גמר
נולד היום!!!!!!!!!!!!!!

בוביץ

New member
הא וגסטין יותר טוב מקלי קלארקסון?

טוב לדתעי הפתעה שמויאל זכה זה נבע בעיקר מגמר חלש אבל מגיע לו כל הכבוד זה מה שקורה כשיש גמר חלש ביותר אם סקעת היה בוחר בשיר יותר טוב ומרגש כפי שעשה בתוכניות הקודמות הוא היה זוכה ללא עוררין ופה אני שואל האם הקהל בארץ התחכם ?גם אחרי החצי גמר שסשה הועפה והיום שמויאל זכה(בואו נגיד שכולם לא היו משהו) ומויאל זכהץץץ הקהל בארץ יותר קשוב לשירים ובוחר על פי הביצועים?< לדעתי אף אחד מהשלישיה הזו לא תגיע למה שעשתה השלישיה של העונה הראשונה.

14מתן

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לא ציפיתי לזה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה כל כך ברור שסקעת יקח הוא כבר ניצח אותו פעם אחת לדעתי אפילו פעמיים מה קרה פתאום
מהפך ענקקקקקקקקקקק מסכנה עדי אבל שקיבלה כל כך מעט קולות

Boran

New member
לא מסכנה ולא נעליים

היא קיבלה בדיוק מה שהגיע לה

zulu2000

New member
../images/Emo13.gifאני שמח../images/Emo28.gif

לא בגלל שמויאל זכה.. אבל בגלל שסקעת לא ניצח.

סקעת היה צריך לזכות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא היה פשוט א-ד-י-ר-
הוא שר ממש יפה! הרבה יותר ממויאל ועדי!

maya567

New member
לא ראיתי. וששי את ששי עוד לא הוציאו

את השירים של הגמר

someone135

New member
ישששששששששששששששששששששששש

מויאל ניצח!!!!! איזה כיף! מגיע לו הוא באמת שר יפה.... ולדעתי יותר יפה מסקעת....הוא הביא ביצוע חבל"ז!! גאה גאה גאה בבן אדם!!!

sweet fairy

New member
אני כל כך מאושרת

מוייאל ניצח גם הביצוע של סקעת היה טוב לפני שאמרו את שם המנצח רציתי שמוייאל ינצח, אבל אחרי הייתי בבאסה בגלל שסקעת לא ניצח. בקיצור היה לי פיצול אישיות כזה אני גם מאושרת וגם בבאסה

IDOffryn

New member
הייתי בניצנים..

היה כיף. אני חושב שבכלל הגיע להראל סקעת לזכות, אבל הביצוע של מואיל בגמר היה יותר טוב לדעתי. אבל הכי שווה מכל השירים והכל היו ההופעות בפרסומות: שירלי לילו כל כך מדהימה ומתאימה לבמה שם לא יאמן איך היא לא עלתה ועדי כן מיכל רשף שרה את "ממריאה ברוח" נורמלי ובלי צעקות מיותרות בכלל הביצועים (לא של ה3) היו יותר טובים כי ראו שאין עליהם את הלחץ שהיה עליהם בתכנית עצמה והיה די מגניב.. ומיקה
שרה את כל "אהבנו" ולפחות ציפי משהיד רק שרה את סוף של הפזמון או משהו , תודה לאל. הקטע של ההכרזה היה ממש מפתיע, למרות שפרסומת האחרונה ראו במסכים את מיקה שדה קוראת למויאל ואומרת לו משהו בשמחה (כנראה "ניצחת!") אז כבר הייתה לי הרגשה שמיואל עומד לנצח אבל עדין היה רגע מפתיע לדעתי כל הקהל היה בשוק, אף אחד לא האמין שהוא יזכה.. אבל כל הכבוד לו. שמתי לב למשהו השיר הראשון - עדי מקום 3 - שנה שעברה אותו דבר גבסו השיר השני - מויאל מקום 1 - נינט השיר השלישי - סקעת מקום 2 - שירי בטח סתם צירוף מקרים... וכמובן נינט. הבחורה מדהימה, הדבר הכי טוב שהיה על הבמה הערב. ולמה שירי שרה את השיר המרדים הזה, קול כמה שלה אחרי שנה שלא שמענו ממנה חבל שהיא לא הביאה שיר מקפיץ קצת.

ח

חציל לעזאזל

Guest
מותק להירגע גם אני הייתי

סיכומים טוב שמויאל לקח סקעת הומו עדי כהן ?! ריקי גל חרמנית ושונאת את עדי כהן (למי שראה אחרי השיר שהם שרו היא נישקה את ההראלים ואז סקעת הביאה לה מרפיקה ועשה עם הפנים יענו תני נשיקה גם לעדי כהן :D) שיר יפה היה למויאל וזהו אחרי זה רקדנו ורדנו הא וגם הייתה מישהי עם שלט הראל סקעת אני טובעת בדמותך כמו אוסי.. אז הלכת יושאלתי אותה איך קוראים לה לא אוסי חבלל..

lnofar

New member
כרגע התעוררתי

ואני הבנאדם הכי הכי הכי מאושר עלי אדמות!!!!!!!!!!! אהבתי שלי המועמד הפייבוריטי שלי מתחילת העונה זכה!!! לי אישית לא היה ספק גם כשכל ניצנים חוץ ממני כמובן שרה עם סקעת שהראל מויאל זוכה צדק קורה סוףסוף בכוכב נולד 2... מבחינת ההופעה עצמה היה כ"כ כייף אין לכם מושג עד כמה!!!!!!!!!!! ועכשיו כשהעונה נגמרה יש לי דבר אחד להגיד להפקה זה לא היה חכם כ"כ להריץ את סקעת מההתחלה לא היה חכם לתת לפנאי פלוס לצלם אך ורק את סקעת לשער כאילו הוא זכה כבר וזה עוד לפני שהגמר שודר... שורה תחתונה אכלתם אותה ובעונה הבאה פשוט אל תעשו את זה.... אז שוב ודי בפעם האחרונה(עד שהדיסק שו יצא)
הראל מויאל כוכב נולד חדש

זו רק אני או ש...../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

שלא הראו את מיכל רשף שרה את הסולו שלה "ממריאה ברוח"?????????????????

שירשור גמר כ''נ2

אחחח איזה ערב.. טוב לפי דעתי הגיע למויאל לזכות!! הוא הביא אותה בשיר ובביצוע אחושרמוטה .. דרך אגב הייתי בניצנים אתמול (נו מה אתם רוצים.. 2 מטר מהבית נינט מופיעה אני לא יילך??).. אפילו שנהניתי אני עדיין לא מבין למה עשיתי את אותה טעות פעמיים.. במקום לשבת מול הספה עם פופקורן וכוס מיץ ולהנות מהערב הנדיר.. העדפתי להצטופף עם 7500 אנשים צועקים מזיעים מסריחים ובעעעע...סה''כ בקושי שמעתי משהו מהצרחות נסתמה לי האוזן הלך לי הגב מהעמידה 5 שעות וצפיתי לפחות ב20 מקרי התעלפות.. .. מה אני יגיד?? שנה הבאה אני הולך שוב!!!
קיצר מזל''ט מויאל אני מאחל לך שתגיע לפחות לחצי ממה שנינט הגיעה. שירי מימון מאחל לך שתלמדי לבטא את המילה חורשה נכון, ציפי משהיד אוהב אותך כבוד לאשקלון, נינט טייב את המלכה שלי (אתם קולטים שבאו לגמר ילדים עם שלטים אל תתלבט הצביע נינט?!?!?!) וסקעת.. לא נורא שנה הבאה..

סורייייייייייייייייייייייייי

ראיתי רק את ההתחלה וראיתי שזה מאתמול בצהרים ולא שמתי לב שהשרשור המשיך עד אחרי הגמר.. טעות שלי...

Boran

New member
אז מה?

גם אם הוא היה מאתמול בצהריים עדיין היית צריך לשרשר.

Boran

New member
כמה דברים

דבר ראשון, הפעם ההודעה שלך שורשרה, פעם הבאה היא תימחק. דבר שני, אני במקומך, כתור אחד שאומר "יילך" וכו', לא הייתי מבקר את הדרך ששירי מימון אומרת "חורשה". מה גם שסביר יותר שהיא צודקת.

חחמ אני מציע לך לשמוע אותה שוב...

היא כנראה מושפעת מהחורשה של עופר שכטר... חוץ מזה היא שרה יפה..

למעלה