גםלי.....יש שאלה.......

skhv

New member
גם לי שאלה

אם כולם היו שואלים אולי הינו נראים אחרת עושה רושם שאם הקטן שלך את ה משווק עצמך לגמרי לא רע

פירט

New member
לפי מה אני חושב......./images/Emo48.gif

יכתוב לו הנ"ל מה שיכתוב ומי שירצה -יקרא ומי שלא-לא. כמה פשוט? מכיון שהוא מוכר כאן אז אלו ש"מזדעזעים" ממנו -שלא יקראו את דבריו מלכתחילה. אולי הוא רוצה צומי??? אל תגיבו כלל ואולי "יעדן" מסריו........... אני??????? מה´כפת לי..............

4 פפוש

New member
מה כל ההתחסדות

עדין לא יבשה הדיו במדפספת על מה "שהסכמנו" שהפורום פתוח לכל רעיון, נושא וכו´ וכו´ ומה השתנה על סרטי הנפשה זה בסדר?????? על אמת זה לא בסדר!!!! תעשו לי טובה וכן שבת שלום!!!!!!!!

טוסקה

New member
נעשה לך טובה, אבל...

אני לא מבינה - אם משהו שמוצא חן בעינייך לא מוצא חן בעיניי, ואני אומרת את זה - זו התחסדות? אולי באמת זה לא הטעם שלי? אולי באמת, באמת אני לא אוהבת את זה? חשבת על זה? ושבת שלום גם לך.

פפוש4

New member
חלילה טוסקה

הרעיון הוא שכל אחד יגיד, יכתוב, יצייר יראה וכו´ את כל העולה על דעתו ולא צרריך לפסול אותו או את "היצירה" אם את שואלת את דעתי גם בעיני זו לא יצירת פאר. ואיך הולך הקטע של הדמוקרטיה אני לא מסכים עם מה שאתה אומר !!!!! אבל אלחם על הזכות שלך להגיד !!!!!!!

פפוש4

New member
יש מלחמה בבית!!!!

הגיעו הילדים לבקר ויש מלחמה לא על התמונה כי אם על זמן המחשב ולכן לוקח לי הרבה זמן לענות לך טוסקה מה לעשות הילדים מנצחים אותי

טוסקה

New member
פפוש4

לא אהבתי את המילה "התחסדות" ואליה התייחסה תגובתי. וגם בדמוקרטיה, יש נוהלים, איסורים, צווים, חוקים. אז אם הפורום הזה מחליט, באופן דמוקרטי, שלא כל כך מתאים לו סגנון מסויים זה לגיטימי, לא? אני אלחם על הזכות לומר את זה, אבל למה דווקא פה?
וחוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר

Sודית

New member
סליחה מאד פפוש....א ב ל.......

כל אחד יגיד ויעשה במקום הנכון. גם לי לא ייתנו לכתוב שיר אהבה בפורום אחר... למשל...אופנועים...או...השואה... פשוט יימחקו אותו משם, במיוחד אם זה חוזר על עצמו. אני פשוט לא מבינה את הצורך שלו "לתקוע" לנו בכוח, בכל שתי מילים תמונות...שברוב המקרים, בכלל לא מתאימות. אם יש לו כזה צורך לפזר את היופי הזה, שיעשה זאת במקום אחר, שם אפילו ייתחרו בו. למה דוקא פה???? זה לא קטע של דמוקרטיה...זה קטע של כבוד הדדי. סודית עדיין נגד.

4 פפוש

New member
מה כל ההתחסדות

עדין לא יבשה הדיו במדפספת על מה "שהסכמנו" שהפורום פתוח לכל רעיון, נושא וכו´ וכו´ ומה השתנה על סרטי הנפשה זה בסדר?????? על אמת זה לא בסדר!!!! תעשו לי טובה וכן שבת שלום!!!!!!!!

בא לי, להקיא ../images/Emo10.gif

דומה כאילו אדם, יושב ליד שולחן, אחד עם אנשים אחרים, מרשה לעצמו, לגהק בקול רם, לשחרר נפיחות בפרהסיה. הכל בשם הדמוקרטיה. מתחיל עם אנימציות. עכשיו עם תמונות פורנוגרפיות ב"כאילו" יימשך במשכב בהמה, וימשיך עם משחקים בקאקה. הגדרת הפורנוגרפיה, עירום הכולל מגע גופני. הדמוקרטיה של גולש, נגמרת במקום שמתחילה הדיקטטורה שהוא משליט, על גולשים אחרים. מה שראוי לצנעת הפרט, הוא עושה בפרהסיה. כמו להתפשט במקום ציבורי, בשם הדמוקרטיה. תמחקי מגי ! על הסף .

magy

New member
../images/Emo41.gifאוקיי.........יש יותר מעשרה../images/Emo41.gif

גולשים, שאינם מוכנים יותר לתעלולים של זה הכופה את תמונותיו. האנשים מוערכים על ידי ומתוך התחשבות בדעתם וגועל נפשם מהתמונות...של מר באלי שמנצל את העובדה שאני לא מפעילה את המחיקון , החלטתי.....שכל מה שיכתוב, ישאר על המסך. התמונות תמחקנה. הדבר יאלץ אותי למחוק את כל הודעותיו ולהחזיר ממחסן ההודעות המחוקות רק את הטקסט. מי שירצה לפתוח את ההודעות של באלי, יוכל לפתוח את הטקסט.... אבל לא תקפוצנה לו תמונות , שאם אורח בביתכם יראה במקרה, יהיה בטוח שנפל על פורום של סוטים. על כן, נא לא להשתרשר אליו.....כדי לא להמחק (כך זה עובד בתפוז) =============================================================== ואל תספרו לי, כל המתנגדים להחלטה, שגם שיר או סיפור, יכול להיות לא קביל בגלל שהוא כחול. כך החלטנו ברב דעות. התמונות של באלי הן איחסה פיכסה....... ושיקח אותן למקום אחר. סיפורים, שירים, כתבות ועוד יתקבלו בברכה......גם תמונות אמנותיות ובגבול הטעם הטוב (כל אחד יודע מה הוא טעם טוב, רק באלי שכח) יתקבלו ברצון רב. בגילנו, אנחנו כבר יודעים מהו טאקט ומה היא התנהגות נאותה. סגור...........

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אני מצטרפת. רק עכשיו נכנסתי מחדש וראיתי השרשור, ולמרות שאני בעד חופש הדיבור הרי חוסר טעם לא שייך לתרבות דיבור.

magy

New member
הודעתו של באלי בלי צרוף

דמוקרטיה באלי7 מצורף קובץ gif דמוקרטיה היה לא רק שלטון הרוב הרוב לא זקוק לדמוקרטיה הדמוקרטיה היה בעיקר זכותם של המיעוטים לומר את אשר בלבם בכללי משחק מוסכמים עירום היה פונגרפיה רק אצל מתחסדים אטומים ונבערים ולו בן אהרון היה מקשיב לך בטח היה בא לו להקיא מימך

פירט

New member
אז זהו,פפוש גורש מהעיירה...../images/Emo48.gif

ונשארנו עם בן אהרון............ והוא יסביר לנו את פרשת השבוע וטהרת המשפחה מה היא וזיו...(מעשה רביה) מהוא.... השמרו על מוצא לשונכן בנות כי לשון היא גם פורנוגרפיה..... אחרי מה שראה כאן,בן אהרון מזועזע מ"משחקי לשון"........ יותר לא נראה אברי רביה נמצצים בשקיקה ע"י עלמות חן........ לא נראה פות פעור מהוא.....מה יהיה????????????. יוחזר פפוש לאלתר בכל כח גסותו השופעת!!!!!!!!!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני רוצה להבין, מה אתה רוצה? חידודי לשון? טוב. גסויות? טוב, סתם הלצות גם טוב.שירים? מילים? כחול ? טוב טוב ועוד פעם כי טוב. אבל בשביל מה תמונות פורנוגרפיות הרי לשם כך יש עשרות אלפי אתרים ואנחנו הנשים וסליחה שאני שמה עצמי הדוברת, לא ממש בקטע הזה, ואם כן, נעשה זאת לבד, בחדרי חדרים לא בפורום. אז יש פה בעיה של מה חשוב ממה, כביכול חופש הצגת הדברים או הרתיעה של כמה מאתנו וכמו בתרגיל שנעשה בכל בתי הספר "פותחים חלון או סוגרים חלון" מוצאים פשרה, הוא יכול לכתוב אבל בלי התמונות, אני חושבת שזו פשרה הוגנת, אתה לא?

גם אצלך ה"רגל" מעץ פירט ?../images/Emo66.gif

אני לא בטוח שאתה זקוק לפורנוגרפיה בפורום. אולי ל´נייר זכוכית´.

למעלה