איזה יופי יש כבר התחלה של הפנמה ביבי לא ראש ממשלההרגיש שהטכס ביד ושם השנה, היה עצוב וקורע לב יותר מאשר בעבר?
מצד שני - טכס ראשון מזה תריסר שנים בלי נאום ביבי. יש תקווה
עצוב שזה מה שמעניין אנשים בטקס יום השואה. שהשנאה חדורה בהם עד כדי כך גם באירועים כאלה.הרגיש שהטכס ביד ושם השנה, היה עצוב וקורע לב יותר מאשר בעבר?
אני מבין שבקרב אנשים מסוימים העובדה שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה הפיגה במעט את העצב בשל יום זה.הרגיש שהטכס ביד ושם השנה, היה עצוב וקורע לב יותר מאשר בעבר?
איפרא מסתבראאני מבין שבקרב אנשים מסוימים העובדה שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה הפיגה במעט את העצב בשל יום זה.
תופעה מעניינת.
אז מה מושון ? האם גם אתה התעודדת מעט ביום עצוב זה כשהבחנת שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה ?איפרא מסתברא
לא התעודדתי אבל קולו בהחלט לא חסר לי. ואגב, קולו נשמע היטב ברמה כאח שכול. אבל הוא גם קרוב שכול לנספה שואה?אז מה מושון ? האם גם אתה התעודדת מעט ביום עצוב זה כשהבחנת שנתניהו לא נאם בטקס יום השואה ?![]()
וואלה , לא בטוח שאני מאמין אבל בסדר , מה שתגיד כפרהלא התעודדתי אבל קולו בהחלט לא חסר לי
על קטני אמונה ייפול עולםוואלה , לא בטוח שאני מאמין אבל בסדר , מה שתגיד כפרה![]()
אתה האשמת את נתניהו (אח שכול וקצין בסיירת מטכ"ל שסיכן את חייו למען המדינה) שהוא פתח במבצע צבאי בעזה רק בכדי להשכיח מן הציבור את פרשת רהיטי הגן.על קטני אמונה ייפול עולם
כשהציבור ישמע את הסוד שמסתתר מאחורי הצוללות ועוד סוד שכרוך בהסדרי הגז ועוד סוד שכרוך ברכישה סיטונית של חיסונים נגד המקרנה, תבוא ותציג מחדש את עמדותיך. ואגב, נושא פינת הישיבה אכן "נסגר"... מעניין למה.אתה האשמת את נתניהו (אח שכול וקצין בסיירת מטכ"ל שסיכן את חייו למען המדינה) שהוא פתח במבצע צבאי בעזה רק בכדי להשכיח מן הציבור את פרשת רהיטי הגן.
כלומר האשמת אותו שהוא סיכן את חיי חיילי צה"ל בשל זוטות וכעת אתה עוד מדבר איתי על "קטני אמונה"![]()
אינך צריך להתפלא אם איני מאמין לך - אתה חלק ממחנה "רק לא ביבי" - נתניהו מלווה אותך ביום ובליל - אתה הולך לישון כשהוא טורד את מנוחתך ואתה קם איתו בבוקר ולכן אין להתפלא אם הוא מלווה אותך ואת דומיך גם בטקס יום השואה.
העיקר שאתה עצמך יודע את כל הסודותכשהציבור ישמע את הסוד שמסתתר מאחורי הצוללות ועוד סוד שכרוך בהסדרו הגז ועוד סוד שכרוך ברכישה סיטונית של חיסונים נגד המקרנה, תבוא ותציג מחדש את עמדותיך.
איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות. ואם לך הוא חסר? תוכל תמיד להאזין להקלטות מנאומיו הקודמים. הרבה לא השתנה ולא ישתנה גם ביניהם.העיקר שאתה עצמך יודע את כל הסודות
עכשיו אתה מבין מדוע איני מאמין לך כשטענת שלא התעודדת כשהבחנת שנתניהו אינו נואם ביום השואה ?![]()
רק תזכורת: תוצאות החקירות הביאו את היועמ"ש לקבוע ולהצהיר שנתניהו לא חשוד במאומה שקשור לצוללות. אין חקירה נוספת פתוחה בנושא כך שאתה ממתין למשהו שכבר סגור מזמן.איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות.
מה שצרם לי הוא שהנאום שנשא בנט היה הרבה יותר מדי פוליטי. גם הרצוג הזכיר את חשיבות האחדות, אך בנט ממש דיבר על שמאל וימין. תרגיע! זהו ערב לכבוד שליש מהעם שלנו שנקטע מאיתנו.הרגיש שהטכס ביד ושם השנה, היה עצוב וקורע לב יותר מאשר בעבר?
יש משהו בדברייך ובכל זאת... דווקא השנאה הגוברת בין השמאל לימין עלולה לגרום לדברים רעים מאד, ובחיי שאיני מנסה לדבר כאן פוליטיקה...מה שצרם לי הוא שהנאום שנשא בנט היה הרבה יותר מדי פוליטי. גם הרצוג הזכיר את חשיבות האחדות, אך בנט ממש דיבר על שמאל וימין. תרגיע! זהו ערב לכבוד שליש מהעם שלנו שנקטע מאיתנו.
אינך מחכה למאומה - אתה חרצת את גורלו לפני הרבה שנים - בדיוק כמו עם האשמתו בסיכון חייהם של חיילי צה"ל בשל זוטות.איני יודע. זה נכון. אבל להבדיל ממך, אני מחכה לשמוע מה תהיינה התצאות של החקירות. ואם לך הוא חסר? תוכל תמיד להאזין להקלטות מנאומיו הקודמים. הרבה לא השתנה ולא ישתנה גם ביניהם.
כה אמר זרטוסטרא ונותר בחייםאינך מחכה למאומה - אתה חרצת את גורלו לפני הרבה שנים - בדיוק כמו עם האשמתו בסיכון חייהם של חיילי צה"ל בשל זוטות.
ולכן תמיד גרסתי שבדומה לקליגולה הקיסר הרומאי שמינה את הסוס שלו לתפקיד סנטור או קונסול גם אתה ודומיך לוקים באותו "הגיון". אתם תצביעו אפילו עבור גמל דו דבשתי אילו היה מועמד השמאל לראשות ממשלת ישראל מול נתניהו.
לא פלא שחלק מכם מתעודדים קמעה ביום השואה רק מפני שנתניהו אינו נואם![]()
העם היהודי חי וימשיך לחיות.כה אמר זרטוסטרא ונותר בחיים
אמןהעם היהודי חי וימשיך לחיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.