את מטומטמת או מה? בעצם אל תעני!
הבה נסקור כמה דברים: מפיה של המפוצלת.... לכל מי שיש לו נקמה לאנסיםו 0000ק0ית 23 ו 08:20 | 25/11/06 אני רוצה לערוך מסע חיפוש נקמה ....אני רוצה למצוא את בני סלע ....ואני אראה לו מה זה לאנוס... אני גרה בת"א....ואם יש פה אנשים שרוצים לעזור לי לחפש אותו אני מאוד אשמח ....ואם לא ...אני אלך לבד לחפש אותו...ויודעים מה אני אמצא אותו... אם המשטרה לא עושה כלום ...אני אעשה....כי אני אמנע את האונס הבא... בני סלע חתיכת פחדן בוא לחפש את סקסית23 ...יאללה בוא כי אני אמצא אותך ואראה לך מה זה להרוס חיים הודעה זו נכתבה עם כל הכעס שבי....ואני לא מתחרטת... • אני אקח מסמרים ופטישו 0000ק0ית 23 ו 08:40 | 25/11/06 מסמר ראשון בביצה ימנית , מסמר שני בביצה השמאלית, מסמר שלישית בחור של הכיפה, מסמר רביעי אני אחבר את היד שלו למדרכה, ויד שנייה אני אחבר אותה אם פטיש ומסמר ... וככה אני אשאיר אותו חי תיקון...ו 0000ק0ית 23 ו 08:41 | 25/11/06 מסמר שלישי אני אחבר אותה עם פטיש ומסמר אני מתכננת ללכת לבית של אימא שלוו 0000ק0ית 23 ו 08:37 | 25/11/06 ואז הוא יבוא לשם, ואני אתנקם בו • אני אומרת לךו 0000ק0ית 23 ו 08:42 | 25/11/06 אין לי אלוהים....זה יהיה הנקמה שלי...כי אני לא יכולה לתאר לעצמי שהוא יראה ילדה בת 5 והוא יאנוס אותה....את יודעת מה זה יעשה לה? ומה זה יעשה לי? אני לא אצא מזה אם אדע שהייתי יכולה למנוע את זה תקשיבו אם אתם רוצים לעזור ליו 0000ק0ית 23 ו 08:43 | 25/11/06 תודיעו לי עכשיו ....כי היום אני הולכת לחפש בני סלע אם אתה קורא את זהו 0000ק0ית 23 ו 08:45 | 25/11/06 בוא תתמודד מולי...מול האנס והנאנסת...בוא כבר אני אמצא אותך...ואין לי בעיה שתמצא אותי...רק בוא כבר ואני אעשה לך בית ספר את הנשמה אני אוציא לך • תאמינו לי שאני מכירה את רוניתיו LunasRoze ו 13:45 | 25/11/06 היא בבית כולה בסרטים בגללו... היא חמה רק על לעמוד מולו ולהתמודד איתו היא רצינית...ואני יודעת שהיא תלך לבית של אימא שלו להכריח אותה להביא אותו לשם...או לשאול אותה היכן היא תמצא אותו... תקשיבו...אני מכירה את רוניתי....ותאמין לי שהיא לא תחוס על חייו בכלל • רונית הלכה לישון בשעה 9 בבוקרו LunasRoze ו 13:50 | 25/11/06 ואני התעוררתי כל השינה שלה אני שומעת אותה בוכה מתוך שינה וצועקת עובר עליה משהו בגלל הבני סלע הזה אנשים חייבים לעשות משהו לגבי הבני סלע הזה עולם תחתון...אם אתם פה- לכו תמצאו אותו • בושה למשטרה...ו 0000ק0ית 23 ו 14:17 | 25/11/06 אם לא אתם ....אז אני ולא אכפת לי שזה יעלה בחיים שלי...או בנזק עצמי שלי... אבל אני אהיה רגועה בידיעה שהצלתי חיים ושמנעתי את האונס של ילדה בת 5, 6, 7, 8, 9 , 10, 11,12, 13 והלאה.... כל רגע מציל חיים... אזרחים תעזרו לי למצוא אותו.... כאילו מה? את משחקת אותה יפת נפש עכשיו? יפה את לא ...ונפש...עזבי אותך... תגידי...מה את חושבת שאת דן בן אמוץ? סבר פלוצקר? מה נסגר איתך יא דבע'ה....? כל הזמן את באה ומתפלצנת באיזה יציאה אחרת ובינינו הכל לשם הצומי פעם את "רוצחת" ופעם את "רכת לב" פעם את "חכמה" ופעם את "מטומטמת" ומודה בזה.. פעם את עשירה ושנייה אחרי זה את ענייה פעם יש לך אהבה ושנייה אחרי זה זה זיון פעם את עצובה ועושה פוזות וצועקת כמו חולת רוח ושנייה אחרי זה הכל בסדר.... תשמעי מילא היית שחקנית מה שאת לא... מילא היית מישהו ששמים עליו...ואת לא... כאילו תהיי עיקבית יא נעל... זה כבר מזה מאוס... הטימטום שלך סותר את עצמו כ"כ הרבה פעמים...שהמוח שלך עושה סלטות ופליקפלקים לפני שהוא מתאבד כל פעם מחדש.... תנעלי על עצמך...גשי לפסיכאטר המחוזי....לטובתך... משהו איתך לא בסדר...ובנינו את יודעת את זה....