גםלי.....יש שאלה.......

באלי7

New member
גםלי.....יש שאלה........./images/Emo18.gif

כולם שואלים אז גם לי יש אולי יש נחמה בכולם..הזה קיבלתי בדואר מחברה??????? למה היה מרמזת האם האורך כן קובע? חייב סוף סוף לדעת רגע לפני שיהיה מאוחר

Sודית

New member
אם אתה רוצה לדעת....

אז לטעמי...זה עבר את גבול הטעם הטוב. לי באמת לא נעים לפתוח מודעה....ואולי בני בדיוק לידי.... וגם אם אף אחד לא לידי... ולראות תמונה שכזו....אותי זה כבר לא מצחיק. יש פורומים של סקס וכאלה... אז למה זה חייב להיות גם פה??? סודית ממש לא אהבה.

magy

New member
רק היום זה עבר את גבול הטעם הטוב?

כשאני טוענת נגדו......יורדים עליי...... הסקתי שאוהבים את החומר שהוא מביא...... הודעה שניה......הראשונה נעלמה

Sודית

New member
צודקת מגי....לא רק היום....

אבל עד כה זה היה לפחות קריקטורות.... עם הרבה רצון אפשר היה לקבל זאת כבדיחה. אבל הפעם באמת לא אהבתי.... לדעתי כמנהלת פורום, מותר לך למחוק זאת... בדיוק כמו שמוחקים פרסומות וכאלה. הרי יש פרום לדברים כאלה...לא??? סודית מצביעה נגד.

magy

New member
הבהרה

כמנהלת פורום נוסטלגיה....אנשים נהגו לצלצל אליי.... תארי לך שאני ברחוב, בקניות, או במקומות אחרים....ואנשים מצלצלים ומבקשים למחוק דברים שהם בעצמם כתבו....אבל התחרטו... הייתי מגיעה הביתה ומוחקת....ומציינת במקום הודעתם......שההודעה נמחקה על פי בקשתם. עד כדי כך הקפדתי.....בעניין המחיקות. מישהו קילל פעם אישה בפורום.......וביקש מיד למחוק את הקללות. לא הוגן למחוק משהו שלא מוצא חן בעיני מישהו אחר..... גם אם לי עצמי, בא להקיא...... אבל אם תקום פה מחאה של לפחות עשרה אנשים........ אני מבטיחה להשאיר את ההודעות שלו......ולמחוק את התוספות הבלתי הולמות.......ושיפנה אל ההנהלה בטענות....... אני זקוקה לעוד תומכים........ דעתי לא קובעת......... דעתכם היא הקובעת................ הפורום שלכם...... את זוכרת מה קרה כשהודעתו של באלי נמחקה בלי כוונה בגלל מחיקה בשרשור!! איזה עליהום עשו עליי.....

Sודית

New member
אני מבינה....

אבל שימי לב...גם כולם יכולים... איך נראות גם התגובות לזה. איך שלא נסתכל על זה זה מקלקל את המקום. שוב...זו דעתי...אני חושבת שלכל דבר יש גבול. אישית ליזה מאד מפריע.... ואל תגידו לי "אל תפתחי את ההודעה" כי לפני שפותחים לא רואים מה ההמשך. נכון...אז תגידו אל תפתחי את ההודעות שלו בכלל. זו אפשרות, אני מקבלת...מצד שני אני לא חושבת שכאן הוא המקום לפרסם תמונות כאלה. לא מצאתי בזה אפילו שמץ של הומור. זה פשו לא במקום. סודית בדעתה....ומהי דעתכם?????????????.

מגי - מצטרפת למחאה ../images/Emo67.gif

אני חשבתי לתומי שעד היום אף אחד לא הביע תנגדות לתופעה הזו, אבל מדבריך מכיבינה שהיה פה דיסקוס בעיניין. אני כבר מראש לא פותחת את הודעויו, כי על פניו נראה לי שהאיש "נגוע". יכול להיות שהוא לא יודע את הדרך לאתרים העוסקים בפורנו, אז אולי יש מקום להראות לו את הדרך... אם מישהו מאיתנו רוצה להנות מתמונות פרובוקאטביות הקשורות לפורנו, הוא הרי יגש למקום ששם יש את הגלריה המוצלחת ביותר. והאמת - היום זה צרם במיוחד. אחרי שאיב פתחה הודעה הקשורה בנושא כל כך מורכב, אגיש וכואב, הייתי המומה למצוא את הודעתו של "באלי 7" אחרי כן. אנחנו יכולים לשוחח על כל דבר בעולם, מממלחמה הצפויה בעירק ועד מחיר עגבניולת בשוק, והוא בשלו. ממש ממש "נגוע"!!! אז כמו שציינתי מלחתחילה...אני בעד מגי...בעד מחיקת הודעותיו, ובמקביל אולי לתת לו כתובות של אתרים ספציפיים בתחום העיניין שלו, שיעבור לשם.

טוסקה

New member
גם אני מצטרפת למוחים

הן באמת לפעמים עוברות את גבול הטעם הטוב. יש פורומים שמיועדים לזה, לא? מי שמעוניין יכול לקפוץ לשם לביקור...

כבר הבעתי את דעתי בעבר לגבי

הקבצים המצורפים שבאלי7 שולח, ואף פניתי אליו ישירות. יש טעם בדברים שהוא כותב, אך הקבצים המצורפים לא יאים בעיני וזה עוד understatement. הבעיה שברוב הפעמים הם נפתחים עם פתיחת ההודעה. הפעם, לא נפתח הציור אז גם נמנעתי למפותחו. באלי7, אני פונה אליך ישירות. אני אוהבת מה שאתה כותב ולא את הדברים שאתה לוקח ממקומות אחרים. הלואי ותשאר אתנו, רק בלי הקבצים האלה.

magy

New member
הודעה של באלי בלי צרוף

מצרף גם את שליו באלי7 √ לא מבין את המהומה אומרים פונגרפיה זה עינין לגואגרפיה שאלתי שאלה לא בקשתי תמיכה אולי רק לא הבנתי את הגאוגרפיה של הפורום {יש לו בכלל?} ובכלל מה הנושאים המותרים ומה הם הבושאים שמחוץ לאיזור הגאוגרפי למה אין גדר שתמנע את הפיגוע אז תמחקי ותקימי גדר כי לי זה ברור תשובה עינינית לא אקבל באיזור גאוגרפי זה

maxima

New member
לדעתי.......

צריך להתעלם מהודעות כאלה לא להגיב בכלל כאילו לא נכתבה

magy

New member
ההודעה של באלי בלי הצירוף

בשם הילדים........דייייו באלי7 לא מצא חן חושבת שזה מגעיל בסדר אבל בשם הילדים........די יש נשים שחיות בצל האימה והפחד וממשיכות...בשם הילדים יש שחים באומללות בזוגיות איומה ...בשם הילדים יש כאלו שעושים ילדים רק כדאי להתעלל בהם וזה מגעיל באמת יש שאונסים ושאר מעשים בילדים וזה פונגרפיה איומה גם רבנים שאוהבים ילדים עושים פונגרפיה בהם ושאר אנשים שבטח בפורמים הם מלאכים עושים מעשים אסורים אז תעזבי את הילדים כתירוץ עם נעלבת מהשאלה ....נו כלום לא קרה אבל תשמי אותי כמשחית ילדים לזה לא אסלח לך ועם היה נכון לעצמי

למעלה