../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif
כן,ראיתי היום שאראס ניצח...
אני ממש לא מרוצה מכך, הוא טיפוס מעצבן. ודניאל מאוד מציקה לי בעין, יש בה משהו שמתסיס נפשות רגועות, היא פשוט תקועה! ביג טום הוא באמת אידיוט - פשוט חתיכת נעל בית לא מצחיקה. עילגותו התבטאה בצורה הכי משעשעת בעונת האולסטרס... לקראת סוף ההודעה הבעת חיבה כלשהי כלפי שיין, מה שאני באמת כבר לא מסוגלת להבין
כי הוא בין המשתתפים היותר מעצבנים-שחצנים-בעלי ביטחון עצמי שמבוסס על מאומה... אידיוט מוחלט. אני אודה שהוא באמת עשה את העונה הזו, מבחינת רגעים הזוים והורסים מצחוק, אבל הוא איש לא חכם במיוחד, וגם לא מתוחכם כלכך במשחק עצמו... (החל מהעובדה שהוא כרת ברית עם קורטני|שקית הקאה, מישהו??|-אראס-ודניאל לפני שהחליף איתם יותר מארבע מילים, כמובן שאתה יכול להסתכל על המעשה מנקודת מבט חיובית ולטעון שהוא היה גאון כשיזם את הרעיון להתחבר אליהם אבל לדעתי זה היה מהלך שלא הועיל לו כלכך, הרי את האמון המינימאלי ביותר לא היה לו בהם. נמשיך בכך שהוא התחנן בפני הבנות שיאשרו לו לקחת בחזרה את השבועה בבנו אבל אבל ניצל במזל-מה שהרגיז בצדק את מלכתנו, ועוד המון דוגמאות...) טרי לא כזה גרוע ביחסי אנוש, האחרים פשוט הסתמכו על הברית הלא יציבה שהם כרתו ולא רצו לקבל בראש בפיינל טרייבל קואנסל על בגידה, מה הוא כבר יכל לעשות?
אגב, רגע גדול- דניאל בתגובה לאחר שטרי חשף בפניה את אליל החסינות החבוי: "לא יודעת,אולי הוא סתם משקר, אולי הוא פשוט מצא משהו מפרווה ביער (?!?!?!?!?!?!?!?!
)" סירי אכן גדולה מהחיים
אחת הדמויות,אם לא ה-דמות האהובה עליי בכל הזמנים. (היא במאבק צמוד עם גארי מהעונה הקודמת על המיקום במשבצת המפוארת של "הסורבייבורי/ת האהוב/ה עליי"
מרתק, הא?) היא פשוט צוחקת על כל המטומטמים האלה ומשטה בהם במשך חודשיים. מלכה!!
לא טענתי שטרי זכה בחסינות של הפיינל4-3, אלא שעד הפיינל4 הוא זכה בכולם, לא?? אני ואתה כנראה שלא נסכים על יותר מידי נושאים.
בטוח שנחלוק על כך שלדעתי
השיר שלנו תכנית גרועה, טרי הוא הגדול מכולם, ועל העובדה שכריס היה המתמודד המוכשר ביותר בכל היסטורית AI
(בדומה לסורבייבר, ראיתי את כל העונות של התכנית, מהראשונה עד לנוכחית...) גם אני בעד עונות נוספות, התכנית ממש לא נמאסה. היא לא בדיוק משתדרגת משנה לשנה מבחינת המשתתפים, אבל השינוים העונה היו מוצלחים והקונספט מבריק. אני מצפה בכיליון עיניים לסורבייבר-הכנרת/עמק החולה...