גםלי.....יש שאלה.......

שרונהה

New member
מצטרפת

אין לי בעיה עם הטקסט. אבל התמונה שברקע באמת עברה את גבול הטעם הטוב.......... תמונות כאלה מקומן בפורום פורנוגרפיה... שרונהה

magy

New member
אי אפשר למחוק את התמונה הראשונה

מחיקה שלה תמחק עשרות הודעות שלכם. כל היתר עבר שיפוץ, נמחק והוחזר ללא צרוף. חשבתם שזה כיף להיות מנהל פורום?

ישRאל

New member
חברה שב"ש קחו את החיים בקלות

העתקתי מפורום סטנד אפ והומור ישראלי,,,מצא חן בעני,, ואני משתף אתכם המובחרים 8,9,15,14,25,31,32,40,41,51,55,56,57,58,80,81,86,87,93,94,102,92 --------- 1*מוכר הפלאפל-שימחה ריף 2*השוטרים-שימחה גורה וסמי סביב 3*ההומו-עמית רומם 4*האצן האתיופי-ברי צקלה 5*הדילת בשחקים-בטי סקלה 6*הארכאולוגית-ראומה מצאתי 7*מדריכת טיולים בגולן-ראותה תבור 8*מדריך טיולים-מיכה סרלי 9*האיטי-יועד שתזז 10*הפצצה-דינה מיט 11*הבודד-גל מוד 12*הרקדנית-אודרי קוד 13*קונה הרבה-מלי קנות 14*השיננית-חני חיים 15*רופאת השיניים-אנריקה וון-בשן 16*רס´´ר בצה"ל-אורי תקותי 17*חסרת הביטחון-מאיה גידו 18*מורה לחשבון-מאיה צלח 19*חייל באפסנאות-ניר שמתי 20*הישנוני-ניר דמתי 21*איש מחשבים-מיק לדת 22*מנקה המכוניות-פולי שווקס 23*העבריין-בני גוד-לחוק 24*התקליטן האנגלי-אנדי ליי 25*הלכודניק-זוהר צנו 26*התקליטן-רם קול 27*העוזר-אסי סטנט 28*הצלמת-פולה רוייד 29*המסומת-מרי חואנה 30*הספר-הוגו זר 31*הסבלית-תמי טען 32*הכדורגלן-אסף פאול 33*פקח הרוסי-מיכה נפו 34*האפסנאי-מיכה טמפו 35*הרוסי המסומם-אלכס טזי 36*הערבי המסומם-בסאם שקע 37*הD.J.-איתן מיך 38*התקליטן-עדי ג´י 39*הארכיאולוג-מיכה פרפו 40*המסכן-בועז אורלי 41*מוכרת הבגדים-שרה פאן 42*הירקן האתיופי-נגאתה בגמבה 43*המזכירה-אתי פרון 44*המאפרת-תיקי פור 45*הנהג-מוטי לוך 46*נהג המונית-סמי בן-יהודה 47*נהג המשאית-סמי טריילר 48*נהג המונית-סמי פו 49*נהג המונית-סימון נה 50*נהגת-חנה יה 51*נהגת אוטובוס-לולה לותיותר 52*הצייר-מיק חול 53*האיטית-סימה הר 54*מלצרית-מיקה ראלי 55*היורד הגרוזיני-ישראל לובי-שווילי 56*הפסיכולוגית-לאה פנים 57*הולכת לפסיכולוג-בטי פול 58*הדיאטיקנית-לורה זיתה 59*הברוקר-שוקי גרות-חוב 60*הבלשית-מירה צח 61*החוקר-מישה דד 62*הפנצ´ר מאעכר-גל גלספר 63*המלצר-מתי שתו 64*העובדת באופיס דיפו-דפני יר 65*הפסיכולוגית-עלמה נדבר 66*המורה לספרות-מיקה רה 67*הספרנית-סימה נייה 68*המכוערת-מאיה פבה 69*מלכת היופי האתיופית-מאמא צובה 70*מוכרת התבלינים-קים מל 71*המסריח-צח חנה 72*הפושע הנמלט-בוני סתתר 73*הדוגמנית הערביה-עלילה מסלול 74*השברירית-עדי נה 75*המנומס-בני מוס 76*המחפש-טים צאלי 77*המעוות-אסי מטרי 78*הליצן-מוק יון 79*הרגוע-בני חותה 80*הקוסמטיקאית-מרי טה 81*הקוסמטיקאי-מני קור 82*הליכודניק-אסף סוף 83*השוחט-גיל יוטינה 84*המקשקשת-שיר בוט 85*הבטוחה בעצמה-אלה מה 86*המציל-לולי קפוץ 87*המדברת מהר-בקי צור 88*הברמנית-סימה שקה 89*המטומטם-אידי יוט 90*הרגועה-לולה חוץ 91*המישקפופר הרוסי-מישקה פיים 92*האלחותנית-רות תבור 93*המסריח-אסף לוץ 94*מוכרת הפול-לאה פליץ 95*החשמלאי-מיקי בתה אור 96*התאורנית-אורנה מוך 97*המכוערת-יפה לולה 98*גולשת סקי-עטרה חרמון 99*חופפת במספרה-עדן שולדרס 100*המעשן-ניקו טין 101*הנחנק-פיני סתם 102*יש לו אסטמה-אלון אושם 103*רופאת שיניים-מרי דול 104*ההרוג-יובלי מנוחות 105*מנסה להתאבד-עמית אבד 106*מוכר פלאפל-שימחה מוצים 107*פועלת בניין-מרי צה 108*מורה לספורט-עמי דתרוש 109*התקליטנית-שירה חרון 110*שחקן הכדורסל-מיקי דרר ------------------------------------------ החדשים ------------------------------------------ *המעודד-אבי רטובה *הגנן-אדר תיבקרקע *הפולניה-שלומית אוב *האופטיקאית-עדה שוט *הסוכן ביטוח-פולי סה *מנכ"ל בריטה-פיל טר *התככן-מני פולטיבי *האורולוגית לאה שתין *החזאי-אורי כאן *הערסית-מימי תעסק *הערס-אייל תיגע *הבנקאי-תמיר ליפרנק *פקחית היערות-פועה דוב *שומרת במוזיאון-מיצי לם *המתחתנת-בריטני סואין *הקברנית-חני תה *הפראמדיקית-אן בולנס *המחכה-ציפי תילך *המתאבק הערבי-עלי מות *זה שסוחב בטיולים-ג´רי קן *השקרן-אורי מה *המסומם היפני-סוטו לי *ירקנית רוסייה-אנה נסטוב *הירקן הערבי-ביל בל *העובד בבזק-יעקוב אחרי *הסדרנית -מירי שון *השיאנית-סיגי נס *הזקנה-גילה זהב *בעלה של הפולניה-חיים פריזר *הליכודניק הימני-עמי מגולן *אחותו של דורון מאיר-דפנה קי *האופה הכושי-סימבה תנור *התצפיתנית-רעות אובה *המסומם האתיופי-ארבסה מים *הגנן-גדליה פה פו *עברינית התנועה-אורה דום --------------------------------- מילים המעורבבות עם אנגלית: ------------------------------- *הקמצן-איציק ספנסיב *החבלן-איציק ספלוסיב *הפסיכולוגית-סופי סטיקייטד *עורך ב"מעריב"-אדי טור *מתקן מעליות-אלי וויטור *אסירה נמלטת-שירן אוויי -------------------------------------------- גסות: ----------------------------------------- *הזונה-אנה חוט *הזונה-גלי בשד *הפרוצה-חוה יטמין *הגומרת-אור גזמה *הבתולה-מינה גבה *מוכר בחנות סקס-אבי זרמין *הנימפומנית-עדה בוקר

טומי*

New member
´ת יכולה לרשום גם אותי....../images/Emo9.gif

כי באמת מגזים אדון באלי7 עם כל הכבוד כי יש הבדל גדול בין ארוטיקה לפורנוגרפיה זולה טומי נב:התמונה שלי הפעם מבודאפשט

פירט

New member
אין לך אולי איזה ציצי משם....../images/Emo48.gif

מה עם התמונה של ה"אצבע" מפסוקו........

magy

New member
תודה שעזרתם לי לחסל את הפרשה

המבחילה הזו. ופירט יכול להמשיך ולנבוח עד מחר. הוא במיעוט. מעניין למה כתב שפפוש גורש .....את התמונות מביא באלי.... הוא בטח יודע למה..... יש מספיק פורומים וגם אתרים שאפשר לצפות בהם בתמונות....... בחר לך, פירט, את מה שרצוי לך שם.... הרֹב החליט .........והרֹב קובע...שאין פה תמונות כאלה. אתה יכול להמשיך בסארקאזם שלך על הכומר ואשת הכומר...... אבל בבקשה......לא להכניס את בן אהרון לרשימות שלך...... לא לפני שתגיע לקרסוליו...... אוקי???????????????????

פירט

New member
קרסוליו?? ../images/Emo48.gif

הבן אדם מפחד אפילו לחשוף את גילו,מקצועו,תחביביו או כל דבר אחר שמה נדע עליו משהוא......... "יש לו בחילה"....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צדקן שכמוהו............. בטח לובש בגד ים עם כתפיות שלא נראה לו את הציצי.........

magy

New member
אף אחד פה לא חייב לחשוף את עצמו

אתה חשפת? מה הקשר????? אני לא מסכימה לשום התייחסות לגופו או אופיו של אדם...... רק לכתיבתו...... ומקווה שתשמור ותקפיד על הכלל.......פירט!!!

פירט

New member
מקפיד!! בבדאי(דגש בבית)!!../images/Emo48.gif

כל דבר שאדם עושה,לובש ,כותב בקיצור:מציג את עצמו בפני הכלל ,מעיד על אופיו. חשפתי קצת.. ומה איתו??? ולגבי כל העשרה שהצביעו:" כל הפוסל- במומו פוסל".

magy

New member
לא רק עשרה.....

קיבלתי מסרים אישיים...... לא רק עשרה.......כמעט כל הפורום הצביע נגד... כולם פסולים חוץ ממך? נאה דרשת.....

magy

New member
למה את שואלת?

היום, למשל עבדה..... אבל אני לא סומכת עליה..... הודעות נעלמות......כאלו ששלחתי.....וכאלו שסיפרו לי שנשלחו אליי.... רק הדואר מהימן.....פחות או יותר......

Sודית

New member
אז למה את לא שולחת לי כלום???../images/Emo3.gif

עוד לא קיבלתי מסר במחשב בחדש... סודית בהמתנה להיבהוב של מעטפה...סתאאם.

ישRאל

New member
סססווודדדיייתתתת../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

רק בשבילך (וגם קצת בשבילי) אנחנו מארגנים מפגש נוסף,,,ואת מגיעה עם המחשב החדש,,,

פירט

New member
קרסוליו?? ../images/Emo48.gif

הבן אדם מפחד אפילו לחשוף את גילו,מקצועו,תחביביו או כל דבר אחר שמה נדע עליו משהוא......... "יש לו בחילה"....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צדקן שכמוהו............. בטח לובש בגד ים עם כתפיות שלא נראה לו את הציצי.........

פירט

New member
מתחבא מאחורי הסינר של אמא? ../images/Emo48.gif

מתאים........מתאים..........

למעלה