"גם למפלצת יש זכויות"...

אני במקומו היתי מתאבדת

כי עם ברח בגלל התנאים לא חושבת שאחרי הבריחה התנאים יטיבו עימו אני ממש מרחמת עליו ידוע שאנסים עוברים התעללות בבתי הסוהר היה המון כתבות בנושא אבל אולי עם יעשו רעש עבורו ישאירו אותו בבידוד לכו תדעו מה עובר עליו עכשיו שם מסכן לכן אמרתי היתי מתאבדת במקומו כי גם ככה נחרץ לו 35 שנה להיות שם

soofgania

New member
במקום לשבת ולרחם על ה"מסכן"

אולי תקדישו מחשבה למסכנות שנאנסו?אולי תלכו לבקר את הנאנסות או אפילו לגור איתן שבוע ולשמוע אותן בלילה מתעוררות מחלום בלהות.... אולי אז תבינו את גודל האסון שקרה להן.

0000ק0ית 23

New member
סופגי..אף אחד לא מצדיק את מעשי האנס

בני סלע האנס המרושע...ונכון בתור אחת כזו שכן מזדהה עם הנאנסות מניסיון וחבל.... אבל יש גבול לכל תעלול...צלם אדם, הוא כבר יקבל את העונש הגרוע מכל ע"י החוק...אז למה לגרוע נכון הנאנסות לא ייצאו מהסיוט לעולם וכן בקרוב אני אכתוב משהו שיצדיק את הנאנסות!!! ושוב סופגי שימי לב וגם כולם שימו לב -בכוונה ציינתי את המשפט במאמר שלי, כי ידעתי שזה יגרום למהומה קבלו ציטוט-

0000ק0ית 23

New member
קבלו ציטוט-

חשוב לדעת- אני לא בעד ולא נגד בני סלע, אני פשוט אדם טוב שרואה פה אי צדק לגבי המכות וההשפלות שקיבל כי הרי בני כבר קיבל את העונש הגרוע מכל- לקיחת החרות!!!!!

רiנה

New member
בני סלע איבד צלם אנוש

כשהחליט לאנוס ולהרוג את נפשן של אותן בנות בכוח. אז זה היה בסדר? עונשן של אותן בנות לא היה חמור מדי??? להענש ע"י החוק לא הספיק לו. כמה ציטוטים מהרשת: "סטונדטית לעבודה סוציאלית, ביקשה לראיין את סלע במסגרת עבודה שהיא מכינה. לטענתה, סלע הכניס מול עיניה את ידו למכנסיו. דובר המשטרה: זו לא הפעם הראשונה" http://news.msn.co.il/news/Yellow/Internal/200505/20050505151100.htm "בני סלע אנס אותי בפעם השנייה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2821177,00.html "האנס בני סלע עירער: העונש שלי חמור מדי" http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2857805,00.html עונשן של אותן בנות... לא היה חמור מדי??? "האם תיכננת את מעשי האונס שלך? "אני חושב שאין אונס שאינו מתוכנן. יש פרטים ששמורים לחקירה ועדיף שישארו רק שם. כל פרט מיותר שאוסיף רק יכול להזיק לעוד הרבה מאוד נשים שלא צריכות להיות בתוך העניין בשרשרת הקורבנות של עברייני מין אחרים או כאלה שהם רדומים. כי כל פרט קטן שיכול לסייע לאותו עבריין רדום, לאותו אחד שעשוי אי פעם להגיע למידע כזה, זה עוד קורבנות". האם היית מודע לסבל הקורבנות? "לצערי הרב המודעות קיימת אבל לא ברמה הרגשית. כשאדם יכול להבין שהוא עושה דבר רע ולהבחין בין טוב לרע. אבל לא מודע ברמה הרגשית שהוא מכאיב וגורם סבל לאנשים אחרים". http://www.bambili.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=4066 רונית תירוש: "אדם שלא שולט במעשיו - צריך לסרס אותו. הוא חיה ואינו בן אדם".

0000ק0ית 23

New member
היי רונה...

אני מסכימה במה שטענת וכתבת... ללא ספק מי כמוני יודעת שאני מזדהה עם הנאנסות... אנס הוא אדם רשע ביותר ומגיע לו הגרוע ביותר , ונכון יש המון נאנסות שנהרסו חייהן...אך אני רציתי לגרות את האנשים לגבי קו מחשבה והוא "זכויות האדם"...תתפלאו היותו פושע לא שוללת ממנו את הזכות לקבל זכויות... אבל לא צריך לקחת פושע-אנס ולהתעלל בו על מנת להוציא את התסכולים של החוקרים, אדם הוא לא "שק האיגרוף" של אף אחד בני לא תקף אותם שהם הגנו על עצמם ותקפו בחזרה ...הם היכו אותו בגלל תסכולים על אנסים... אני לא מצדיקה ולא הצדקתי אף אנס , אבל אתם האנשים צריכים להיות מספיק ערים למודעות של זכות האדם, בין אם הוא פושט או לא!!!! תנחומיי לנאנסות, ובמיוחד למשטרה שכשלה בתפקידה!!!

0000ק0ית 23

New member
מה שהכי מוזר ואירוני

שאני ...הבנאדם שהכי אנטי אנסים הגעתי למצב שהוא לא שק האיגרוף של אף אחד... בקרוב אני אכתוב משהו לגבי הנאנסות!!!!!

רiנה

New member
"זכויות האדם"

גם לאותן בנות הייתה הזכות לא להיאנס. אותן בנות לא תקפו את בני, אבל הוא החליט לתקוף אותן ולקחת מהן את הרצון להמשיך לחיות. הוא רצח את נפשן. לאותם שוטרים/סוהרים/אסירים, יש בת/אמא/אחות/חברה. ומפה עדיף שאתאפק ואשתוק.

0000ק0ית 23

New member
לאף אחד אין זכות לאנוס...

אבל גם לאף אחד אין זכות לקחת אנס אחד מתוך אלפי אנסים ולהתעלל ללא סיבה... שוב בחקירה בני לא תקף...אז אין סיבה לתקוף ולהכות אותו... ושוב הנאנסות - כבודן מונח במקומן...הם צודקות...והן הקורבנות והן הכי מסכנות...ללא ספק!!!

LunasRoze

New member
"זכות הנאנסות"

איפה המדינה שתעזור לאותן נאנסות??? איפה המדינה שתממן להם??? איפה איפה ואיפה??? את זה לא נדע כנראה כי השרים שלנו דואגים לכיס שלהם ולמכוניות פאר ולבתי פאר שלהם... אולי בעצם המדינה הזו נהנית מ"תצוגות הראווה" האלה...כמו בני סלע, וכמו "מצעד הגאווה " .... מדינה מזוכיסטית משהו!!!! ממני סקסית23

soofgania

New member
דווקא כן עוזרים לנאנסות...

אבל איך אפשר לאחות את מה שנקרע,שנשבר לרסיסים??? שום פסיכולוג שבעולם לא יוכל לעזור להן באמת,אולי רק יקל עליהן לפרוק מהלב אבל לא יותר מזה! מאד קל להאשים את הממשלה ואת המשטרה. אני רק מבקשת מכל אחד ואחת לפני שהוא רק מתחיל לחשוב לרחם על המפלצת שיחשוב קודם אילו ח"ו בני סלע היה פוגע באדם הקרוב לו ביותר.סליחה שאני אומרת זאת אבל רק כך אולי באמת תבינו את משמעות הדבר. את שלי אמרתי ולא אוסיף יותר בעניין,רק המחשבה שמישהו מעז לרחם עליו מרתיחה. ואסיים בציטוט שרונה הביאה לפה. רונית תירוש: "אדם שלא שולט במעשיו - צריך לסרס אותו. הוא חיה ואינו בן אדם".

LunasRoze

New member
אף אדם לא מרחם עליו אפילו לא אני

פשוט ניסיתי להעביר את המסר לגבי "זכות הפרט" לא משנה מי הוא יהיה. ונכון הנזק הוא בלתי הפיך...אבל כן המדינה יכולה לעזור .... שהמדינה תנסה כמה שיותר למנוע מקרי אונס , לדוגמא- אדם שיש לו צינון מקבל תרופות נכון??? אז אדם שחושב שהוא רוצה לאנוס שהממשלה תיתן לו את האפשרות למנוע את הטעות שהוא עומד לעשות... שיפתחו אגודות ..שיפעילו מקומות לאנסים....שיצרפו לסל הבריאות תרופות לדיכוי... אני אישית שמעתי לפני כמה שנים - בן אדם שפונה לרדיו וטוען שהוא חושב על לאנוס ילדה קטנה, ושזה לא בשליטתו... אני חושבת שהם חולים וצריכים עזרה... והמדינה כן יכולה לעזור לנאנסות בזה שייתנו עונש כבד , אבל כבד ממה שהם מקבלים!!!!! ואף אדם מפה לא מרחם אלא לא מסכים עם צורת ההצגה של אדם שכביכול יש לו זכות הפרט.

כואב לי על כולן

כואב לי על כולן אבל אין פה לאף אחד (אחת) זכות לישפות את כול השרים שם למעלה יש כמה שרים שאמורים לתפל בכול ובמיקרה של כול דירות הפאר אני בטוח שהם עבדו לפרנסתם ולמיחיתם הנאה

אוי ואבוי איזה אישה

בהתחלה רוצה לתקוע בו מסמרים ללכת לבית של ההורים יאללה מה את מדברת שטויות ימים ולילות המשטרה חיפשה אחריו את יודעת את זה אז נכון הוא ברח נכון זה לא קורה כל יום אבל אין מה לעשות על טעויות משלמים וכמו שכולם מצטלמים עם מפורסמים כך גם רצו להצטלם עם סלע ואים אני הייתי במקומם הייתי דופקת בו מכות רצח ומצלמת את הבן אדם שפוף על הריצפה אז מותק חמודה קודם תדאגי לדעות שלך שמשתנות כל שניה ואז תגידי שהמשטרה לא ככה ולא ככה ולא ככה ולא ככה יאללה עוד יצורה מדברת לכי רחוק רחוק עוד רחוק תשבי על קקטוס תגידי לנו תודה נועה <===כי שלמות היא לא מילה גסה שמנה וסקסית ברמות סתכלו על התמונה ותבינו ===============>שם שם

אוי שכחתי את התמונה חחח

נועה <===כי שלמות היא לא מילה גסה שמנה וסקסית ברמות סתכלו על התמונה ותבינו ===============>שם שם

soofgania

New member
וואאוו נועה..אהבתי!

נועה <===כי שלמות היא לא מילה גסה שמנה וסקסית ברמות משפט מדהים!!!

למעלה