גמירה מחדירה כמה ממכן הבנות גומרות מחדירה?
X X X X XX New member 29/8/06 #10 קשה לי להאמין לא יכול להיות שרק גברים גומרים מחדירה בסקס. יש נשים בפורום הזה שגמרו שו שיש להן חברות שגמרו מחדירה?
קשה לי להאמין לא יכול להיות שרק גברים גומרים מחדירה בסקס. יש נשים בפורום הזה שגמרו שו שיש להן חברות שגמרו מחדירה?
X X X X XX New member 29/8/06 #45 קצת מרגיע 70% זה עדיין קצת מרגיע כי אני שמעתי סטטיסטיקות שמדברות על 96%. זאת בעצם השאלה שלי, מה האחוז האמיתי של נשים שלא גומרות מחדירה?
קצת מרגיע 70% זה עדיין קצת מרגיע כי אני שמעתי סטטיסטיקות שמדברות על 96%. זאת בעצם השאלה שלי, מה האחוז האמיתי של נשים שלא גומרות מחדירה?
ד דה סטילטו ליידי New member 29/8/06 #46 אאל"ט 70% זה מה שכתוב ב"דוח הייט" ( הסקר הענק של שר הייט מתחילת שנות ה-70 ). את מוזמנת לקרא שם או לחפש מחקרים עדכניים יותר ( גוגל סקולר מומלץ ביותר או פאבמד )
אאל"ט 70% זה מה שכתוב ב"דוח הייט" ( הסקר הענק של שר הייט מתחילת שנות ה-70 ). את מוזמנת לקרא שם או לחפש מחקרים עדכניים יותר ( גוגל סקולר מומלץ ביותר או פאבמד )
ד דה סטילטו ליידי New member 29/8/06 #7 אל תשאל אותי, לא מכירה כאלה../images/Emo11.gif יש שמועות בנושא, מישהי בלפלנד שזכתה לחוות גמירה של נקודת הג'י, אחת באינדונזיה ושתיים שמתעקשות שהן חוו את זה פה בישראל ( ארץ הקודש או לא?? ) אה, ויש את שבלולה
אל תשאל אותי, לא מכירה כאלה../images/Emo11.gif יש שמועות בנושא, מישהי בלפלנד שזכתה לחוות גמירה של נקודת הג'י, אחת באינדונזיה ושתיים שמתעקשות שהן חוו את זה פה בישראל ( ארץ הקודש או לא?? ) אה, ויש את שבלולה
ד דרדקן New member 29/8/06 #13 ומי אמר לך?? אולי היה שם בכלל שיכול אותיות והוא התכוון למכם וה-ן זה הסוף של ההריון?