גםלי.....יש שאלה.......

ישRאל

New member
תיראו מה לימדו אותי,,,,,,,,

ן ן ~~~_n__... _____ן ן____ .....\____/ \ / .....|__n_| ....\,,,,,,,,,,,,,,/ ן ן ן______________ן

ישRאל

New member
כן מגי,,בואי נעזוב זה,,

לא בא לך שנארגן עוד מפגש???לא הספקנו לדבר כמעט בכלל,,ויש ביננו חברה ממש נחמדים,,מה דעתך?ותעזבי את כל הדעות הקדומות,,,נהננו נכון??אז קדימה לעבודה ,,בואי נחליט שבשבוע הבא נתחיל להביא רעיונות למפגש נוסף הרי זה יקח לפחות חודש לא??

magy

New member
אין בעיה.........המפגש יוצא לדרך

תביאו רעיונות........ מצידי אפשר כבר בשבוע הבא.

ישראל,,,,

לדעתי לא כדאי למהר עם מפגש נוסף, עוד לא יודעת איפה לשים את האצבע, אבל קרה משהו במפגש - משהו בדינמיות שבתוך הקבוצה שגרם לכמה דמויות מרכזיות להעלם מהפורום וחבל....

ישRאל

New member
חונה יקרה,,,,אני רוצה לספר לך

משהו מאוד אישי,,שבסופו של דבר קשור לעניין,, אני חי בארץ הזאת כבר מעל 50 שנה כמו רובינו,חויתי כמה וכמה מלחמות, וגם ניפצעתי ,במלחמת יום כיפור נילחמתי ברמת הגולן בחטיבת שריון,והייתי קרוב קרוב מאוד לעולם אחר,איבדתי הרבה חברים טובים,ונישבעתי לעצמי אז במלחמה בסיטואציה מאוד מיוחדת ,כאשר היינו תחת הפגזה כבידה מאוד שהייתי בטוח שלא אצא ממנה בחיים,עד כדי כך בטוח שאמרתי ונישבעתי שאם אצא מפה בחיים,,,,אסתכל על הכל הפרספקטיבה אחרת כלומר אשתדל למצות את החיים כמה שיותר,,ואני משתדל מאוד ליישם זאת למרות שעברו כבר 29 שנים,,ועכשיו בואי נקשר זאת לעניין המפגש,,אני אישית מאוד נהניתי והסתכלתי במפגש מסביבי וראיתי אחלה אנשים כולל אותך שרוצים לפגוש אנשים אחרים להכיר,לצחוק,לספר בדיחות ,לדבר על כל הנושאים שבעולם,אז מה .אני אתחיל עכשיו לבדוק מה קרה לאנשים אלו ואחרים בעקבות המפגש?צר לי עליהם אני רוצה להפגש...נ ק ו ד ה מי שמתאים לו וגם רוצה "אהלן וסהלן"מי שרוצה להעלם שיבושם לו אני לא אתחיל פה לנסות לפתור בעיות של כולם ,,כל אחד שיתמודד עם החבילה שלו,,קדימה תחשבו חיובי,,ונתחיל להתארגן,, מה דעתך חונה?????????????

מתאים לי כמו כפפה...

אני נפגשת עם אנשים מפורומים שונים לפחות פעמיים בחודש, וזה כיף גדול... אפשר להתארגן בכיף, כעת כשמזג האויר נוח אפשר באחת השבתות לארגן טיול נחמד ולשלב אותו פיקניק\מנגל... מה אתה אומר?

חונה´לה .

אוי לפורום הזה אם תעשו מפגש בלי תמנונה.
זה יכול להוריד למגי את החיוך מהפנים !

בן בן בוקר טוב של שבת שלום../images/Emo42.gif

נראה לך שנעשה משו בלי התמנונה? ישראל לא דיבר על מפגש במיידית, כתב תוך חודש... ואני מה´כפת לי? איכפת איכפת!!!! ב-31/10 אנחנו ב-
בדרך לקאריביים, אז בכל זאת כדאי להזדרז...לא רוצה לפספס "פגישה" גם לא "חצי פגישה... מבט מהיר....וגו´"
שבת של שלום על ראש כולם

שבת שלום,../images/Emo57.gif חונתי.

מה עלה בדעתך, שנוותר עלייך ? תמנונה מצחיקה את מגי. אז מי יצחיק אותי ? בן בן, מחזיק לך אצבעות, ומלוא הכאפה, חמסות.
תסעי לקאריביים תעשי חיים. שבת שלום , על ראשך הבלונדיני.

tidhar

New member
גם אני מעונינת אך נבצר ממני עד לקיץ

הבא (כל קיץ אני פוקדת את הארץ).
מכל מקום תהנו ומיזגו גם לי מרטיני. enjoyyyyyyyyyy

maxima

New member
מגי...........

את יכולה לרשום גם אותי...... אוףףףףףףףף כל אחר הצהריים הנכד החרים לי את המחשב סוף סוף הלך לישון

פפוש4

New member
כתבתי וזה נעלם לחלל החיצון

כתבתי תגובה ארוכה ומנומקת אבל היא לא הגיע משום מה היא מן הסתם מסתובבת בנבכי הרשת. קודם כל על המלחמה!!! הילדים ( עאלק ילדים מאיפא הביאו אלה את הגובה הזה ואני כולו 1.71 כולל עקבים ( חכה בן אהרון עם הקיא לסוף התגובה) לא אני לא נועל נעלי עקב) הציעו לי הצעה שאי אפשר לסרב לה "וויתרתי להם על המחשב" וחוצמזה היה כייף אמיתי איתם, חסרה לנו היורשת (הבת) היא נסעה לנופש אתגרי בטורקיה. יש דבר כזה עם חברים, והיא מאוד חסרה לנו. לעינייננו ההתחסדות היתה בהקשר לעליהום שעשו לבאלי 7 לא למישהי אישית בזמנו, ( לפני שבוע + - ) אמרנו שכל אחד יגיד או יפרסם כל מה שעולה על רוחו ולנו יש את הפריוילגיה להתעלם או להיתייחס. בן אהרון לפני שאתה מלכלך את המסכים בקיא אני מפנה אותך להיסטורי של הפורום ואחר כך תחליט. יותר מכך מישהי כתבה שאם למישהוא לא נראה שילך פירטוש!!! אני מציע שתעיין שוב בכל השירשור ותגיע למסקנה שאני לא הנושא כי אם באלי 7 ולכן אף אחד לא גירש אותי מהעיירה סודית וטוסקה היקרות מחר יחליטו שמאמר כזה או אחר פוגע מעליב מסיט אז גם אותו נחרים??? אתם ודאי שמתן לב להערה שלי שגם אני לא אהבתי את התמונה ב"לשון" (ושוב בן אהרון אל נא תקיא) המעטה ועברתי למאמר הבא. אבל מה קרה קיבלנו אפקט הפוך למה שרציתן כל הערב כל הפורום התעסק בזה, וזה מה שרצה באלי 7 כמו כל אומן (עאלק אומן) לא חשובה התגובה אם חיובית ואם שלילית עצם ההתיחסות היא החשובה ובזה תודו באלי הצליח בגדול גם שם תמונה מטופשת וחסרת כל ערך, (אומנותי) זעזע את אמות הסיפים, לחיוב או לשלילה אצלו (באלי) זה לא חדש הוא כזה וכך אהבתן אותו אז (בהיסטורי) היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו. מגי!!!! לפתע פתאום את צריכה מיניין כדי להוריד קבצים לממקרה????... אני מאוד מצטער כנראה שגם הפעם גזרתי את גזר דיני להיות מנודה מהמפגש הבא, אז אם זה המחיר אני מוכן לשלם אותו...... ולוא רק שהפורום (שלך/נו??) יבעוט, ישתולל, וירביץ מאמרים לרוב חלקם איכותיים וחלקם פחות (כמו זה למשל) ומי שלא נראה לו שיתיחס למה שנראה לו ומה שמתאים לו/ה. אגב מה השירשור הבא!!!!!

למעלה