והנה רנה בסרט שאני הכי אוהבת שלה. שיקאגו!
S Simple Life New member 1/1/07 #75 בפעם הבאה- המון דברים של דיסני! אני אפתיע אותך! אם את רוצה בייסים מיוחדים, קווי מתאר מעניינים, עזרות בהצללות, וכל דבר שתוכלי לחשוב עליו. אני אביא לך, רק תבקשי! מקווה שהייתה לך שנה מקסימה. ושתהיה לך שנה עוד יותר כיפית! ויום טוב בובע.
בפעם הבאה- המון דברים של דיסני! אני אפתיע אותך! אם את רוצה בייסים מיוחדים, קווי מתאר מעניינים, עזרות בהצללות, וכל דבר שתוכלי לחשוב עליו. אני אביא לך, רק תבקשי! מקווה שהייתה לך שנה מקסימה. ושתהיה לך שנה עוד יותר כיפית! ויום טוב בובע.
ה הגמדון של שחר New member 1/1/07 #94 וואי, ממש תודה...../images/Emo24.gif תודה על כל התמונות... הממ.. אפשר אולי בייסים בינוניים ומאוד חמודים? נגיד, כמו הבייס האחרון של איקנדי... אני ממש אשמח!
וואי, ממש תודה...../images/Emo24.gif תודה על כל התמונות... הממ.. אפשר אולי בייסים בינוניים ומאוד חמודים? נגיד, כמו הבייס האחרון של איקנדי... אני ממש אשמח!
ה הגמדון של שחר New member 1/1/07 #95 אופס, שרשרתי למקום הלא נכון.../images/Emo11.gif אפששר אולי למחוק את זה?
ה הננסית של מאי New member 1/1/07 #78 מאייייD: סליחה על האיחור,אמרת שאת אוהבת אימו נכון?? חח אז הנה כמה תמונות..^^
B black lady XP New member 1/1/07 #103 תודההה זה יפה כלכך..^^ ועוד משו עם זה מענין אותך..נאי אוהבת גפ כלמיני רקעים ותמונות של לבבות וזה...
ג גמדונת גומיגם New member 1/1/07 #83 תמיד ../images/Emo24.gif מצטערת שהיום לא הספקתי לכתוב ולהביא לך דברים. מחר מבטיחה- פיצוי ענקקקקק!! .
ה הגמדון של שחר New member 1/1/07 #85 לענקית הכי מותק בפרום!! ונראה אתכם מתווכחים עם זה... מצטערת שלקח זמן, אבל הנה כמה מתנות שאספתי לך! ונתחיל בתמונות של אמנדה ביינס המתוקה...
לענקית הכי מותק בפרום!! ונראה אתכם מתווכחים עם זה... מצטערת שלקח זמן, אבל הנה כמה מתנות שאספתי לך! ונתחיל בתמונות של אמנדה ביינס המתוקה...
ה הגמדון של שחר New member 1/1/07 #86 ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo130.gif ועוד...