גמני רוצה X3

Mana Sama

New member
וסתם עוד כמה עובדות

פוביות שלי: 1.חושך 2.אש 3.חשמל 4.נקודות (אל תשאלו ><) 5.ג'וקים (נו,הייתי חייבת XD) ידעתם שאני הבנאדם היחיד נראה לי עם פוביה מנקודות? או שיש הרבה כאלה ופשוט לא המציאו שם לפוביה הזו,כי כרגע היא לא קיימת..וזה אומר שאני הראשונה שמפחדת מזה..נו אני אשתוק .__.

The Snow fox

New member
מיפ הכתמתם.../images/Emo63.gif

1. אני מאוהב קשות במתן. שיעשה לי ילד. (טוב, ועכשיו ברצינות. כמדומני) 1. המפ... 1.

The Snow fox

New member
אני אנסה.../images/Emo63.gif

1. אני מנהל רישום ארכיוני מדוקדק של הכסף שלי. 2. אם מישהו פוגע בספרים שלי, במאנגות שלי, או בדיסקים שלי, הוא ממש מתחרט על כך. 3. אני חושב שטים ברטון גאון ואני משוגע על הסרטים שלו. 4. בזכותי רבע מהכיתה שלי אוטאקואים, חובבי מד"ב, ומשחקי תפקידים. רבע כיתה זו מונהגת על ידי ומכונה בתור "נבחרת הגיקים". אני האב הרוחני, המפכ"ל, המזכ"ל, הרמטכ"ל והמזכירה שלנו. 5. אני סוגד לעוגיפלצת ברמ"ח איבריי ושס"ע גידיי. 6. אני במקום שאני נמצא בו היום בזכות ניר מולד. הוא מלך, ועכשיו אתם תעשו חיפוש בגוגל ותכנסו לאתר שלו. 7. פעם רדף אחרי אדם מבוגר עם מקל. 8. בקשר למה שכתוב למעלה, אני וחבר שלי היינו המטרד הגדול ביותר בפ"ת ופעלנו בגורמי טרור שלא היו מביישים את נסראללה. 9. יש לי אוסף מכובד של בדיחות הומור שחור, אני כל-הזמן מצייר סטריפים סאטיריים על כל דבר שזז. אני נחשב אדם נורא מצחיק בקרב האנשים שמכירים אותי, הבעיה שאני צוחק על יותר מדיי דברים שאנשים פשוט לא מכירים. 10. אני ערכתי מחקר ארכיוני מקיף בפורומים שונים על מתן, והגעתי למסקנות מפתיעות. מתן תמיד מפתיע אותי

איזה מזכירה חמודה אתה ._.

יא גיק שמן XDDDDD איזה סרטים טים ברטון עשה? תן לי שם של סרט.

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

חתונת רפאים, סיפורי דגים, הסיוט שלפניי חג המולד, צ'ארלי בממלכת השוקולד, סליפי הולו, ביטלג'וס, המספריים של אדוארד...

טוב X3../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

10 זה יותר מדי בשביל א-חפרנים {זאת אומרת בשביל כל הפורום, חוצממני XP} אז פינה חודשית D:

mikokikyo

New member
את לא היחידהXD

ו...לכי תראי מה כתוב בפלאפון שלך, הוא קורא לך>>

ידעתי שתגידי אתזה XP../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לאנורא, זה לא רע להיות חפרן XD

PakoLina

New member
מואה ם:../images/Emo118.gif

1. יש לי חולשה ללקים בצבעים מוזרים כאלה. לא רק פריקיים, אלא מוזרים כאלה.. נו. כרגע יש לי על הציפורניים מן לק כחול-שקוף כזה P: רק שתבינו XP ולא.. אני לא פרחה
נראהלי XPP 2.גם לאיפור.. פריקי-גוטי-פקאצי-קריפיייי כזה. נו. הכל, רק לא זקן XP כבדד. כמו בתמונה XD *מתה* אני מודעת לכך שאני נראית מעוכה ^^; 3. כשמשעמם לי אני מתאפרת אם המוןןן אייליינר ומסקרה ואודם אדום כזה, ועושה לי בוק גוטי כזה עם המצלמת אינטרנט P: קריפי, כע. 4. עשיתי את זה עכשיו, והעיניים שלי דומעות כבר מלא זמן בגלל שהחלב פנים נכנס לי לעין. נו. 5. אני רוכבת על סוסים כבר.. נמ.. בתחילת החורף זה יהיה 4 שנים ם: ועברתי 3 חוות עד עכשיו X_X; 6.יש לי 5 רוזטות וגביע (תחרויות סוסים), 7 מדליות (התעמלות קרקע),והיה לי גביע מהכדורסל אבל הוא גביע נודד כזה ואחרי שבוע וחצי הוא היה אצל מישהי אחת P: (אני לא שוויצרית, אני גאה! ;-;) 7.אני צריכה לעשות בדיקת דם. שוב TT__TT. 8. אני אוהבת לחבק אנשים. המוןןן. ויעידו על כך אלה שפגשו אותי
9. החדר שלי לא מסוגל להיות מסודר יותר מכמה שעות. זה פשוט.. איך לומר. לא בטבע שלו.
10. אני ממש שונאת להיות לאקשורה או שאני מביכה את עצמי.. לצערי זה קורה הרבה ._.

PakoLina

New member
XPP../images/Emo118.gif

מגיל 5 י__י; אבל פרשתי בתחילת השנה .__. *מתה*

mikokikyo

New member
למה עשית את הטעות הנוראה הזו?><

למה פרשת? אחרי שלוש שנים מאז שפרשתי, אני יודעת מצויין שזאת טעות מפגרת! תחזרי לשם מייד><

PakoLina

New member
חחP:../images/Emo118.gif

יש המון סיבות למה פרשתי ולמה אני לא אחזור.. א. אני לא בכושר.. אם אני אחזור לקבוצה שלי אני אראה מפגרת ואם אני אצטרך להיות בקבוצה של מתחילות, זה יהיה עם בנות שקטנות ממני. ב. אני לא מסוגלת להסתכל למדריכה בעיניים אחרי שעזבתי, נראה לך שאני אחזור? P: ג. זה והרכיבה לא הולכים ביחד.. ממש לא. כואב. מאוד. ד. לילדה מהכיתה שלי ושל יובע היתה פריצת דיסק בגלל שלא השגיחו עליה כשהיא עשתה תרגיל, ועכשיו היא מוגבלת בהרבה תחומי ספורט, שלא נדבר על התעמלות םם; ה. בזמן האחרון שלפני העזיבה לא התקדמתי, הייתי דיי תקועה במקום וזה.. ._. וחשוב לציין.. הייתי ביחד עם יובע בהתעמלות, ושתינו עזבנו ביחד P: *סנילית*

למעלה