"גם למפלצת יש זכויות"...

0000ק0ית 23

New member
"גם למפלצת יש זכויות"...

אני יושבת פה מעל גלי הרשת, מפשפשת , ומדפדפת, קוראת בכל מיני אתרים אודות בני סלע ותפיסתו, כתוצאה מכל הכתוב והנראה עולות בי כמה דברים לומר ולכתוב. נכון ,בני סלע הוא מפלצת איומה אשר אנסה והרסה המון נפשות והמון נאנסות שעד היום חייהן יובלו לשיקום וזה ייחרט בליבן , נפשן ובגופן. בני סלע ראוי לעונש גדול במיוחד , וכבד מאוד..בני סלע הוא חולה, בני סלע הוא סוטה, בני סלע הוא אנס, בני סלע הוא אפס, בני סלע הוא הגרסא של הרע בעולמנו. יושבת ומפשפשת וקוראת את כל הכתבות מעל גלי הרשת, ורצה לומר שנקרע הלב לראות את ה"קרקס המשטרתי" , נקרע הלב לראות את ה"השפלה בפומבי",נקרע הלב לראות את תמונות השוטרים צוחקים ליד אדם , נפש שנקרעת. אני רוצה לומר לכולם, נכון מגיע לו לסבול, הוא עשה דברים איומים, ומגיע לו הרע בעולם, אבל כאשר אדם מגיע לרמת השפלה ואלימות שכזו ללא אפשרות להגיב , בני סלע בתמונות ממש חסר אונים, הם מכים אותו סתם כי הם בעצם רוצים להוציא את כל התיסכולים שלהם עליו. מזועזעת לראות איך הם מציגים אותו לראווה מול התקשורת על מנת ליצור "גאווה משטרתית". הרי לי להזכירם שלמשטרה היה מחדל רציני לגבי בני סלע, אסיר נמלט מבין כותלי הכלא, המשטרה בכלל לא זאת שגרמה לתפיסתו אלא תושבי ישראל...אז כך שלמשטרה איך במה להתגאות...ישראל היא מדינת משטרה כושלת- בושה וכלימה!!!! אנשים , אתם יושבים וקוראים את משפטיי ובטוח שלא מסכימים איתי , הרוב לא יסכים איתי אך שימו לב לכל אדם יש את הזכויות שלו אפילו לפושע - אנס. העונש של בני סלע הוא להיות בין כותלי הכלא , בין הסורגים, עם האסירים שיתעללו בו כל חייו. העונש שלו הוא בידוד...,נחרץ גורלו בנאדם ללא חרות, ואני מאמינה שאלוהים ייתן לו את גורלו גם. אז עכשיו תגידו לי אתם, למה להכות ולהשפיל אדם סתם , אדם שלא יכול להתנגד, אדם שממרר בבכי כי ברח כי התעללו בו בכלא.. לסיום, אומר שאני מתביישת במדינת ישראל, מתביישת לומר שיש לנו "מדינת משטרה" עם מדיניות כושלת בעלת מחדלים קשים. מתביישת בזה שיש המון בעיות במדינה לגבי באנסים והפושעים. דבר אחרון לי אליכם, חומר למחשבה- "מדינת המשטרה" עשתה הרים וגבעות מאנס מרושע אחד שהסתובב שבועיים לחופשי כאשר יכול היה לפגוע בהמון, אך אף אחד לא חשב על זה שיש המון והמון אנסים ופדופילים שמסתובבים להם בחוץ לחופשי , שיכולים לפגוע, תגידו לי מישהו חשב לתפוס אותם או לטפל בהם? בני סלע הוא אנס שהטביעו את חותמו במעמד שלו בגלל זה הוא צריך לקבל את כל ההשפלות והמכות ..הוא חסר אונים והוא קיבל את המגיע לו...אלוהים ייתן לו את חלקו גם...פה ושם!!! אני רוצה שתחשבו טוב על מדינת המשטרה, אולי מישהו יקרא ויעביר הלאה ...תתחילו למנוע מקרי אונס , במקום להתפרסם על חשבון פושעים שעשו טעויות בחייהם ומשלמים על זה המון... ממני: המאוכזבת מאוד...והמזדהה עם הבחורות שנאנסו, אך עדיין אנחנו לא מפלצות כמו בני סלע ואני מאמינה שהנאנסות מרחמות על האונס שלהן שאנס אותן!!!! חשוב לדעת- אני לא בעד ולא נגד בני סלע, אני פשוט אדם טוב שרואה פה אי צדק לגבי המכות וההשפלות שקיבל כי הרי בני כבר קיבל את העונש הגרוע מכל- לקיחת החרות!!!!! ממני רונית- סקסית23

0000ק0ית 23

New member
נכון סופגנייה..לכל אחת

שעברה דבר כזה יש את הכעס והרוגז ...אבל יש הבדל בין דיבורים למעשים!!!

0000ק0ית 23

New member
כשאתה מצייר לך בראש אנס

אתה מצייר את הדמות הגועלית ביותר....אבל כשנפש ממררת בבכי לידך אתה לא יכול לפגוע בו... בו זה היה החלש כנגד החזק...הם השתמשו בכוח ובאמצעים...והוא לא ושוב פעם אני מציינת מגיע לבני הרע ביותר אבל לא ככה!!!

soofgania

New member
אני מצטטת את דברייך

אז עכשיו תגידו לי אתם, למה להכות ולהשפיל אדם סתם , אדם שלא יכול להתנגד, אדם שממרר בבכי כי ברח כי התעללו בו בכלא.. אז תגידי לי עכשיו למה הוא היכה אנס והשפיל ילדות ונשים שלא יכלו להתנגד שמררו בבכי התעלל בנפשן.. לא אומרת שאת לא צודקת,זה דווקא אומר שאנחנו בני אדם רחמנים<גם לי התמונות ששלחת נראות קשות> להבדיל מבהמות.. אבל זה ממש לא במקום לתקוף את משטרת ישראל!

0000ק0ית 23

New member
סופגי נכון..אנשים

אומרים המון ברגע כעס, אבל זה לא העיקר...העיקר הוא שלכל אדם יש זכויות... ונכון באותו רגע ששמעתי על בריחתו עלו לי תמונות וסיטואציות הכי גרועות שיש...ונכון רציתי לרצוח אותו ...ולהתעלל בו...אבל עדיין יש הבדל בין דיבורים למעשים.. תתמקדו בעיקר...שהוא קיבל ומקבל את העונש שלו ע"י החוק אז למה להתערב???? למה השוטרים לוקחים את החוק לידיים??? אתם הרי תמיד כתבתם לי שם בתגובות -"אסור לקחת את החוק לידיים"??? אז איך אתם מסכימים עם השוטרים שהם לקחו את החוק לידיים , הם פעלו בצורה נכונה בגלל הדרגה והמעמד שלהם?? אנשים תראו איך אתם סותרים את עצמכם!!!! ועדיין סופגנייה- יש הבדל בין דיבורים למעשים!!!!!

0000ק0ית 23

New member
חשוב לציין-

נושא הכתבה לא היה בעד או נגד בני סלע , אלא על ה"קרקס המשטרתי" , ועל הזכויות שלו אני בעד שהוא יסבול אבל בדרך החוק. ולגבי הנאנסות - עצוב לדעת שהן מרחמות על האנס..., מקווה שהן ישקמו את חייהן ולגבי מה שכתבתי- רוצה לומר שחבל שיש מקרי אונס, ואם המדינה שלנו היתה עושה משהו , היינו מונעים המון!!!

soofgania

New member
רונית כנסי...

תאמיני לי שהם לא לקחו ת'חוק לידיים כי אם באמת היו עושים זאת הוא לא היה נשאר בחיים. לא שפטנו אותך בשעת כעסך ותסכולך,כך אל תשפטי את השוטרים בשעת כעסם. את בכלל יודעת מה עבר עליהם?היית איתם בלילות ללא שינה? שוטרים הם בני אדם וגם להם יש ילדות ונשים!

0000ק0ית 23

New member
זו עדיין לא סיבה מספיק טובה...

להכות אדם שלא מתנגד... בדרך כלל תוקפים אדם שתוקף על מנת להגן...אין פה החזק כנגד החלש...

putimakansi

New member
סופגי הפעם אני מסכים עם רונית

ואני אגיד לך למה. ביום ששי אני יושב מול הטלוויזיה ורואה את התמונות של השוטרים שמנסים בכח לגרום לבני סלע להראות את פניו ההרגשה היתה - שהם מנסים לנקום בו על הבריחה ולתשתשת את הפאשלה הנוראית שלהם !! היטיבה לתאר זאת מישהי שאיני זוכר את שמה - בטור שרשמה בואללה עוד באותו לילה - הם גרמו לה ובין היתר לי - לרחם כן כן לרחם על בני סלע !! לרחם על המיפלצת הזו ! את מבינה ??? אני ריחמתי עליו !!! אין פה שום קשר לכמה שהם עבדו או לזה שלא ישנו לילות - אני מזכיר לך שהם אלו שעשו את הפאשלה !! בני סלע - כבול באזיקים מושפל לעיני כל !! וזה למה ? רק הרצון לנקמה מצד השוטרים ! לכל אדם זכויות בסיסיות גם אם הוא הרוצח הכי נתעב או אנס שפל הרגשתי רע מאד עם התמונות האלו ועם אלו שרונית פירסמה. אני מקווה שמישהו ייתן את הדין על התנהלות השוטרים במקרה הזה וגם במיקרה הבריחה !!

soofgania

New member
פוטי

אני רואה מול עיני רק את הנאנסות,התמונות שרונית הביאה אכן נראות קשות אבל העברתי בהם מבט חטוף לשניה ויותר אינני מוכנה להסתכל בהן,רק כדי שלא תעבור בי אפילו התחושה הכי קטנה של רחמים על החיית אדם הזה. אם אתם טוענים שהוא חולה נפש ואינו מודע למעשיו אז איך הוא תכנן בכזה תחכום את בריחתו ומציאת מקום מסתור?איך לא נתפס כ"כ מהר? כנראה לא הפנמת את מה שביקשתי בהמשך השרשור... אסור..פשוט אסור לרחם עליו!

putimakansi

New member
סופגי את רק מחזקת את דבריי

אני צופה בששי בטלויזיה ולצערי השוטרים ברוב טיפשותם גרמו לי לרחם עליו !! אני לא יודע אם ראית את השידור - אבל זה היה ניראה נורא !! והתמונות שרונית צירפה רק חיזקו את הדברים. אנחנו מדינת חוק או מתיימרים להיות כזו ובמיסגרת החוק חובתנו לשמור על כבודו של אדם ולא משנה מה עשה. אם כל אחד יעשה פה דין לעצמו לא נגיע רחוק !! השוטרים השפילו אותו לעייני כולם ולמעשה במעשיהם ביישו את עצמם !!! לגבי בריחתו - אף אחד לא יודע אם זה היה מתוכנן או ניצול הזדמנות - לדעתי זו היתה ניצול הזדמנות ברגע של רשלנות של השוטרים. לגבי מחלת הנפש שלו - בני סלע אדם חולה נקודה !! רק אדם חולה נפשית יעשוה את מה שעשה ולכן גם סירוס לא יעזור מכיוון שסירוס מחסל את היכולת הטכנית לבצע את המעשים הנוראים אבל לא מחסל את הרצון !! הרצון יישאר ובמקום להשתמש בפין שלו הוא ישתמש בדברים אחרים כדי להגיע לסיפוק. (הסיפוק לא חייב להיות גמירה גברית אלא הרגשה אישית וכו") ההפרעה הנפשית שהוא סובל ממנה איננה מעידה על כלום הוא יכול להיות בן אדם אינטליגנטי וחכם זה לא סותר.

soofgania

New member
לא צפיתי בשידור

חבל שהשוטרים התעללו בו בפומבי,היו צריכים לאסור את השידור בטלויזיה. חידשת לי בעיניין הסירוס,זה לא נשמע לי הגיוני הרי יש מדינות ערביות שחותכים לאישה את הדגדגן בעודה ילדה בכדי שלא תחשוב כלל על סקס ולא תתגרה..לא? האין זה אותו דבר?

putimakansi

New member
לגבי הסירוס

ממש לא !! ישנם שני סוגי פשעים 1.שנובע מבעיה נפשית - כגון רוצחים סידרתיים שרוצחים עקב בעיה נפשית, או כל מיני כאלו שרוצחים כי שמעו קולות שאמרו להם לעשות את המעשה וגם אנסים כמו בני סלע שסובלים מבעיה נפשית מסויימת הסירוס - לא ינטרל את הרצונות שלהם לא ירפא את הבעייה הנפשית. דחף מיני יש גם לאימפוטנטים - רק שהאימפוונציה היא משהו טכני - לא יכולים להגיע לזיקפה או לגמירה. אז הם יפנו להתשמש באמצעים אחרים לביצוע זממם כגון אצבעות עצמים שונים ועוד.... 2. פשעים שהם באים לתת מענה למצב מסויים - שודדים ששודדים כדי להתפרנס, רוצחים - שרצחו כדי לנקום במישהו, רוצחים שכירים וכו" לשני סוגי הפשיעה האלו יש שמות בשפה המיקצועית - ומכיוון שאין לי כח לנבור בקלסרי הקרימינולוגיה שלי ובספרים (בכל זאת עברו לא מעט שנים מאז שהייתי סטודנט) אני מביא לך מהזיכרון את הדברים. בהזדמנות אני אחפש את ההגדרות המדוייקות.

W i l d C a r d

New member
דווקא הפעם...

ההבדל בינו לבין השוטרים הוא שהם אמורים להיות אמונים על החוק. לא לכעוס ולא נעליים. פה בדיוק ההשפלה של המשטרה. ואם אני מבין נכון, זו לא תחושת סימפטיה לאנס, אלא ניכור מאותה משטרה שככה מתנהגת. מי ישמע תפסו את ד"ר מנגלה במוזמביק אחרי מרדף של 30 שנה. כולה תיקנו פשלה שלא היתה צריכה להיות מלכתחילה. והרעיון הוא שהיום הם מתעצבנים עליו ומרשים לעצמם להכות אותו, מחר לא תציגי רשיון מספיק מהר אז תקבלי כאפות שהשוטרת שהתעצבנה, ואגרוף כשחצית באור אדום. והדבר הכי יפה, זה שהיא ידעה לעשות את ההבחנה ועל אף השנאה שהיא הביעה כשהוא ברח, היא ידעה להיות הוגנת. לא כל אחד ידע להגיב כך. דבר אחרון שקשור להמשך, נדמה לי ששמעתי שהוא ביקש שיסרסו אותו. ובלי להיכנס לעומק, כנראה שזה כן מנטרל את החומרים שגורמים לו להיות לא רציונלי ולהתנהג כפי שהוא מתנהג.

LunasRoze

New member
סופגי זו רונית..

לגבי טיפול באנסים המדינה שלנו צריכה לטפל בהם, לסגור אותם ולטפל בהם... נכון..."למה הוא היכה ואנס ילדות"...הוא חולה!!!!!! אבל אי אפשר לקחת אנס אחד מכל אלפי אנסים ולנקום בו על כל האנסים בארץ ובעולם!!! ברגע שהמדינה שלנו תתחיל לטפל בהם יהיה פתרון, ואז יוכלו לשבת ולהתגאות שהם דיללו בכמות מקרי האונס בארץ!!!! תגידו לי אתם- איך אפשר למנוע אונס?!!!!!!

YOSSI331

New member
מגיע לחרא הזה

אפילו יותר מזה מגיע לו הרס ילדות ובנות וילדות מגיע לו יותר רק מי המיניאק הבן זונה שפירסם את התמונות והוא שוטר מגיע לו שיאנסו את הבת שלו ויכמניסו לו מכות והאזרח אותו דבר

למעלה