גם לכם

אפרת10512

Well-known member
הרגיש שהטכס ביד ושם השנה, היה עצוב וקורע לב יותר מאשר בעבר?
מצד שני - טכס ראשון מזה תריסר שנים בלי נאום ביבי. יש תקווה

Harrington

Well-known member
מנהל
עצוב שזה מה שמעניין אנשים בטקס יום השואה. שהשנאה חדורה בהם עד כדי כך גם באירועים כאלה.

שחר 676

Well-known member
אני מבין שבקרב אנשים מסוימים העובדה שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה הפיגה במעט את העצב בשל יום זה. :unsure:

תופעה מעניינת.

מ ש ה 53

Well-known member
אז מה מושון ? האם גם אתה התעודדת מעט ביום עצוב זה כשהבחנת שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה ? :unsure:
לא התעודדתי אבל קולו בהחלט לא חסר לי. ואגב, קולו נשמע היטב ברמה כאח שכול. אבל הוא גם קרוב שכול לנספה שואה?

שחר 676

Well-known member
על קטני אמונה ייפול עולם
אתה האשמת את נתניהו (אח שכול וקצין בסיירת מטכ"ל שסיכן את חייו למען המדינה) שהוא פתח במבצע צבאי בעזה רק בכדי להשכיח מן הציבור את פרשת רהיטי הגן.

כלומר האשמת אותו שהוא סיכן את חיי חיילי צה"ל בשל זוטות וכעת אתה עוד מדבר איתי על "קטני אמונה" |יעני| :ROFLMAO:

אינך צריך להתפלא אם איני מאמין לך - אתה חלק ממחנה "רק לא ביבי" - נתניהו מלווה אותך ביום ובליל - אתה הולך לישון כשהוא טורד את מנוחתך ואתה קם איתו בבוקר ולכן אין להתפלא אם הוא מלווה אותך ואת דומיך גם בטקס יום השואה.

מ ש ה 53

Well-known member
אתה האשמת את נתניהו (אח שכול וקצין בסיירת מטכ"ל שסיכן את חייו למען המדינה) שהוא פתח במבצע צבאי בעזה רק בכדי להשכיח מן הציבור את פרשת רהיטי הגן.

כלומר האשמת אותו שהוא סיכן את חיי חיילי צה"ל בשל זוטות וכעת אתה עוד מדבר איתי על "קטני אמונה" |יעני| :ROFLMAO:

אינך צריך להתפלא אם איני מאמין לך - אתה חלק ממחנה "רק לא ביבי" - נתניהו מלווה אותך ביום ובליל - אתה הולך לישון כשהוא טורד את מנוחתך ואתה קם איתו בבוקר ולכן אין להתפלא אם הוא מלווה אותך ואת דומיך גם בטקס יום השואה.
כשהציבור ישמע את הסוד שמסתתר מאחורי הצוללות ועוד סוד שכרוך בהסדרי הגז ועוד סוד שכרוך ברכישה סיטונית של חיסונים נגד המקרנה, תבוא ותציג מחדש את עמדותיך. ואגב, נושא פינת הישיבה אכן "נסגר"... מעניין למה.

שחר 676

Well-known member
כשהציבור ישמע את הסוד שמסתתר מאחורי הצוללות ועוד סוד שכרוך בהסדרו הגז ועוד סוד שכרוך ברכישה סיטונית של חיסונים נגד המקרנה, תבוא ותציג מחדש את עמדותיך.
העיקר שאתה עצמך יודע את כל הסודות :ROFLMAO:

עכשיו אתה מבין מדוע איני מאמין לך כשטענת שלא התעודדת כשהבחנת שנתניהו אינו נואם ביום השואה ? |יעני|

מ ש ה 53

Well-known member
העיקר שאתה עצמך יודע את כל הסודות :ROFLMAO:

עכשיו אתה מבין מדוע איני מאמין לך כשטענת שלא התעודדת כשהבחנת שנתניהו אינו נואם ביום השואה ? |יעני|
איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות. ואם לך הוא חסר? תוכל תמיד להאזין להקלטות מנאומיו הקודמים. הרבה לא השתנה ולא ישתנה גם ביניהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות.
רק תזכורת: תוצאות החקירות הביאו את היועמ"ש לקבוע ולהצהיר שנתניהו לא חשוד במאומה שקשור לצוללות. אין חקירה נוספת פתוחה בנושא כך שאתה ממתין למשהו שכבר סגור מזמן.

משתפרת1

Well-known member
מה שצרם לי הוא שהנאום שנשא בנט היה הרבה יותר מדי פוליטי. גם הרצוג הזכיר את חשיבות האחדות, אך בנט ממש דיבר על שמאל וימין. תרגיע! זהו ערב לכבוד שליש מהעם שלנו שנקטע מאיתנו.

מ ש ה 53

Well-known member
מה שצרם לי הוא שהנאום שנשא בנט היה הרבה יותר מדי פוליטי. גם הרצוג הזכיר את חשיבות האחדות, אך בנט ממש דיבר על שמאל וימין. תרגיע! זהו ערב לכבוד שליש מהעם שלנו שנקטע מאיתנו.
יש משהו בדברייך ובכל זאת... דווקא השנאה הגוברת בין השמאל לימין עלולה לגרום לדברים רעים מאד, ובחיי שאיני מנסה לדבר כאן פוליטיקה...

שחר 676

Well-known member
איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות. ואם לך הוא חסר? תוכל תמיד להאזין להקלטות מנאומיו הקודמים. הרבה לא השתנה ולא ישתנה גם ביניהם.
אינך מחכה למאומה - אתה חרצת את גורלו לפני הרבה שנים - בדיוק כמו עם האשמתו בסיכון חייהם של חיילי צה"ל בשל זוטות.

ולכן תמיד גרסתי שבדומה לקליגולה הקיסר הרומאי שמינה את הסוס שלו לתפקיד סנטור או קונסול גם אתה ודומיך לוקים באותו "הגיון". אתם תצביעו אפילו עבור גמל דו דבשתי אילו היה מועמד השמאל לראשות ממשלת ישראל מול נתניהו.

לא פלא שחלק מכם מתעודדים קמעה ביום השואה רק מפני שנתניהו אינו נואם |פנים|

מ ש ה 53

Well-known member
אינך מחכה למאומה - אתה חרצת את גורלו לפני הרבה שנים - בדיוק כמו עם האשמתו בסיכון חייהם של חיילי צה"ל בשל זוטות.

ולכן תמיד גרסתי שבדומה לקליגולה הקיסר הרומאי שמינה את הסוס שלו לתפקיד סנטור או קונסול גם אתה ודומיך לוקים באותו "הגיון". אתם תצביעו אפילו עבור גמל דו דבשתי אילו היה מועמד השמאל לראשות ממשלת ישראל מול נתניהו.

לא פלא שחלק מכם מתעודדים קמעה ביום השואה רק מפני שנתניהו אינו נואם |פנים|
כה אמר זרטוסטרא ונותר בחיים

למעלה