גם לי בא...

זה יפה למתבוננים מהצד

אלו שבתוך ה "עין"..נמצאים בשקט מדהים..ומזעזע... [לקוח מתוך נסיון של העין בשעת הוריקן ווילמה]

צאו לי מהזויתיות של העין

מה נכנסתן כולכן איתי למיטה?????????? כולה געגוע... כולה פיצוץ אגנים {ראוי לשמו}... דקה דומיה.. והכל נגמר.. מזעזע
.......... איך שאתן חושבות... ואיך הפכתן לי ת"געגעוע לישון"... למשו אחר זדוני ומשורלל לחלוטין.. {חולית..פשוט חולית עליכן ועל המח הקודח שבא איתכן
}

הכל ניראה כחול מכאן..

אני דווקא חשבתי בתמימות..על לישון. הן חשבו אחרת..ישר חשבו על משחקיה..וכמה צעצועים.. הן חשבו איך את מזדעדעת בעין של ההוריקן ואני חשבתי לתומי...שאת רק רוצה חיבוק...לזה תגעגת.. בואי רגע הנה..יש מלא שיגיעו לתת חיבוק.. ואוצי רוצי צאי לך מהמוד הזה.. אבטיה כבר עשית עישנת את הנרגילה?

כפרע על הדיליי ש'לך...

הכל עשיתי כבר.. נשארו שרידים.. אפר.. וסדקים בחדר השינה.... :}} אלק ... "הן"... והעין השלישית שמביטה בנו מלמטה :}} {התמימות שלך והנאיביות שבך ראויים להערצה והדחקה כשאני זו שמקלידה מולך..
}

קלילון1

לא.. ממש לא... סתם משתעשעת לי עם המקלדת... {שניה.......מעלימה "ראיות" לאובר דוז של האנרגיה המתועלת... ולתופעה של החיוך המרוח :}}}

d a n i e l s 5

New member
:))))))))

נשמע ש......את את מצוות ה"ענג שבת " שלך כבר קיימת :) יפה לך בבלונד .

{חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...}

ווח'ד דיליי יש לנו בבית הזה.. מה? מה? כולה געגעתי לישון {איתו} בלילה של האתמולים...
אומרים שתמיד אחריי...ה..... מגיעות התהיות והשאלות.. אז אני אחריי הסיגריה.. .בשלב התהיות... להיות או לא להיות?????? {ידעתי..ידעתי שיפה לי בבלונד}

שלי 9

New member
במתותא ממך אל תאמרי "עונג שבת"

ע"פ העברית החדשה של אקסייטרית אמרי מעתה "פיצוץ אגנים"..:))

בשרלילותא גם ממך..

לפי המילון של אקס.. זה תמיד.. לפ'רגע... עונג צרוף , אלוהי, דיוואייני, שמור במערכת...לא לפרט יותר... ירוק..חמסה..שום..אנחנו לא בפורום הנכון..
"פיצוץ אגנים" - זה יותר מעודן וסולידי דמוי מסיונרי כזה..

d a n i e l s 5

New member
אימצתי :)

למרות שמעדיפה את....... "שתי דקות של עילפון חושים ". אבל......... מכיוון שאני בעד שילובים ...... זה הולך להיות כך..... " שתי דקות של עלפון חושים ופיצוץ האגן "

מצוטטת

New member
Zה 2 דקותייייים

של ב ילפון חושים אם כבר ואגב, אני לא ממש מאמ3ת

מגיע לך../images/Emo70.gif

ניסת בתום לבלבון עאלק... להכנס ולתקוע יתדון במשולש המקודש שלי של הפורצתי ושל מצו'... זה מה קיבלת... כומו בומרנג מתנקם
עכשיו כולם...כנסו לה למיטה עוד ועוד ועוד ועוד.

למעלה