גמירה מחדירה

אולי אני הוזה אבל אמרת שנפרדתם

או משו בסגנון, לא? חוצמזה שאתה יכול להיות בטוח שהן לא זייפו?

coffeewriter

New member
חס ושלום!

נשואים באושר. לא מאמין שזייפו, הן היו קבועות, לא מזדמנות.

אה..

היא לא העיפה אותך לקיבינימאט אחרי שעשית לה את השיחה של "אני רוצה צלע שלישית במיטה"? נשואים באושר למרות שאתה אוכל בחוץ? לא נראה לי שהייתי מסוגלת לנישואים פתוחים ( גם אם הוא היה גורם לי לגמור נרתיקית
)

coffeewriter

New member
היא אמנם בעטה לי ישר בצלע השלישית..

אבל אנחנו יחד. וגם היא לא מסוגלת לנישואים פתוחים. הפסד שלה

טוב.. גמאני פה.. ויש לי מה להגיד!

אכן גומרת מחדירות. לא הרבה.. לא תמיד... אבל אכן כן. ודניאלה תיארה זאת הכי טוב,זה סוג שונה של גמירה. מהדגדגן ומאנאלי הגמירה אצלי בטוחה, בנרתיק זה לפעמים כן, לפעמים לא, ולפעמים כמעט, ולמה לא? הדגדגן אצלי אגב ממש חבוי וקטן ואין מצב שבחדירה יהיה לי איזה מגע איתו (אלא אם כן זה ישירות עם האצבע) והתבאסתי מאוד שניסיתי לגמור מהדגדגן + חדירה כשאני מעליו (כפי שחברה שלי המליצה לי), זה בגלל לא נוגע בו.

ממכן??

מכן (סולטן, אני מבקשת, התיקון היה מתבקש אז לא לחשוב שאני מתנשאת שוב..) אני אישית לא גמרתי מחדירה

Freedomfighter

New member
אני יודע על כמה בנות שהיו איתי

שגמרו מהחדירה..אחת אפילו פעמיים ברצף..אבל זה קורה רק כשאני משתדל שזה יקרה..(ואני בדרך כלל משתדל..אבל לפעמים אין כוח..)

Freedomfighter

New member
אני לא מסכים..

פשוט יש בנות שדורשות יותר השקעה..אנלאידע,אולי לא יצא לך להיות עם מישו שאכפת לו מהכיף שלך מספיק,אבל אני יודע על עצמי שלאמשנה אם פגשתי אותה לפני שנה או שעה..(והיו שעה..)..אני רוצה שיהיה לה הכי טוב ואפשר לעשות אתזה לכל אחת..מניסיון..רק צריך לרצות מספיק וכמובן לדעת מה לעשות..

מעניין. אז כנראה החוקרים

שבדקו אלפי אנשים פשוט טועים...נכון? חוויות אישיות הן לא בסיס לסטטיסטיקה, והמשפטים שאתם זורקים פה מפיחים תקווה או מייאשים בנות שלא גומרות מחדירה ואולי חושבות שהבעיה נעוצה בהן.

למעלה