גמני רוצה X3

mikokikyo

New member
כנ"ל לגבי 4

למרות שבתחילת השנה זה היה הרבה יותר ככה מעכשיו...

Katsuki

New member
אז 10 דברים שלא יודעים עלי? :ם

זה יהיה קשה. XD - אני סוטה, מאוד מאוד מאוד. -אני ביסקסואלית. -התנשקתי עד עכשיו רק עם בנות. -פדופילים נוהגים להתחיל איתי. -אח שלי בהודו. -נולדתי בקנדה. -אני אוהבת אימוים אבל ממשששש אוהבת אימוים. -אני אוהבת לראות בנים בוכים.X3 -אני מכורה לרדבול וXL -הייתי מכורה לסיגריות ולחתיכה עד לפני כמה חודשים. - ועוד אחד: אני כותבת סיפורי יאוי ויורי. X3

harar8

New member
אני

1. פעם (בגיל6 או 7בערך) עקצה אותי דבורה ברגל, וזה כל כך כאב לי שצרחתי מכאבים ובכיתי (באמת הרגשתי כאילו תקעו לי מסמר ברגל;-;) 2. בכיתה ה' הקאתי פעמיים בגלל שהכרחתי את עצמי, לא בגלל מראה חיצוני אלא רק בגלל שהרגשתי ממש רע(כאב בטן), אז הכנסתי אצבע לגרון והקאתי, ובאמת הרגשתי אחר כך יותר טוב, מאז לא עשיתי את זה יותר. 3. לפני כמה זמן ממש שנאתי את עצמי, וכל הזמן הייתי חושבת שאני שמנה, אבל עכשיו אני מקבל את עצמי יותר וגם מתחילה יותר לאהוב את עצמי, והאמת היא שאני לא ממש שמנה^_^ (ככה זה בגיל ההתבגרות) 4. היו לי כמה פעמים בעבר שניסיתי לשבור שיא בתחומים מסויימים (אפילו דברים הזויים שאני המצאתי) אבל לא הצלחתי. בגלל שחלמתי להופיע בספר השיאים^_^ הנסיונות: פעם עשיתי שרשרת מעטיפות מסטיקים (של אורביט) העתקתי את זה מילד מהכיתה שלי, מקפלים איכשהו את העטיפות ומחברים אותן ביחד, התייחסתי לזה ממש ברצינות וזה אפילו הגיע ל8 או 7 מטרים, אבל חבר של אח שלי חקר קצת על הנושא ומצא שיש שיא כזה ושזה מגיע לאורך ממש ארוך, אז וויתרתי כי לא היה לי כוח לעבור אותו :/ רציתי לשבור שיא בשרשרת של הניירות (כמו בסוכות) אבל ויתרתי מהר מאוד. פעם גם רציתי לשבור שיא בכך שגזרתי רצועות נייר ולהדביק אותן כדי לעשות כדור ממש גדולXD זה הגיע לגודל של כדור קטן אבל ויתרתי (זה גם היה דביק בגלל הדבק) והאחרון זה רציתי לקחת דפי משבצות ולצייר חלקי פאזל על המשבצות (מה שיוצר דף דמוי פאזל) רציתי לצייר את זה על הרבה דפים ולחבר אותם ביחד (שייוצר דף גדול) אבל התחלתי ולא סיימתי (וזו גם ממש עבודת נמלים
) ורציתי גם לעשות כדור מגומיות או צלוטייפ אבל זה לא יצא לפועל
) 5. יש לי נשירה איומה בשיער וגם הרבה קשקשים. 6. אני לא אוהבת להתאפר ובמיוחד לא לשים אודם, אם אני שמה אודם אחרי כמה זמן אני מורידה אותו. 7. אני אובססיבית לערפדים (אבל פעם הייתי יותר) 8. אני אוהבת סרטי טרגדיה או סרטים שבה הדמות סובלת, חולה או עוברת תאונה מצערת שמשאירה אותה על כיסא גלגלים לכל החיים (בקיצור אנגסט) 9. אני גם מאוד אוהבת סרטי אימה, ראיתי לפני כמה זמן היורש של צ'אקי הסרט יותר מצחיק ממפחידXD ממש צחקתי בו, אני חייבת לראות מתישהו את שאר הסרטים בסדרה של הבובה צ'אקיD: 10. אני אוהבת לישון, כי אני אוהבת לחלום אז אני כל הזמן מקווה שאחלום^_^ זהו, סליחה שבלבלתי את הסכל

Lust chan

New member
צ'אקי? ;---;../images/Emo135.gif

אחותי ה_מקסימה_ הראתה לי את זה בגיל 3 ;--------; ולא יכולתי לישון לכמה שבועות ;---;

mikokikyo

New member
זה מזכיר לי שראיתי סרט על בובה

כזאת, אולי אפילו את הסרט על צ'אקי, לפני איזה...שנתיים, אצל חברים של ההורים שלי, ביחד עם הבן שלהם שגדול ממני בשנה בערך ושמסתדר איתי מצויין. והקטע הוא שמתי שעליתי להתקלח דמיינתי את הבובה הזאת מזיזה את הוילון ומחייכת את החיוך המפחיד שלה@@ מאז ועד היום, מדי פעם חוזר אלי הפחד הישן הזה וזה ממש...מפחיד/מטריד/טראומתי;;

קפוץ!!! ><;;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

1 2 3!!! זה כל מי שעונה על השאלון?! ;____________________;

מית צאן

New member
נמOO בואו נראה...../images/Emo119.gif

1. ישלי כמה אובססיביות מטרידות למדי (גלי- תסתמי אחרת אני מזה לא אדבר איתך~><) ואחת מהן זה הריח לחרא של סוסים- לא לצחוק;; אבל אני התרגלתי נורא לריח הזה ולדעתי הוא אפילו מריח טובP: שלא תעזו לצחוק><;; 2. לעזאזל- אני תולעת ספרים רצינית. פעם כששיעמם לי קראתי איזה 5 ספרים שלמים ביום. (איזה... הארי פוטר שלישי או רביעי בערך ביום?^^;) 3. עד לפני כמה חודשים הייתי שונאת יאוי מושבעת. עכשיו אני מעריצת יאוי*_* וסנסיטיב*__* 4. ישלי נטייה לפספס צ'אנסים שאני ממש רוצה ושהם קשורים בסוסים. לפני שנתיים, המדריכה שלי אמרה שיש טיול כזה עם שינה והכל עם סוסים ושהיא רוצה שאני אבוא. הבעיה היא שהימים של הטיול היו בדיוק הימים של הטיסה שלי לצרפת. השנה- המדריכה שלי אמרה שיש טיול לילי לאור הירח עם שינה בחווה והכל (כ"כ שווה...) ושזה גם התגמול של העזרה בקייטנה (עבדתי כמו אתון-.- רציני! לקום ב-6 וחצי בבוקר ולהאכיל את הסוסים ב-7 ורבע זה לא חתיכת עבודה?!?!), אבל- מה? זה בדיוק ביום שאני טסה לאנגליה. כמה חביב-.-" 5. אני בהרבה מקרים אומרים דברים מטומטמים, חסרי טאקט ולא קשורים. ובאמת- אל תנסו להכחיש. 6. ישלי שיער מעצבן ומעאפן. מתולתל ובעל נפח מוגזם. לוקח לילדות עם שיער באורך של מטר וחצי 10 שניות לשים אותו בכובע ים ולי לוקח רבע שעה כי... יצא תלתל פה, יצא שם, כל התלתלים יצאו מלמטה ויש לי תלתל סורר על המצח-.-" 7. ראיתי בליץ' עד פרק 82 בשבועיים, אולי פחות. 8. ראיתי מלא. מלא אנימות מאז תחילת החופש. והרבה אנימות יאויP: 9. אני מפחדת פחד מוות מסרטי אימה. פחד מוות. אבל ממש. תשאלו את גלי הדוחה;; אה- ויש לי גם פחד לא מוסבר לבלונים. אני לא פוחדת מההתפוצצות- אני שונאת. שונאת כשמשחקים איתם. וזה לא סתם צמרמורת- זה דבר נוראי שכמעט התנפלתי על האח בן ה-6 של חברה שלי בגלל שהוא מצץ בלון ועשה עם זה רעש נוראי;; 10. כשהייתי קטנה (עד גיל שנתיים) הייתי בלונדינית לגמרי. זה מספיק טוב?OO ותאמינו לי שיש עוד. ואני בחיים לא אספר לכולם על האובססיביות שלי, בכלמקרה עשיתי עם עצמי חשבון נפש של שבוע כדי לספר את חלקן לגלי. אבל- אל תדאגי טוףO: אני גם אספר לך את חלקן בהזדמנות^_^ למרות שאת יודעת אחתOO אבל את לא יודעת שאת יודעת אותה^^ אלא אם כן אני חושבת שאת לא יודעת, אבל את יודעת ולא יודעת שאני יודעת^^ OO;

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo1.gif אני מתה על הריח הזה

אותי זה לא מצחיק אני יכולה גם להיצמד לצוואר של סוס ולהסניף אותו

מית צאן

New member
אני לא רק יכולה../images/Emo119.gif

אני עושה אתזה*_* והרבה*_* ואם יש סוסים מלקקים (יש בחווה שלנו סוס מלקק*_*) אזאז- הוא מלקק לי את הידיים והוא כ"כ חמוד*_*

הו ם: אצלנו יש סוס

שרק נולד, והוא התחיל ללקק את מי שטיפל בו XD והיה אצלנו בחווה כזה חתול מטורלל שכל הזמן קינא בסוסים XDDDDD

מית צאן

New member
המ... גלי- אם את קוראת אתזה../images/Emo119.gif

אמרתי בצחוק שאת דוחה^^; לא להיעלבO: כי את לא דוחה^^ הכל היה באמת בצחוקO:

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifאניאני 3>

1. לא הלכתי היום לקניון בגלל המצב הבטחוני בירושלים XP |הדגש2. אני בן אדם רחפן. תקראו עשר שנה "אור!!!!!!111~" לא תצליחו להוציא אותי מהדמיון שלי XD; 3. אני פוחדת מאור. |הדגש4. אני אוהבת דם. 5. אתמול טסתי למקלט בגלל אזעקה, ובסוף זה היה ניסוי, ונשארתי במקלט כי ריחפתי עשר שנה בדמיון שלי XDD; 6. אני מגניבע
. 7.|סדגש |אני מבטאת לנטע ולבלום פיקים XDD 8. אני ובלום כותבות פיק בהמשכים. זה מעגניב :} 9. אני רוסיה שלמה, והשם הלועזי המלא שלי הוא סופיה(!!!11~) 10. סיימתי הרגע שאלון מעצבן של כתיבת 10 דברים על עצמי! יאיי לי.

למעלה