גמד ענק:]]

../images/Emo108.gifונעבור למשהו אחר! ../images/Emo2.gif פינות

לשרשור זה החלטתי לעשות לך קווי מתאר ואת צריכה להצליל
יש קל וקשה. הנה הקל >>>>>>>> בקל יש גם פלטות
(בייס פינק נייט גרדן!)

../images/Emo54.gifדרגה יותר קשה ^^

ד"א, כשתעשי אותן (אני מקווה) את מוזמנת לשים את זה בשרשור ואני אתן לך תגובה בונה!
פה זה רק צבעים להפרדה. תבחרי איזו פלטות שאת רוצה ^^ בייס מגרפיק דולז

../images/Emo108.gifדברים לשנה החדשה ../images/Emo9.gif

אז ענקית נפלאה שלי, יש לי מלא איחולים בשבילך~~~~~!~!@#@@!!@#@#~~!@@!#!@!!!!!!! קודם כל שתהיה שנה נפלאה עם הרבה חיוכים וטוב בלב. שבשנה הזאת דברים שרצית יתגשמו, שתעברי את כל הגבולות ליכולת שלך ותשברי שיאים
כמובן קצת כושר לא יזיק :X וממש ממש,
כל הברכות שתרצי
אוהבתתת
ונשיקות
גמדתך! (ולא לא גמרנו :X) את מוזמנת להנות מהקובץ המצורף

../images/Emo54.gifולסיכום!!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

יש לי בקשה קטנה: אני רוצה שתרשמי את שם השחקנית האהובה עלייך באנגלית
תודה רבה. צירפתי לסיכום תמונה של הלהקה שאת אוהבת D: אם יש לך בקשות לשרשור הבא, אקבל אותן בשמחה
אני רוצה לראות שראית את הכל ואת שמחה שאני הגמדה שלך :X אבל באמת, אם לא תגיבי, אני ארגיש מאד רע. אז מקווה שיהיה לך יום מקסים ושנה טובה

נׁעה

New member
את.

הגמדה. הכי. שווה. בעולם!!!!! את כזאת מקסימה ואי אפשר שלא לאהוב אותך
תודה תודה גמדונת שלי
Kirsten Dunst, אני מניחה, אבל עזבי, היא לא כזאת קריטית. מה ששמת לי עד עכשיו היה הכי מקסים בעולם :)

לודההה

אני הגמדה שלךDD: ויש לי בעייה במחשב[אני אצל חברה עכשיו]אז כנראה אני אביבא לך מעט דברים או באיחור עד שהמחשב יתסדר
סליחה מראש

מיכל. ../images/Emo23.gif

זה לא הרבה. זה ממש קצת. זה פרבי. [רק שבגרסא הזאת הוא לא בוכה כל החיים שלו שיאכילו אותו- אפילו יותר טוב!] והוא סגול וקטן וטוב. סליחה שלא עשיתי יותר. רציתי להכין משהו בעצמי, וזה כל מה שהספקתי בהתראה קצרה זו. אבל זה מהלב :>

אני לא זוכרת מי את אבל.

דבר ראשון זה ממש יפה:] דבר שני יש לך עוד 4 ימים כאילו כי אמרת התראה קצרה וזה.

Simple Life

New member
הגמדנות של רחלי

הכנתי לך מלא דברים! אגב, סורי שהכינוי שלי הוא סתם שם ולא "הגמדונת של רחלי". לפחות זה מיוחד את אוהבהת את יו ג'קמן? הנה יו בתפקיד הכי אהוב עלי שלו!

Simple Life

New member
והנה רנה זלווגר

השקסית! בשמלה שאפילו מתאימה לפורום בובות. מהווה השראה!

למעלה