גם לי בא...

מצוטטת

New member
יצאתי י3אתי

הכל בגללי אןףף אני והרעיוניות ההזויות שלי שדימיינו אחרת את הגעגוע 100 פ'מים מצו' אמרתי לך לספור לפני את מיקפ3ת להגיב מתי, מתי תלמדי לחכות באיפק ולתת לשרשר להתגלגלת.... ווואלה רחוק הלכת מצו', את והדימיונית שלך :))

d a n i e l s 5

New member
ואני רק יכולה לחייך....

על היכולות שלי לקרוא נכון :) לא תמיד לא בכל מקרה אבל , לפעמים זה מצליח לי :)))))

d a n i e l s 5

New member
סביו....

זה לא באמת כל כך פשוט כמו שכתבתי...... אבל לפעמים....ניתן ורצוי להעזר באותו ההגיון ....... אני קוראת לאותו הגיון.....ראיה מרחבית ......

יערית

New member
עד מתי דניאל

נחשוב יחד?עד מתי?
נעביבשק.

oritk2007

New member
יש אייקון של הזדהות?

מחזיקה את עצמי חזק מבפנים לא להתפתות להתקשר אליו. כי יודעת שאני חלשה כרגע. ולא החלטית. אז יודעת שרציונאלית זה הכי לא נכון יהיה לטלפן אליו. עדיין לא מספיק חזקה.

מגשימה1

New member
זה לא בגלל שאת דואגת לאמא שלך?

כי זה מספיק בשביל לעשות בלאגן שלם בנשמה וכל השאר רק נראה יותר קשה מאשר כרגיל , סתם ניחוש ...

קטי30

New member
אז לא מתחשמק לך כלום היום הא'

יש רגעים כאלו לכולנו לאחד/ת יותר לאחד/ת פחות מוד עצוב שכזה ולפעמים לא צריך סיבה ממש טובה "למסיבה" (לשון סגי נאור) . מה שטוב שאת מודעת למצב זה כבר חצי רגל בחוץ וזה מעולה מה שנקרא "חצי הכוס המלאה" לא פעם שמעתי שאומרים "כשבא גל מולך אל תלחם אל תלחץ תזרום ותן לגל לעבור עליך ואז תרים את הראש" ובחיים ראיתי לא פעם שיש אמת במשפט הזה והוא נכון. משברים,מודים,רגעים מסויימים הם כמו גל נראים מאימים מפחידים לעיתים גדולים וכ"ו אבל ברגע שנותנים לו לעבור אזי- אפשר להרים את הראש בביטחה ולומר "סבבע' עבר אני אחורי זה . מאמי, מאחלת לך שבת שקטה ורגועה

קט'יה........

נשוועת לך שזו השבת הכי לא רגועה שעברה על כוחותינו... תראי.... אפילו רעידת האדמה לא הצליחה לגרום לי לעצור..:}}} {פ'תום כזה משום מקום ובהפתעה כזה
בא גל צונאמי ענקי.........ורכבתי עליו...
}

קטי30

New member
זה בגלל הגלשן שקנתי לך למומלדת../images/Emo8.gif

זה הכייף הכי גדול שכמו שזה בא ככה זה נעלם |מאושרת בשבילך| ככה זה כשאין ממש סיבה מוצדקת לעצב וככה זה בחיים "זה בא והולך את יודעת" איך שר פוליקר הנה מקדישה לך מכל ה
"לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כואב לא עד כדי אנחות ואם רע לי אני כותב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב פחות ועדיין, עדיין פוגע..."
מסיימת בתחזית לשבת זאת: בלה.. בלה.. בלה... והעיקר שאצלך הים גבהה גלים

:}} אפשר עכשיו?

אמרתי ליק שאני אוהבת לך ת'ריחוף שטבוע בך???? את יודעת שיש אנשים שמסניפים חיים שלמים כדיי לקבל מה שאלוהים נתן לך במתנה?
תשארי כומו שאת... אסטרו על בסיס טיבעי

מגשימה1

New member
וואו , את ממש מקנאה ?!?

לא נפגשנו אפילו עדיין , כי אחרת יקירתי קצת קשה להסביר את גסות הרוח שהשתלטה עלייך הבוקר , אני סולחת לך עוברת עלייך תקופה קשה ... שתהיה לך שבת נהדרת !

מגשימה1

New member
אני חושבת שאת צריכה לחשוב עם השכל

לפני הרגש , כי הרגש מבלבל אותך , יכול להיות שאת בבעסה מדברים אחרים בכלל וגם אם לא , את מבלבלת את עצמך עוד יותר , אם את מזמינה אותו רק בגלל שאת מתגעגעת ואת לא שלמה עם זה , בסוף זה כואב במקום לעזור . אני לא יודעת אם זה יעזור , אבל אני יכולה להגיד לך שלפעמים קורה לי שאני מדוכאת פתאום ואני לא יודעת למה ואז אני פשוט יושבת וחושבת , (כי רק אני יודעת את הסיבה) לפני שאני מנסה לשפר לעצמי את מצב הרוח ובדרך-כלל אחרי שאני מבינה למה אני מדוכאת אני כבר מתחילה להרגיש יותר טוב , אם את מנסה לעזור לעצמך בלי להבין למה את מבולבלת או מדוכאת , זה כמו לקחת אקמול , זה עוזר לכמה שעות ואחר-כך הכאב חוזר וזה במקרה הטוב . תאתרי את הבעיה , מה שמטריד אותך , כל מה שמטריד אותך , לפעמים זה מבלבל כי אלה כמה דברים ביחד . אבל אם תביני את כל הגורמים זה יעזור לך . תנסי אין לך מה להפסיד , כמה שאני נראית לך אופטימית , יש לי דוקטורט בדכאונות ודיכדוכים למיניהם , אבל גם באיך להיפטר מהם . אחרי כן תוכלי גם לחפש דרכים לשיפור מצב הרוח .

:}}

לי סב רח'ה פלהבל אש יעמל בלעקל??? או... לפלוש ת'ייח'תהו לקפוש :}}}} מה אומרין בשוודית... אין שכל...יש נזילות

מגשימה1

New member
אקסייטרית חמודה , את לא צריכה

להעליב את עצמך ככה , אני בטוחה שאת לא עד כדי כך טיפשה

../images/Emo10.gif מחזיקה

לך אצבעות חזקקק חזקקקקקקקקקק ואת בדרך הנכונה. אם התגברת על כל המכשולים,וההתלבטויות,ועשית מה שאת מרגישה,והזמנת אותו לישון.... והוא הגיע בשמחה וישן,אז ברור שיש אור בקצה המנהרה.!!! תמיד תעשי רק מה שאת מרגישה,ואז העונג והאושר הצרופים,ידפקו לך בדלת ללא הפסק.. ולא להפסיק להאמין... בזכות האמונה,מיטתינו לעולם לא תשאר ריקה...

למעלה