אני
1. פעם (בגיל6 או 7בערך) עקצה אותי דבורה ברגל, וזה כל כך כאב לי שצרחתי מכאבים ובכיתי (באמת הרגשתי כאילו תקעו לי מסמר ברגל;-

2. בכיתה ה' הקאתי פעמיים בגלל שהכרחתי את עצמי, לא בגלל מראה חיצוני אלא רק בגלל שהרגשתי ממש רע(כאב בטן), אז הכנסתי אצבע לגרון והקאתי, ובאמת הרגשתי אחר כך יותר טוב, מאז לא עשיתי את זה יותר. 3. לפני כמה זמן ממש שנאתי את עצמי, וכל הזמן הייתי חושבת שאני שמנה, אבל עכשיו אני מקבל את עצמי יותר וגם מתחילה יותר לאהוב את עצמי, והאמת היא שאני לא ממש שמנה^_^ (ככה זה בגיל ההתבגרות) 4. היו לי כמה פעמים בעבר שניסיתי לשבור שיא בתחומים מסויימים (אפילו דברים הזויים שאני המצאתי) אבל לא הצלחתי. בגלל שחלמתי להופיע בספר השיאים^_^ הנסיונות: פעם עשיתי שרשרת מעטיפות מסטיקים (של אורביט) העתקתי את זה מילד מהכיתה שלי, מקפלים איכשהו את העטיפות ומחברים אותן ביחד, התייחסתי לזה ממש ברצינות וזה אפילו הגיע ל8 או 7 מטרים, אבל חבר של אח שלי חקר קצת על הנושא ומצא שיש שיא כזה ושזה מגיע לאורך ממש ארוך, אז וויתרתי כי לא היה לי כוח לעבור אותו :/ רציתי לשבור שיא בשרשרת של הניירות (כמו בסוכות) אבל ויתרתי מהר מאוד. פעם גם רציתי לשבור שיא בכך שגזרתי רצועות נייר ולהדביק אותן כדי לעשות כדור ממש גדולXD זה הגיע לגודל של כדור קטן אבל ויתרתי (זה גם היה דביק בגלל הדבק) והאחרון זה רציתי לקחת דפי משבצות ולצייר חלקי פאזל על המשבצות (מה שיוצר דף דמוי פאזל) רציתי לצייר את זה על הרבה דפים ולחבר אותם ביחד (שייוצר דף גדול) אבל התחלתי ולא סיימתי (וזו גם ממש עבודת נמלים
) ורציתי גם לעשות כדור מגומיות או צלוטייפ אבל זה לא יצא לפועל
) 5. יש לי נשירה איומה בשיער וגם הרבה קשקשים. 6. אני לא אוהבת להתאפר ובמיוחד לא לשים אודם, אם אני שמה אודם אחרי כמה זמן אני מורידה אותו. 7. אני אובססיבית לערפדים (אבל פעם הייתי יותר) 8. אני אוהבת סרטי טרגדיה או סרטים שבה הדמות סובלת, חולה או עוברת תאונה מצערת שמשאירה אותה על כיסא גלגלים לכל החיים (בקיצור אנגסט) 9. אני גם מאוד אוהבת סרטי אימה, ראיתי לפני כמה זמן היורש של צ'אקי הסרט יותר מצחיק ממפחידXD ממש צחקתי בו, אני חייבת לראות מתישהו את שאר הסרטים בסדרה של הבובה צ'אקיD: 10. אני אוהבת לישון, כי אני אוהבת לחלום אז אני כל הזמן מקווה שאחלום^_^ זהו, סליחה שבלבלתי את הסכל