גמני רוצה X3

NoriChan

New member
מואהאהאהאהאהאהאה ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif

10 דברים שלא ידעתם על אנוכי ^.^ 1. אני מפחדת מרוחות ושדים וכל הדברים העל-טבעיים האלה ;; 2. אני פחדנית מלידה
3. אני שונאת סרטי אימה וסרטים עם דם ובקיצור סרטים מפחידים ;; 4. אני שונאת שהורגים אנשים ;; מסכנים מה הם עשו להם? פסיכופתים ;; (בסרטים) 5. אני קצת מתפגרת בחופש הגדול, אבל אני ממש לא רוצה לחזור לבצפר >; 6. אני בקושי קוראת ספרים. 7. הכינוי שלי במסן זה: בואו נרקוד עד אור הבוקר -.- (מי שאין לו ת'מסן שלי, עכשיו יודע
) 8. יש לי מאוורר בחדר. 9. אני כמו פיל בחנות חרסינה >> (נו, מגושמת >; תשאלו את חברה שלי >;) 10. אני סנילית >>; גם אתמול כתבתי את השאלון הזה, לא שלחתי אותו בגלל שמתי שהעתקתי אותו בגלל שפחדתי שתפוז לא ישלח את ההודעה, לחצתי על 'הדבק' והדבקתי משו ואז הכל נמחק לי ;; והתעצלתי לכתוב שוב >.<;

ShuNka

New member
גם אני עונה ^-^;

1. קוראים לי שני.
2. החור באוזון נגרם בגלל שלא העברתי מכתב שרשרת :ם 3. יש לי פיצולי אישיות קשים P: כשאני נמצאת עם חברות קרובות שלי אני מחורפנת, כשאני נמצאת עם אנשים שאני לא מכירה אני ממש ביישנית וכשאני נמצאת עם ההורים שלי אני ממש שקטה '-'; 4. אני רואה סדרות של ילדים קטנים רק כדי לשמוע את המדובבים XD 5. קשה לי לבכות '-' 6. אני אף פעם לא מרוצה ממה שאני עושה ._. [ואם כן, זה עובר לי אחרי כמה דקות XP] 7. אני אוהבת את הצבע ארגמן כי זה הפירוש של השם שלי [מדברים על נרקיסיזם >>] 8. אבל בעצם אני לא נרקיסיסטית בכלל. אני אפילו לא ממש אוהבת את עצמי י-י 9. אני גדייה לא טיפוסית XD ואני לא מכירה אנשים נחמדים במזל גדי.. לא שאני כל כך מאמינה באסטרולוגיה ^^; 10. אני לא עונה לטלפונים, רק נסו להתקשר XD ואו. זה היה.. מעניין.. ולא דכאוני כלל XD

Lust chan

New member
אבל את השני אנחנו יודעים!1../images/Emo135.gif

;< כופרתתתתת 3333> אוהבים אותך -^^

Lust chan

New member
אנירוצה!1 ^^../images/Emo135.gif

1. הרגע חיבקתי את ברצ'אן P: 2. ואז פתאום הפלאפון שלה צילצל וזה עשה לנו התקף לב םם; 3. אתמול <או יותר נכון היום כי זה אחרי חצות> ראינו שבעה פרקים של אנימה <ואני ראיתי גם פאוורפאף Z אז אצלי זה שמונה
> 4. מחר אנימהוליקון ^__^ והכנתי שלט כדי למצוא את סנואי XD;;; 5. וציירתי שם הארוהי~ 6. וצ'יבי שאנה
7. שמתם לב שאני מורחת דברים? כי ברצ'אן שמה לב לזה הרגע. אבל זה כיף
8. אני הולכת לשיר מחר באנימהוליקון אז מי שלא ישמע יחטוף מכוט <חוץ מברצ'אן ושניצ'אן שהולכות בשבע T_T;;; > 9. יש לי שישה קלפים עם לוח שנה מאחור של סאסונארו ^__^ 10. שקניתי מUFO, אז רוב הסיכויים הם שזה מזויף XDD האהאהא XD;; אפאחד לא יקרא את זה :ס.ס אבל לאנורא -^^

Krumogit1

New member
אני מצטערת ../images/Emo153.gif../images/Emo1.gif

אבל אני לא אוכל לבוא לאנימה הוליק: זה נופל על היום האחרון של המסע של אחותי ולאמא שלי יש עומס בעבודה גומנוסאי

Lust chan

New member
^^;;;../images/Emo135.gif

אם התכוונת לסעיף 8 זהבסדר, הכוונה היא למי שיבוא ^^; וחבל שאתלא באה ;<

mikokikyo

New member
אני לא אף אחדD:

כי קראתי את זה,ורק אף אחד לא יקרא את זהD: יאיD: |מכורה קשות לשאלונים שאנשים אחרים עונים עליהם|

ShuNka

New member
לא נשמע אותך? ;----;

אבל אבל אנחנו יודעים שאת שרה מדהים *O*

mikokikyo

New member
אמאמאמ...גם אני^^"

1. בפעמיים שהחתולה השקסע והלבנה שלי המליטה, זה היה במיטה שלי, פעם אחת מאחורי הגב שלי ופעם שנייה שישנתי^^ 2. לאחת הגורות של החתולה השקסע שלי קראתי לבנה, כי היא הייתה לבנה וחמודה וקראתי לה על שם החתולה של השכנים לשעבר שלי. לבנה שעל שמה נקראה לבנה הגורה הייתה חירשת. כאשר מסרנו את לבנה הגורה לאימוץ דרך הוטרינר שלנו התגלה למרבה הפלא שהיא הגורה היחידה של החתולה שלי שהייתה חירשתO: 3. אני צמחוניתD:(כאילו שמישהו לא ידע עם כל התבטאויות ה"בשר=רצח!" שלי בצ'אטXP) 4. לפני שנתיים בערך הכלבה של חברה שלי הייתה מיוחמת ובדיוק שמרתי עליה הרבה זמן, אז יום למחרת כשהכיתה הלכה לספריה בא כלב נמוך כזה ו...התנהג בצורה לא הולמת לגילי, כי הוא חשב שאני כלבה מיוחמת
5. כשהייתי בת 9 הייתי בחוג התעמלות קרקע וברוב עצלותי נטשתי אותו כעבור שנה, וזו הייתה בין הטעויות המטופשות ביותר שעשיתי מעולם. 6. השנה הלכתי לחוג שדומה לחוג הקודם שלי, רק טיפה יותר קליל(טיפה יותר מדי בשבילי) ואני מתכוונת להמשיך עם זה הפעם, וביקשתי מהמדריך ששנה הבאה יהיה קצת יותר קשוח ומאורגן. 7. השיער שלי מגיע לי רק קצת מתחת לכתפיים, אבל כשהוא רטוב, במיוחד אחרי מקלחת, הוא מתיישר ואז הוא מגיע לי עד לאמצע הבטןXP 8. אני לא שרה מול ו/או ליד אנשים מאז שאני בערך בת 10, חוץ מהשיעורים שבהם חייבים לשיר, ואז אני תמיד שרה בקול יותר חלש מהסביבה כדי שלא ישמעו. 9. יש לי פחד קהל. 10. למרות סעיפים 8 ו-9, ביום האחרון השנה, זה שלא לומדים בו אלא נהנים, היה מפגש שירה, וכל כיתה שרה שיר שהיא למדה בשיעורי "ציוני דרך בזמר העברי", ומכל כיתה הגיע מספר שונה של תלמידים, רק מי שרצה השתתף. ואני, למרות סעיפים 8 ו-9, עליתי יחד עם עוד כמה ילדים מהכיתה שלי...ושרתי מול כל בית הספר@@

XD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מזכיר לי שכשצריך לשיר אני עושה רק תנועות שפתיים {וגם אמא שלי, אותו קול O_________O} גמני רוצה חתולים ;-; אם את ערה תתקשרי P:

mikokikyo

New member
אמפג*_*

אמרת. את. מילת. הקסם. תתקשרי*_* אני לא מאמינה*________________* אחרי האנימה הוליק בדיוק נסעתי לחברים של ההורים שלי, ואני עדיין שם... פעם ראשונה שאני על המחשב מאזX_X וגם לי ולאמא שלי יש אותו קול מעפןO: (למרות ששל אמא שלי קצת יותר יפהXP)

Nittle Grasper

New member
אני לא אחדש לכם הרבה

1. מתחילת החופש אני נמצאת בקורסים של מד"א בשביל התנדבות כמחוייבות אישית שנה הבאה, והמבחני סוף - הפנימי והחיצוני - יתקיימו במהלך שבוע הבא. ברוך השם, לא לקום יותר ב7 בבוקר ולחזור הביתה ב6. [טוב, אז זה רק אתמול והיום ככה @@~ אבל כל יום לפחות 6 שעות החל מ8 בבוקר זה לא נחמד :<] 2. המנגות היחידות שהתחלתי וסיימתי בחיי הן דת' נוט כרך ראשון ולאבלס כרך ראשון. 3. בא לי למות, באופן תמידי כזה י.י ונראה לי שאני הולכת להתפגר בקרוב. יותר מידי סימנים מצביעים על זה @_@~ 4. צ'יבית, אבל לא בצורה חמדמדה ;< סתם שמנמוכה. 5. יש לי דיסק מקורי של מיאבי!!!!11 6. יש לי מנגה של גרווי שעוד לא קראתי כי ברוב חוכמתי קניתי את הלפני אחרונה ואמרו לי שכדאי לקרוא כמה קודמים לפני שאני אקרא אותה XD 7. יש לי גנים ממש גרועים וקיבלתי את כל הפאקים שרק יכלו להוריש לי, פחות או יותר. וזה חרא. 8. אני לא אוהבת את עצמי יותר מידי י.י; 9. את רובכם דווקא כן ם: 10. ומרחתי 3 התשובות האחרונות י.י אבל דווקא עכשיו עלה לי רעיון מה לכתוב XP" 11. אז אני אכתוב כאן XP הכנתי לפני כמה דקות רשימה של "דברים שכל העולם אכל חוץ ממני ואני חייבת לטעום במהלך החופש" ובינתיים יש שם 12 פריטים XD 12. ועובדת בונוס - נראה לי שהבטן הולכת להיקרע לי מאכילת יתר X_________X אני לא אוכל כמה ימים והכל יסתדר #__# [סתם XDD כאילו ש_אני_ יכולה לא לאכול יותר מ10 דקות #__# טוב אני שמנה אבל לא עד כדי כך כמו שזה משתמע מכל ההודעות שלי, תפסיקו להצביע עליי ולצחוק, בהמות @__@]

ShuNka

New member
את? שמנה?

XD. וגם לי קרה בשאלון שמרחתי ופתאום עלו לי רעיונות XD

פלורי2

New member
אני לא חושבת שירצו לדעת. וואטאבר:p

- אני כותבת שירים וחברה שלי מלחינה אותם. - אני חולה על גרין דיי.
- אני אוהבת מאוד לכתוב סיפורים^^. - אני משחקת סימס^^'.. - אני שונאת קרוקס
. - אני אוהבת את פוקה, וחולה על בובספוג.
- מוחית בעניינים נפשיים. - טובה בייעוץ.. - אני שזופה. יאיי!!^0^ - גם אני חטובה
. וזהו... אני חושבת.

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי| נ'י רוצה D=

אני מגדלת את אחי הקטן בתור חיית מחמד ובתור תינוק XP התוכנית השנואה עליי: דפנה ודודידו ( כל הזמן מקניטים אותי עם השיר הזה של הסדרה >.> ) .______. האנימות האהובות עליי הן: אינויאשה, פול מטאל אלכמיסט ונארוטו ^-^ השאיפה שלי היא שסאקורה מנארוטו תאנוס את אינו אהובתה ( בדיוק סיימתי פרק סאקו/אינו ^.^ ) *________* אני שואפת לגור לסאסקה בארון ( ואם אפשר, אז גם לאנבי ולסאשי ) P= אני עקבתי אחרי תוצאות המונדיאל XD אני אוהבת להרוג ודם בשבילי זה שיקסע *______* ( תשאלו אפילו את ג'אקי :] ) אני מבקרת את קהילת טלמאנגה ב - MSN ( אני רק מסתכלת שמה - לא כותבת ) אני מפנטזת כל יום על גארה כשהוא לובש סטרפלס מינימלי וצמוד XDD אני חולה על אנבי, ג'אקי, סאסקה ועל עוד מלא בישים *______*

למעלה