עניין של טעם כנראה
הביצועים של עדי קודם לתוכנית הזאת היו טובים מאוד,ואני חושבת שהיא הגיעה בצדק. לגביי היום. עדי-לא חזק,לא מבליט את האיכויות הטובות בקול שלה,הופעה סבירה.השיר אגב,ממש לא מתאים לה לדעתי והוא גם לא משהו לדעתי בכללי. הראל מויאל-השיר הזה היה קצת מונוטוני בביצוע שלו על אף העובדה שזה שיר מדהים.העליות בקול היו מצוינות ובעליות האלה הוא הצליח לרגש אותי,אבל היה חסר לי קצת קסם בהופעה. הראל סקעת-טוב,באופן רשמי הצטרפתי לשאר העדר
.אני מודה,אחרי "בתוך" שבוצע בתוכנית (ולא באודישן) לא ממש הבנתי מה ההתלהבות,כי זה היה בסדר אבל לא מדהים.לרגע הוא אפילו הזכיר לי את אמיר פיי גוטמן שאני לא תמיד מתה על האיכויות הקוליות שלו ,היום הוא בחר שיר קשה ואני רק רציתי לראות איך הוא יבצע את זה.מילה אחת-וואו! ישבתי בהלם,שיר מדהים,ביצוע מדהים,הופעה מדהימה,משהו ברגישות שלו ובחיוכים הביישנים והמשחק פשוט עשו את זה מדהים. אני לא אומרת שלפני זה הבחירה בו לא הייתה מוצדקת,אבל אני אישית רציתי לשמוע את כל ההופעות לפני שאבחר מי לדעתי צריך לזכות,והיום-זה ברור לי-להראל סקעת מגיע הכוכב נולד,ואם הוא לא יזכה(אבל הוא כן),מבחינתי הוא עדיין הראוי ביותר הערב-מעולה.