גמר
נולד היום!!!!!!!!!!!!!!

lnofar

New member
גמר ../images/Emo41.gif נולד היום!!!!!!!!!!!!!!

טוב זה די ברור לאן הקול שלי הולך הראל מויאל למי אתם נונים את הקול שלכם... בכל מקרה מחר בבוקר או שאני אחזור מניצנים מאוכזבת או הכי מאושרת ביי ביי

אני חושב שזה הגמר הכי ...

משעמם כאילו מה להוסיף שסעת לוקח ראשון ומויאל שני ועדי שלשית??? זה צפוי חבל מי שרצתי שיהו בגמר לא פה והם:מיכל רשף,ציפי משהיד,וההוא ששר את השיר נבראי לך היה לי תשם שכחתי ... זהו אני אראה ממש טיפה לא יהיה על הערוצ כל היום אני לא ממש מתענין כמו בגמר הראשון שהספקתי לקצוצ לא רקר תציפורניים של האצבעות אלא של הרגליים.... (סתם מגעיל אחד איכסס...) זהו מאוכזב מהגמר אבל בחפיף מקווה שלא יהיה כוכב נולד 3 זה כבר נמאס אנשים תוציאו גרסה ישראלית להישרדות בעצם לא לא לא צריך שתהרסו לנו את התוכנית הזאת גם ...

maya567

New member
יוחזר לירון לב!

אני בכלל לא אראה את הגמר (אני אראה את ארקדי דוכין ומיכה שטרית, יש לנו מסיבת קיץ מהעבודה) - אבל אני עכשיו אצביע לעדי כהן. לא מתה על סקעת ועל מויאל.

zulu2000

New member
לא אכפת לי מי ינצח..../images/Emo28.gif

כל עוד זה לא הראל סקעת! חח אבל זה בטח יהיה הוא..

zulu2000

New member
הייתי..../images/Emo28.gif

הייתי בפורום של מיכל עד שהוא קרס והחליפו אותו.. ועכשיו חזרתי.

SHTRUDIDI

New member
עדי כהן

מה לעשות,אני פשוט אוהבת את ההופעה הכללית.אני לא אצביע,אבל היא אחת מהמתמודדות שבלטה לי מהתחלה. האמת,אחרי שנראה מה הם יעשו היום בערב נראה למי מגיע,מה שכן-אני בכלל לא בטוחה שהסדר יהיה כך שמויאל יותר גבוה מעדי.נחכה ונראה.

Boran

New member
את מתכוונת כמו מכונה?

עדי כהן פוגעת בתוים הנכונים. אבל היא שרה בלי רגש, בלי נשמה ובלי כלום. כמו רובוט. זו היתה גדולתה של שירלי לילו, וזו גדולתו של הראל סקעת, הם מצליחים לשיר עם המון רגש.

sweet fairy

New member
חבל שלירון לב לא בגמר

בכל מקרה אני לא אצביע לאף אחד כי אני יודעת שסקעת ינצח גם בלי ההצבעה שלי אולי בעצם אני אצביע למויאל כי הוא פשוט מאמי ואני אוהבת את איך שהוא שר הפיבורריט שלי הוא לירון לב, אבל אם הוא בגמר אז מויאל. אגב שמעתי שלירון לב ישתתף בעונה השנייה של השיר שלנו

Boran

New member
אני מצטער

שכולכם נאלצתם לחזות במחזה המזוויע שנקרא "עדי כהן בגמר". היא פשוט... אני לא מבין איך היא הגיעה לגמר. ועוד על פני שירלי לילו. היא צועקת את כל השיר, יש לה זיופים היסטרים, וזה עוד חוץ מהדברים הרגילים, שהיא שרה כמו מכונה ובלי רגש. אבל הפעם היא אפילו לא פגעה בתוים הנכונים, וצעקה לגמרי את כל השיר, הרגשתי כאילו עשיתי משהו והיא כועסת עליי. איזה עוול נוראי לשיר כ"כ יפה.

למעלה