גמר
נולד היום!!!!!!!!!!!!!!

SHTRUDIDI

New member
עניין של טעם כנראה

הביצועים של עדי קודם לתוכנית הזאת היו טובים מאוד,ואני חושבת שהיא הגיעה בצדק. לגביי היום. עדי-לא חזק,לא מבליט את האיכויות הטובות בקול שלה,הופעה סבירה.השיר אגב,ממש לא מתאים לה לדעתי והוא גם לא משהו לדעתי בכללי. הראל מויאל-השיר הזה היה קצת מונוטוני בביצוע שלו על אף העובדה שזה שיר מדהים.העליות בקול היו מצוינות ובעליות האלה הוא הצליח לרגש אותי,אבל היה חסר לי קצת קסם בהופעה. הראל סקעת-טוב,באופן רשמי הצטרפתי לשאר העדר
.אני מודה,אחרי "בתוך" שבוצע בתוכנית (ולא באודישן) לא ממש הבנתי מה ההתלהבות,כי זה היה בסדר אבל לא מדהים.לרגע הוא אפילו הזכיר לי את אמיר פיי גוטמן שאני לא תמיד מתה על האיכויות הקוליות שלו ,היום הוא בחר שיר קשה ואני רק רציתי לראות איך הוא יבצע את זה.מילה אחת-וואו! ישבתי בהלם,שיר מדהים,ביצוע מדהים,הופעה מדהימה,משהו ברגישות שלו ובחיוכים הביישנים והמשחק פשוט עשו את זה מדהים. אני לא אומרת שלפני זה הבחירה בו לא הייתה מוצדקת,אבל אני אישית רציתי לשמוע את כל ההופעות לפני שאבחר מי לדעתי צריך לזכות,והיום-זה ברור לי-להראל סקעת מגיע הכוכב נולד,ואם הוא לא יזכה(אבל הוא כן),מבחינתי הוא עדיין הראוי ביותר הערב-מעולה.

Boran

New member
אני אפילו כבר לא חושב שזה עניין של

טעם. היא פשוט צעקה את כל השיר עם כל הכוח, כשהיא באמצע השיר התחילה לשיר בעצבים ממש פחדתי שהיא תקפוץ מהמסך ותביא לי מכות. וזו לא הפעם הראשונה והיחידה.

eliorf

New member
הסולו של סקעת ..

על הפנים מויאל הכי טוב לדעתי. עדי גם לא משהו, אבל סקעת היה נוראי

SweeT DeveL

New member
למה ריקי גל שרה?../images/Emo4.gif

רק בגלל שהיא הייתה שופטת אז צירפו אותה...? תודה אבל לא תודה..

Boran

New member
מימון אהובתי ../images/Emo99.gif

איזה מראה! איזה קול!
אני מאוהב!
ומה גבסו עושה? הוא בלחץ או משו? הוא סתם צעק עכשיו שיר שהוא יודע לשיר טוב.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שירי הייתה מעולה הרגה אותי אבל עם הבחירה שלה
גבסו פשוט צעק את השיר ועצבן ונינט הייתה טובה זה היה הקטע היחידי בגמר הזה שהיה כיף לראות (אולי גם הסבים והסבתות המצחיקים/ות)

בוביץ

New member
רק השלישיה של שנה שעברה

היתה טובה ומרגשת השלישית של השנה גרועה שירים לא משהו ולא מרגשים ודי הפאוזות

14מתן

New member
אתה בטוח ../images/Emo35.gif

כי אני ראיתי שבוע שעבר קליפ חדש שלה יחד עם רן דנקר (חבר של נינט) לא נראה לי שהיא מוציאה לה 2 שירים יחד וגם חורשת האקליפטוס, די מעפן לסינגל

Boran

New member
יפה לה דוקא השיר הזה

וצביקה אמר כשהוא הזמין אותה שזה מה שהיא שיחררה.

לגבסו...

באמת יש נטייה לצעוק... לפי מה ששמתי לב!! אתה באמת מאוהב במימון..? היא חמודה... אבל עד כדי כך.....?

סיכום שלי לגמר שעדיין לא נגמר...

עדי- איכס גועל !! מה זה נבהלתי ממש ... איכס גם כן שיר... היא יכלה לקחת עם שיר אחר מה זה השיר הזה גועל!! (אגב נינט שרה בדיוק עכשיו - כפרע עליה כמה שהיא יפה אלוהים !! איזה קול השערות שלי בידיי עומדות ...) הראל מויאל- נחמד מאוד אהבתי את הצורה שבה שינו את השיר ממש יפה נחמד מגיע לו לזכות ... הראל סקעת- נחמד לא ליגה נחמד זה כמו שירי מימון ביום רע שלה ... חחח לא יודע הראל לא עשית לי את זה ! אכזבה מהגמר הגמר ה1 יותר שווה בהרבה אין על הגמר הראשון על התוכנית הראשונה ... המתמודדים שהיו צריכים להיות בגמר :עידו לב,ציפי משהיד,מיכל רשף... אם היה ככה זה היה גמר משובח או אפילו מיקה שדה היתה וזה היה פצצה אין חבל חבל חבל חבל אכזבה... עכשיו משמעים את הסולו של עדי שוב (תקציר) והלב שלי מפחד כמעט ברח לי פיפי איזה מפחידה היא !!

מטר9

New member
הוא פרש מההפקה

לטובת התוכנית שהוא מנחה בערוץ ניקולודיאון...

Boran

New member
עדי מקום שלישי! יופי, מגיע לה

אני בספק אם היא תגיע בעתיד אפילו לטאטא רצפות של אולפן הקלטות. יש בה כ"כ מעט סטאריות, אני לא רואה אותה מגיעה לשומקום בעתיד. גו סקעת

Boran

New member
מה לעזאזל?

מויאל ניצח? טוב, תמיד הכי טובים מקבלים מקום שני... דיאנה, קליי, שירי, עכשיו גם סקעת. בגדול, הכי טוב להיות מקום שני. כי מקום ראשון מחוייב לחתום עם איזו חברה לכמה זמן, ויכולים להתייחס אליו שם לא ממש יפה, אבל הוא מחוייב אליהם, בזמן שהמקום השני יכול לעבור חברה.

למעלה