גם לי בא...

גם לי בא...

{מכ'פת לי} שישי היום...קמתי די מאוחר יחסית לכל השבוע.. אז ככה. איו לי חשק לנקיונות, אין לי חשק לבישולים, אין לי חשק לשופינג... אין לי חשק לכלום בעצם לאחרונה... נופלת בין הכסאות.. תוהה..שואלת.. מרגישה מרחפת. התקשרתי, אמרתי לו שיבוא לישון איתי... התגעגתי... עדיין לא שלמה.. עדיין מתלבטת.. עדיין פגועה.. עדיין שותקת. הפעם אני שותקת שלא כמו תמיד.. הפעם אני מבליגה.. ורק מתוך אי הבנה [שלי}..אני מבולבלת.. נותנת לזמן לעשות את שלו.. יש לי מודי עצובי כזה בבפנוכו... כבר הרבה זמן.. חסר לי משהו.. אני לא מצליחה למצוא מה בדיוק.. {תעזרו כאן.. תנו כוון}

חושבת...

שלפני שאת מזמינה אותו לבוא לישון איתך, את צריכה לתת לעצמך זמן, ל ב ד, לחשוב מה באמת נכון לך, מה באמת את רוצה לעשות עם העתיד שלך - לפתוח פרק חדש, או לא. מאוד ייתכן שהקושי הראשוני (ודברתי אתמול עם חברה שדיווחה על הרגשה זהה בשלבים הראשונים; אני, לשמחתי, מאוד שלמה עם ההחלטה) גורם לרצון להתרפק על מה שהיה, לחזור לנוחות המוכרת, דבר שרק יקשה עליך יותר, בבוא הזמן. רק יאריך את התהליך. לכן, המלצתי לך היא לא להתפתות לקרוא לו, לפני שאת מחליטה עם עצמך, אולי בסיוע של איש מקצוע, מה באמת נכון לך.

...

הוזמן..וישן :}} הלכת לי רחוק בייב...העתיד אמנם זה עוד דקה ושעה... אבל אני לא מביטה מעבר ... כרגע...כרגע מה אני עושה......{שטויות והמון} להתרפק? לא אני לא מתרפקת על כלום..לא מהמתרפקות..{אבל מתפרקת עכשיו} צודקת.. התפתתי...קראתי לו....הוא ישן... אבל מה הלאה????

מצוטטת

New member
התגעגעת

אמרת, טוב שכך! לא מפחית כהוא זה את מורכבות המיכלול אני כרגע שמה לך
וגדול על זה!!! תני לי גם ת'זמן לישון על זה קצת ולשרשר לתפוס תנופה.... עד אם ולכש....אולי יהיה לי עוד משו חכם ליגיד..... בנתיים טוב שאמרת! מצו' בעד....הלהרגיש ולהגיד {ש}חייבים ללכת ביחד עקב לצד האגודל.... לתפוס תנועה

G a v ® i e L

New member
למה זה חשוב ?

מודי שמודי עצבנוני לא יחלוף אם תדעי מה עורר אותו. אמצי את מודי שמודי אל תוכך, התמסרי לו, הוא לא ישכון שם לעד, יחלוף עד מהרה.

נו

טוב ..אקסי ננסה... קחי עצמך לים או לכל מקום שקט...אבל ממש שקט..שרק את שם. אין אפ אחד. חצי שעה לא יותר..תאמיני לי..את כבר תמצאי כיוון. מיכלי שאומרת...שגם קשה..צריך לדעת כניראה לצחוק. אז עכשיו שכל זויות החיים משתנות לי..מנסה לומר לך.. שלא עושים החלטות כאשר עצובים. לא הולכים לקניות של נעליים ובשמים..ותיקים, שעצובים וזה נכון גם לגבי להזמין אותו לבוא לישון..כי את אולי מתכוונת "לישון" יחד..הוא יפרש את זה אחרת... לכי לים.

לים...לא.

אבל עשיתי לי אמבט.. פינקתי לי... קניתי השבוע פילינג חלב שקדים..רוזמרין..וורדים {זה נכון...זה עושה פלאים לגוף..} החלטתי...מתוך נפילה רגעית.. לא מתחרטת.. התגעגעתי בטירוף.. אבל מה עכשיו? אני מבולבלה.. {תפסיקי עם המרכאות :}} אנחנו גדולים פה..} }{

אז ככה ...

עצה... אני שומעת מתוך דברייך שהאגו שלך שולט בך אם תצליחי להעלים אותו ולראות את הטוב למענך חייך, שיקולייך יפעלו אחרת ואומנם אני תמיד פועלת מתוך השלמה מה שאת לא ממש ברגעים אלה הייתי מציעה לך כפי שאני אני פועלת עם עצמי כדי להגיע להשלמה אני מעלה את שאלת הלמה? אחרי כל תשובה שעולה לי למה לא בא לך לעשות כלום? למה את תוהה? למה את מרחפת? למה עצוב לך וכבר הרבה זמן? למה יש לך חוסר? למה דווקא את חושבת עליו? בקיצור כל הדרכים ממבט עיני את מרגישה אל האיש הזה המון אומנם הוא לא עונה על כל ציפיותייך אך הוא מלא, מעסיק, מושך, ואף ממלא לך לא מעט חוסרים אז כוסאממממק מה יגיד, יגידו, מה יהיה כרגע בא לך להיות איתו את זקוקה לו? תודי, תשלמי עם זה גם אם האגו שלך חוצץ בין הרצוי למצוי תמיד עשיתי קודם ומה שמעניק לי סיפוק כאן ועכשיו הלו החיים שלנו מספקים לנו רק רגעי אור למה לדחות אותם אני מחזקת את ההחלטה הלא שלמה שלך מותקקקקקקקקקקק שיבוא לישון ותקחי ממנו כל רגע שיהפוך ויעניק לך אושר תני, וקחי ממנו את המאה אחוז ושיה לך בהצלחה ובהנאה אוךךךךךךך כמה עשן יצא מביתך השבת

סאוחתק אילנה

ב י נ ג ו הפתעת אותי ובגדול.. אבל עדיין... העשן יהיה משהו זמני... ריגעי. עם כל ה100 אחוז שאסחט לי ממנו וממני... זה לא משהו שאתן לו להמשיך.. כתבת משהו שעושה לי לחשוב עוד ועוד.. " בקיצור כל הדרכים ממבט עיני את מרגישה אל האיש הזה המון אומנם הוא לא עונה על כל ציפיותייך אך הוא מלא, מעסיק, מושך, ואף ממלא לך לא מעט חוסרים..." מפחיד אותי לחשוב שאני זו שם.

אילנה

שאת אומרת "כפי שאני פועלת עם עצמי כדי להגיע להשלמה" זה אומר שאת לרוב..אינך שלמה עם מעשייך, את פשוט צריכה לקחת אחריות על הדברים שלך..וללמוד מהטעויות שלך שהם בעצם נסיון החיים...אם את לא שלמה..עדיף שלא תעשי.

../images/Emo124.gifמיכלללללללללללל...

איפה קראת שאינני שלמה עם מעשיי? ההפך הוא הנכון אין דבר שאני עושה ללא השלמה ואף ציינתי איך אני פועלת כדי שאהיה שלמה איתי גם אם פעם לא הייתי מעיזה לעשות שליש ממעשיי היום אך היום כל המעשים שנראו לי אז לא יפים, או מה יגידו, כבר מזמן מאחוריי ומצדדיי תגובתי לאקס...לפעול כמוני ושיתפתי איך אני פועלת מול אירוע... ואיך אני מתמודדת איתו עד להשלמה עצמית אני יודעת שאת מחפשת אותי במעידות אבל אל תסלפי את דבריי והדרך שלך תהיה עוד ארוכה חחחחחחח סתםםם

יערית

New member
מוד עצוב

מבינה,זה כל מה שיכולה לפתוח כאן,כל כך מבינה!! לא מתוך חולשה לקרוא לאדם שרוצים בקירבתו(זוגיות), רק מתוך חוזק פנימי שזה הכי נכון לעשות באמונה שלמה גם אם המחר לא יהיה כפי שאת רוצה,כל דבר אחר זה מקסם שווא. חיבוק מרחוק מעודד,עוד יבואו ימים של שקט..(פנימי).

מה? מה? מה מבינה???????????.

}{ מחר יהיה יום שבת........ שבת וינפס... סידרתי לי הכל
והכל יסתדר לו עם העיגולדים.. שבת שלום לך ג'ינה..

יערית

New member
שבת מקסימה גם לך שם חבּיבּה:))

הילדים נסעו ליום הולדת של אבש'להם, הבשר עם המרינדה נכנס לתנור, תופ"א עם בזיליקום גם כן לתנור,בגט מופשר מחכה לי עם שניצל לארוחת ערב ונשבעת לך-בכייף!סאמקקקקקקקקקקקק הכל!

d a n i e l s 5

New member
ע"פ המשפט הזה....

"עדיין לא שלמה.. עדיין מתלבטת.." הייתי מעכבת את הגעגוע ....או יותר נכון את ה"קריאה " בוא אלי , בוא להיות איתי...... אני אומרת , אם הגעגוע הוא לא מהמקום הנכון.....הוא לא שווה את "שתי דקות של עילפון חושים" כפרה......נחת רוח , זה מה שאת זקוקה לו :)

דקה

ליתר דיוק... השאר זו תפאורה ואופוריה של קוקטייל הבית
[את הנעשה אין להשיב...לא יודעת אם נלמד לקח לבאות..אבל תמיד אוהבת לקרוא לך בין המילים הלא כתובות] נחת רוח...מגיעה אליי ממקורות אחרים .. הוא בדיוק ההיפך

d a n i e l s 5

New member
וכאן את עוד יותר מחזקת את דברי....

אבל....כתבת "את הנעשה אין להשיב......" תהני לך בייבי ...מהנעשה ומהמעשה :))))) שיהיה סופ"ש שכולו "מעשים טובים" :)

מצוטטת

New member
???

איך... איך חונטים" געגוע ולמה, ביכלל להקפיא תרגש.... למה ואיך....לא הזברה אני, זו ששואלת....
לישון על הרעיון ש'לך אבל אחזור להשכיל :))

d a n i e l s 5

New member
נורא פשוט....

מחליטים להישאר עם הגעגוע לבד בבית..... לפעמים הגעגוע הזה הוא רק למגע.....רק כי הבית לבד, רק כי מזג האויר מזמין לביחד ולא ללבד... לפעמים אפילו ...זה בא מחרמנות גרידא ...... כתבה הבחורה למעלה "הנחת רוח " היא דפנטלי לא ממנו :)))) אז ..מה את אומרת .....הגעגוע לא מתעתע בנו לפעמים ? אני טוענת שבמקרים כאלה של פרידות חוזרות ונשנות ...צריך לבדוק מהיכן נובע אותו געגוע ..... וכמה באמת הוא געגוע...הוא סתם תשוקה רגעית למגע מוכר ונעים ....... אם הגעגוע הזה שווה "שתי דקות " של עלפון חושים ...ואחריו התרסקות מחודשת ....אני בעד להדחיק אותו .

למעלה