אמאמאמ...גם אני^^"
1. בפעמיים שהחתולה השקסע והלבנה שלי המליטה, זה היה במיטה שלי, פעם אחת מאחורי הגב שלי ופעם שנייה שישנתי^^ 2. לאחת הגורות של החתולה השקסע שלי קראתי לבנה, כי היא הייתה לבנה וחמודה וקראתי לה על שם החתולה של השכנים לשעבר שלי. לבנה שעל שמה נקראה לבנה הגורה הייתה חירשת. כאשר מסרנו את לבנה הגורה לאימוץ דרך הוטרינר שלנו התגלה למרבה הפלא שהיא הגורה היחידה של החתולה שלי שהייתה חירשתO: 3. אני צמחוניתD

כאילו שמישהו לא ידע עם כל התבטאויות ה"בשר=רצח!" שלי בצ'אטXP) 4. לפני שנתיים בערך הכלבה של חברה שלי הייתה מיוחמת ובדיוק שמרתי עליה הרבה זמן, אז יום למחרת כשהכיתה הלכה לספריה בא כלב נמוך כזה ו...התנהג בצורה לא הולמת לגילי, כי הוא חשב שאני כלבה מיוחמת
5. כשהייתי בת 9 הייתי בחוג התעמלות קרקע וברוב עצלותי נטשתי אותו כעבור שנה, וזו הייתה בין הטעויות המטופשות ביותר שעשיתי מעולם. 6. השנה הלכתי לחוג שדומה לחוג הקודם שלי, רק טיפה יותר קליל(טיפה יותר מדי בשבילי) ואני מתכוונת להמשיך עם זה הפעם, וביקשתי מהמדריך ששנה הבאה יהיה קצת יותר קשוח ומאורגן. 7. השיער שלי מגיע לי רק קצת מתחת לכתפיים, אבל כשהוא רטוב, במיוחד אחרי מקלחת, הוא מתיישר ואז הוא מגיע לי עד לאמצע הבטןXP 8. אני לא שרה מול ו/או ליד אנשים מאז שאני בערך בת 10, חוץ מהשיעורים שבהם חייבים לשיר, ואז אני תמיד שרה בקול יותר חלש מהסביבה כדי שלא ישמעו. 9. יש לי פחד קהל. 10. למרות סעיפים 8 ו-9, ביום האחרון השנה, זה שלא לומדים בו אלא נהנים, היה מפגש שירה, וכל כיתה שרה שיר שהיא למדה בשיעורי "ציוני דרך בזמר העברי", ומכל כיתה הגיע מספר שונה של תלמידים, רק מי שרצה השתתף. ואני, למרות סעיפים 8 ו-9, עליתי יחד עם עוד כמה ילדים מהכיתה שלי...ושרתי מול כל בית הספר@@