"גם למפלצת יש זכויות"...

רiנה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif נועה

אהבתי "נועה <===כי שלמות היא לא מילה גסה שמנה וסקסית ברמות"

0000ק0ית 23

New member
נועה זה נושא מאוד רציני

את כנראה לא הבנת כ"כ במה מדובר אז לא משנה ונועה הדעה שלך ממש סתמית , וחבל...זה בסדר את עוד תגדלי ותביני!!! עצה- תדללי בקללות , כי זה מכער את האדם עוד יותר!!!! יום טוב!!!! "אומרים שאדם בורח לקללות כי אין לו דבר חכם לומר, אז עדיף שלא יאמר"!!!!

רונית אין ספק שבחרת לצרף תמונות

מזעזעות שלו... אני חושבת שמגיע לחלאת אדם למפלצת הזאת להירקב בכלא.. אבל לדעתי למשטרה אין שום זכות שבעולם להתעלל בו בצורה כל כך משפילה וכואבת... אין שום הצדקה לאלימות כזאת, ממש לא!

אני במקומם

מפוצצת אותם מכות בן אדם שאנס אישה ליד הילדים שלה אוי ואבוי לאן הגענו ורונית חמודה שתגדלי תביני אמממ אז בת כמה את היום וכן את לא מכירה אותי אז אין לך את הזכות להגיד לי אה וכן אני גדולה ממך שכחתי להזכיר לך

0000ק0ית 23

New member
סופגי נשמתי...

כתבתי לך מסר , זה לגבי פתיחת קומונה , אודה לך אם תוכלי לעזור לי נתקעתי באמצע..

אני לא אומרת שלא מגיע לו שיתעללו

בו ויקרעו אותו ממש לא...אני מאחלת לו שבכלא אסירים ירצחו אותו ויסרסו אותו.. אבללל משטרת ישראל צריכה לשמור על התדמית שלה ובגלל זה אסור לה בשום פנים ואופן להשתמש באלימות כלפיי אסיר..זאת הכוונה שלי...

מגיע לו

תחשבו רק לרגע כמה עשרות בנות שנאנסו על ידו שעדיין אפילו לא ראו עולם וכבר גילו שהוא שחור וזה ירדוף אותם לכתם בכל תוחלת חיים כי ממזר ששמו בני סלע החליט לשים עליהם יד טראומה פשוט לכל החיים בלי רחמים בלי היכר בלי התחשבות בלי טיפת רחמים מגיע לו יותר סבל בארץ אחרת כסא חשמלי בארץ ישראל כלא ועוד הוא סלב ואנשים עוד מתלוננים ....הבחורות שנאסו ימים ולילות לא ישנו הלכו לפסכולוגים הרגישו מצורעות בחברה והכל שוב בגלל בני סלע מה עשו הרימו לו תראש כי ברח שפעם הבאה הציבור יזהה אותו יותר טוב! וידע לפנות במהירות האפשרית למשטרה כי אולי תמונה כמו שאתם רואים לא הספיקה ולאלא שאומרים הוא חולה אז שמעו אנשים הבנאדם יש לו ראש כל אונס שעשה עבר לאחר מחשבה בדיקה ותיכנון שהיהי עוקב אחרי הקורבן לביתו בודק שהוא פותח תבית ולבד ואז ניכנס ואחרי האונס היה מקלח אותם כדי שלא יהיה טביעות אצבעות וכדומה על גופם זה ניראה לכם בנאדם לא שקול ..ה וא שקול והוא צריך לסבול וכמה שיותררררררררר ושאנשים יראו שהוא סובל כמו שהראו בטלויזה כדי שאנשים כמותו יראו וירעו יראו מה גורולו של אנס מה סופו ובלי רחמים רק ככה אנשים כאלה מבינים ברע לא צריך רחמים ואין לי מה להוסיף כי זה מצחיף אם הוא היהי בא לאזרח בידיים ולא לאיש חוק זה היהי ניגמר אחרת אולי לא היהי חוזר בכלל לכלא שיגיד תודה..... וישתוקקק הוא הכניס תעצמו לבור הזה ושברח הבור התעמק יאלה אנשים יום טוב עוד ניתוח מצוין של אליאב השובבבבב סלאאמתתתתת...

LunasRoze

New member
לאליאב מסקסית23

אליאב תראה ללא ספק בני סלע אנס סדרתי מזעזע ומגעיל אבל "זכות בפרט"...הוא לא תקף את החוקרים...הם פשוט היכו אותו כי בא להם....אולי חשבו שייצאו גיבורי התקשורת

תנו בראש לאנס

תחשבו רק לרגע כמה עשרות בנות שנאנסו על ידו שעדיין אפילו לא ראו עולם וכבר גילו שהוא שחור וזה ירדוף אותם לכתם בכל תוחלת חיים כי ממזר ששמו בני סלע החליט לשים עליהם יד טראומה פשוט לכל החיים בלי רחמים בלי היכר בלי התחשבות בלי טיפת רחמים מגיע לו יותר סבל בארץ אחרת כסא חשמלי בארץ ישראל כלא ועוד הוא סלב ואנשים עוד מתלוננים ....הבחורות שנאסו ימים ולילות לא ישנו הלכו לפסכולוגים הרגישו מצורעות בחברה והכל שוב בגלל בני סלע מה עשו הרימו לו תראש כי ברח שפעם הבאה הציבור יזהה אותו יותר טוב! וידע לפנות במהירות האפשרית למשטרה כי אולי תמונה כמו שאתם רואים לא הספיקה ולאלא שאומרים הוא חולה אז שמעו אנשים הבנאדם יש לו ראש כל אונס שעשה עבר לאחר מחשבה בדיקה ותיכנון שהיהי עוקב אחרי הקורבן לביתו בודק שהוא פותח תבית ולבד ואז ניכנס ואחרי האונס היה מקלח אותם כדי שלא יהיה טביעות אצבעות וכדומה על גופם זה ניראה לכם בנאדם לא שקול ..ה וא שקול והוא צריך לסבול וכמה שיותררררררררר ושאנשים יראו שהוא סובל כמו שהראו בטלויזה כדי שאנשים כמותו יראו וירעו יראו מה גורולו של אנס מה סופו ובלי רחמים רק ככה אנשים כאלה מבינים ברע לא צריך רחמים ואין לי מה להוסיף כי זה מצחיף אם הוא היהי בא לאזרח בידיים ולא לאיש חוק זה היהי ניגמר אחרת אולי לא היהי חוזר בכלל לכלא שיגיד תודה..... וישתוקקק הוא הכניס תעצמו לבור הזה ושברח הבור התעמק יאלה אנשים יום טוב עוד ניתוח מצוין של אליאב השובבבבב סלאאמתתתתת...

דיקמן

New member
בני סלע

הוא אנס,מטורף...אבל צריך לדעת להתנהג... המדינה שלנו מזמן פשטה את הרגל... ראש ממשלה רודף בצע כסף שר בטחון..שלא מבין בבטחון...וכן הלאה... בושה למדינת ישראל... לזה לא קיוינו....

את מטומטמת או מה? בעצם אל תעני!

הבה נסקור כמה דברים: מפיה של המפוצלת.... לכל מי שיש לו נקמה לאנסיםו 0000ק0ית 23 ו 08:20 | 25/11/06 אני רוצה לערוך מסע חיפוש נקמה ....אני רוצה למצוא את בני סלע ....ואני אראה לו מה זה לאנוס... אני גרה בת"א....ואם יש פה אנשים שרוצים לעזור לי לחפש אותו אני מאוד אשמח ....ואם לא ...אני אלך לבד לחפש אותו...ויודעים מה אני אמצא אותו... אם המשטרה לא עושה כלום ...אני אעשה....כי אני אמנע את האונס הבא... בני סלע חתיכת פחדן בוא לחפש את סקסית23 ...יאללה בוא כי אני אמצא אותך ואראה לך מה זה להרוס חיים הודעה זו נכתבה עם כל הכעס שבי....ואני לא מתחרטת... • אני אקח מסמרים ופטישו 0000ק0ית 23 ו 08:40 | 25/11/06 מסמר ראשון בביצה ימנית , מסמר שני בביצה השמאלית, מסמר שלישית בחור של הכיפה, מסמר רביעי אני אחבר את היד שלו למדרכה, ויד שנייה אני אחבר אותה אם פטיש ומסמר ... וככה אני אשאיר אותו חי תיקון...ו 0000ק0ית 23 ו 08:41 | 25/11/06 מסמר שלישי אני אחבר אותה עם פטיש ומסמר אני מתכננת ללכת לבית של אימא שלוו 0000ק0ית 23 ו 08:37 | 25/11/06 ואז הוא יבוא לשם, ואני אתנקם בו • אני אומרת לךו 0000ק0ית 23 ו 08:42 | 25/11/06 אין לי אלוהים....זה יהיה הנקמה שלי...כי אני לא יכולה לתאר לעצמי שהוא יראה ילדה בת 5 והוא יאנוס אותה....את יודעת מה זה יעשה לה? ומה זה יעשה לי? אני לא אצא מזה אם אדע שהייתי יכולה למנוע את זה תקשיבו אם אתם רוצים לעזור ליו 0000ק0ית 23 ו 08:43 | 25/11/06 תודיעו לי עכשיו ....כי היום אני הולכת לחפש בני סלע אם אתה קורא את זהו 0000ק0ית 23 ו 08:45 | 25/11/06 בוא תתמודד מולי...מול האנס והנאנסת...בוא כבר אני אמצא אותך...ואין לי בעיה שתמצא אותי...רק בוא כבר ואני אעשה לך בית ספר את הנשמה אני אוציא לך • תאמינו לי שאני מכירה את רוניתיו LunasRoze ו 13:45 | 25/11/06 היא בבית כולה בסרטים בגללו... היא חמה רק על לעמוד מולו ולהתמודד איתו היא רצינית...ואני יודעת שהיא תלך לבית של אימא שלו להכריח אותה להביא אותו לשם...או לשאול אותה היכן היא תמצא אותו... תקשיבו...אני מכירה את רוניתי....ותאמין לי שהיא לא תחוס על חייו בכלל • רונית הלכה לישון בשעה 9 בבוקרו LunasRoze ו 13:50 | 25/11/06 ואני התעוררתי כל השינה שלה אני שומעת אותה בוכה מתוך שינה וצועקת עובר עליה משהו בגלל הבני סלע הזה אנשים חייבים לעשות משהו לגבי הבני סלע הזה עולם תחתון...אם אתם פה- לכו תמצאו אותו • בושה למשטרה...ו 0000ק0ית 23 ו 14:17 | 25/11/06 אם לא אתם ....אז אני ולא אכפת לי שזה יעלה בחיים שלי...או בנזק עצמי שלי... אבל אני אהיה רגועה בידיעה שהצלתי חיים ושמנעתי את האונס של ילדה בת 5, 6, 7, 8, 9 , 10, 11,12, 13 והלאה.... כל רגע מציל חיים... אזרחים תעזרו לי למצוא אותו.... כאילו מה? את משחקת אותה יפת נפש עכשיו? יפה את לא ...ונפש...עזבי אותך... תגידי...מה את חושבת שאת דן בן אמוץ? סבר פלוצקר? מה נסגר איתך יא דבע'ה....? כל הזמן את באה ומתפלצנת באיזה יציאה אחרת ובינינו הכל לשם הצומי פעם את "רוצחת" ופעם את "רכת לב" פעם את "חכמה" ופעם את "מטומטמת" ומודה בזה.. פעם את עשירה ושנייה אחרי זה את ענייה פעם יש לך אהבה ושנייה אחרי זה זה זיון פעם את עצובה ועושה פוזות וצועקת כמו חולת רוח ושנייה אחרי זה הכל בסדר.... תשמעי מילא היית שחקנית מה שאת לא... מילא היית מישהו ששמים עליו...ואת לא... כאילו תהיי עיקבית יא נעל... זה כבר מזה מאוס... הטימטום שלך סותר את עצמו כ"כ הרבה פעמים...שהמוח שלך עושה סלטות ופליקפלקים לפני שהוא מתאבד כל פעם מחדש.... תנעלי על עצמך...גשי לפסיכאטר המחוזי....לטובתך... משהו איתך לא בסדר...ובנינו את יודעת את זה....

רונית גם אישפוז לא יעזור לך

אתזרקת אותי רק כי אמרתי לך את האמת אני יודע שהאמת הכי כואבת לך| לכן אמרתי לך רק אמת אבל אני מבין למה את תמיד אוכלת פופקורן כניראה שאת יודעת שאת חיה בסרט וזה טרגיה עלובה וחסרת תקציב אני יארגן לך תרומה כדי שתיקני עוד חצאית אחת לפחות

לסקסית 23 את צריכה פסיכיאטר sos

עם גורלו של בני סלע היה בידים של אהיתי תולה אותו בכיכר רבין והמוזמנת הראשונה אהית את ולאחר מכן אהיתי עושה חפלה גדולה לכל המוזמנים עד אור הבוקר עם שתיה חריפה ובשרים על האש

למעלה