גמירה מחדירה

דרדקן

New member
קודם כל, אני לא שרליל, אני שרמוט

דבר שני יש לי הרבה מושג עם מי הייתי, אבל זו היתה אורגיה, ובגלל זה אני לא יודע מי האבא, אז איך את יודעת שאת הולכת להיות דודה?

האמת שזה כל כך מדובר הנושא הזה

גמרה מחדירה ? או מאוננות על הדגדגן מנקודת הG או מעמקי האנאלי כמעט אין פרק של סקס והעיר הגדולה שהן לא מדברות על זה או בכל פורום ברשת והשאלה נשארת פתוחה לנצח

לא כ"כ פתוחה, יש הרבה נתונים ומחקר

ע"י שאלונים בעיקר, על נושא זה. לא זוכרת מה הנתון שקראתי על זה, משהו בין 10 ל20 אחוז משהו כזה. אני אכן גומרת מחדירה, וזה רק במסיונרית כשיש הרבה לחץ על הדגדגן. זה לדעתי ממש לא "גמירה נרתיקית" או מה שלא מתואר בכל מיני תיאוריות.

daniella1980

New member
אני תמיד תהיתי

לגבי זה. הרי תמיד יש גירוי כלשהו לדגדגן גם אם הוא לא ישיר ולא חזק, כי בכל חדירה העור העדין מבחוץ נמשך קצת בכל כניסה לנרתיק, מה שבמידה זו או אחרת יוצר גירוי עקיף כלשהו על הדגדגן, מינורי ככל שיהיה (ואולי כאן בא ההבדל בין נשים - המבנה האנטומי שלהן, המרחק בין פתח הנרתיק לדגדגן, הרגישות של העור וכו'). תהיתי אם יש באמת גמירה שמנוטרלת לגמרי מהדגדגן, איך אפשר באמת לבדוק את זה? כי תחושתית אי אפשר לגמרי לבודד- אפילו לגבי עצמי אני לא יכולה לענות, כי גם כשאני גומרת מחדירה פרופר ללא גירוי ישיר נוסף - זה אומנם לא קורה בקלות ובאופן תדיר, ואם זה קורה אני לא לגמרי בטוחה אם לא היה בכל זאת סיוע כלשהו מהגירוי החיצוני. בכל זאת, אני חייבת לומר שהגמירה "מחדירה" היא כן שונה בתחושתה ובעיקר בתחושה החזקה שלפני ההתפוצצות. אז לאיזה אחוז אני שייכת? והאם באמת אותן 10-20 שמדווחות על אורגזמה נרתיקית מסוגלות להגיד במאה אחוז שאין כל תרומה לגירוי מינורי חיצוני כלשהו?

daniella1980

New member
אני יודעת את התשובה

התשובה היא שזה לא משנה, העיקר שאנחנו נהנות :)

coffeewriter

New member
מה את רומזת? שהיא *** מהצד? ../images/Emo3.gif

אגב, היא אמרה בזמנו (מזמן מזמן, כשהכרנו) שזה קרה רק איתי..אנא ערף. ואני הכרתי עוד 4 שגמרו איתי מחדירה. ועוד כמה וכמה שלא גמרו.

למעלה