גל שני....

מרי לי

New member
גל שני.... ../images/Emo58.gif

איך איך איך זה הגיוני שהיעיפו את כריס.... עכשיו כבר במחשבה לאחור..... הוא היה "ה"איידול היה לו הכל
היכולת, הקול, המראה, אפקט ההפתעה כי הוא תמיד בחר את השיר שאף אחד לא חשב עליו, את המעריצים... הכל
אני מבינה את זה שכשבטוחים כבר בניצחון של מישהו מצביעים למישהו אחר כי התוצאה ברורה כבר אבל איך
כבר אין טעם לתחרות טיילור גדול אבל אין לו יותר את מה שהיה לו באודישנים וקתרין - היא שרה יותר ממרגישה את מה שהיא שרה........ איך

מרי לי

New member
תמיד זה ככה אצלי

כשאני ממש ממש ממממששש צוחקת ממשהו נגיד אז אני נרגעת ואז שוב מתחילה לצחוק וכולם מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח ואני אומרת:"גל שני" ככה גם פה

Lady in red2

New member
אני הולכת להיות מבואסת במשך כל התוכנית

הבאה וגם בגמר.
גם בגלל העובדה שאני אצטרך לשמוע 3 שירים של קת'רין.

MoGanC

New member
אל תקחו את זה קשה

בתוכנית תוצאות הגמר כריס יהיה,ככה שבעצם רק שבוע אחד יש לכם בלי כריס.

מרי לי

New member
אבל כל הבאסה היא../images/Emo58.gif

שהוא לא ייתחרה על הגמר
גם אם הוא לא יהיה בתכנית הגמר כאורח אני מוכנה להמר כל סכום על זה שיש חברות תקליטים רבות עליו ומתפללות שהוא לא ייזכה כי אז קלייב דייויס מקבל אותו ולא הם (הא..... עליתי על משהו....) וחזרתי למחשבה המקורית שגם ככה נשמע ממנו אבל זה כמו שקלי קלארקסון לא הייתה זוכה ואני בכלל חושבת שאם קלי קלארקסון לא הייתה זוכה התכנית לא הייתה ממשיכה כל העונות האלה כי היה ברור שהיא גדולה מהחיים שבוע אחרי שבוע - כמו כריס באיזשהו מקום...רק שבעונה 5 כבר מכירים את התכנית ובעונה ראשונה לא היו מוותרים על זה ואם היו רואים שזה ככה לא הוגן היו מבטלים את התכנית בטענה שהיא לא הוגנת באמת (כמו כוכב נולד - שכבר כמעט אף אחד לא רואה ואיידול כל שנה יותר ויותר צופים בו ).

מרי לי

New member
לא צריך להגזים היא לא גרועה

פשוט היא ממש לא עומדת בציפיות אחרי שהיא שרה באודישנים GOD BLESS THE CHILD והיפילה את כולם (כולל אותי)

גל שני, שלישי.. רביעי.. חמישי....

כל פעם שאני שומעת את השירים שלו אני מתבאסת שיקח זמן עד שנשמע ממנו משהו חדש
מעניין אם באמת הייתה תקלה בטלפונים או משהו כזה ("שלב ההכחשה") We Miss U Chris

רבקהrc

New member
שאלה

באמריקן איידול אקסטרה שאל הבחור את סיימון האם זה היה השוקר הגדול ביותר בתוכנית אי פעם. והוא אמר לו שלא, אלא ההעפה של טמיירה היתה ההפתעה הכי גדולה. מאחר לא ראיתי את העונה השלישית (?) מישהו יכול לספר לי מה קרה שם?

MeetLofe

New member
טמיירה הייתה בעונה ה1

היא הייתה פבוריטית כמעט כמו קלי הקול שלה בורך בנגיעת אלוהים והיא הייתה בטופ 4 ושם היא עפה [שיש לציין שאת כל הביצועים שלה השופטים התלהבו והתרשמו חוץ מאולי 1-2 שגם שם הם לא קטלו אותה] בשבוע לאחר-מכן סיימון אמר לקלי,ג'סטין וניקי [שכולם חשבו שהיא תעוף כי השופטים לא הפסיקו לרדת עליה] שאף אחד מהם כבר לא בטוח אחרי שטמיירה עפה לא קרה משהו יותר מדי גדול

MeetLofe

New member
ואגב,אם כולם חשבו שהבכי של פאולה

התחיל עכשיו אז לא! היא בכתה גם שטמיירה ביצעה את A House Is Not A Home וסיימון אמר שזו אחת ההופעות הכי טובותש הוא ראה אי פעם בטלויזיה. אותו דבר הוא גם אמר לקליי אייקן בעונה ה2 על To Love Somebody.

Fairywitch

New member
בכל עונה יש כזה דבר-

טמיירה (עונה שלא ראיתי), לה טויה, קונס, ועכשיו כריס. ובעונה שנייה זה שקליי לא ניצח את רובן-כדור שינה-סטדרד

In Circles

New member
../images/Emo108.gif

אני עדיין לא מבינה איך קארי הגיעה לגמר וזכתה בו, או למה סקוט נותר ב12 האחרונים, או באיזו דרך אנתוני נשאר עד לשלבים האחרונים, כל זה בזמן שקונס אפילו לא שרד עד לפינאלה...
ונה קצת מוזרה קליי אייקן היה צריך להיות המנצח אבל כמובן שמסורת הזוכים שלא מגיע להם (יחסית) המשיכה בשלה (כשבשושלת המרהיבה מופיעה גם פנטזיה <לא סבלתי אותה, היא זכתה עקב היותה מקרה צדקה מהלך>, יחד עם רובן וקארי שהצטרפו אליה לאחר מכן) אבל בלי אכזבות והדחות שלא קשורות למציאות, זה לא יהיה איידול.

SHTRUDIDI

New member
זה עדיין לא עבר לי

אני עדיין בשוק, נאחזת בכל שביב של תקווה לגביי איזה בעיית בקו. אני פשוט מסרבת להאמין שהאמריקאים באמת ויתרו על איידול כזה. לא חייבים את התואר כדי להצליח בתחום הבידור אבל זה בהחלט תורם. לא מפריע לי שכריס יעשה את זה לבד כי הוא כבר הוכיח שהוא מוכשר בתוכנית ועכשיו הוא זה שצריך לבחור בין כל ההצעות ולא חייב לקחת את זו של קלייב דיוויס. ועדיין,על אף כל האמור,עדיין עצוב לי. כריס עולה לי בראש לא מעט,קשה לי להסביר למה אבל אני רק מקווה שהוא כבר לא בדיכי כי אצל ג'יי לנו הוא היה נראה שמח למדיי ואני מקווה שזה לא היה סתם הצגה. ולגביי הגמר, עכשיו באמת, כבר לא איכפת לי. ניסיתי לחשוב מי הייתי רוצה כי הרי זה פורום איידול ואני פה כי אני אוהבת את התוכנית ולא רק את כריס, אבל אף אחד שם כרגע כבר לא מעניין. אם כבר,הייתי נותנת לאליוט כי לדעתי הוא הכי צריך את זה כדי שלא ישכחו ממנו כל כך מהר. טיילור התחיל לעלות לי על העצבים עם הבחירות שירים שלו אפילו שאני מאוד אוהבת את הקול המיוחד שלו. לקתרין יש קול טוב אבל היא לא בוחרת שירים טובים,לאחרונה מזייפת ורוצחת מוזיקה גדולה על ימין ועל שמאל והיא משעממת אותי. ואחרי האיידול הקודמת נמאס לי מהמשעממות. אליוט חסר כריזמה בצורה ממש מוגזמת,יש לו קול טוב אבל הוא קצת חסר מעוף בבחירת השירים למרות שהוא כן מנסה להתאים את עצמו לכל הסגנונות אז בסדר. חוץ מזה הוא יהודי,חצי ישראלי ואמא שלי חולה עליו מהפעם הראשונה שהראו אותו ברביעייה בהוליווד, היא טענה שהוא יגיע רחוק. יאללה,ניתן לאליוט, מה חבל שהאמריקאים יתנו לקתרין או לטיילור ובטח לא לאליוט. אבל זה אותם אנשים שנתנו לכריס ללכת,מה הם מבינים. אני מתגעגעת למנת כריס השבועית שלי,לציפייה להופעות של יום רביעי ולציפייה לגמר. עכשיו זה כבר לא מעניין.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif גם אני אצפה בחוסר חשק

בהחלט עדיף אם כבר שאליוט יזכה, אבל עם שיקול הדעת של המצביעים גם זה לא יקרה... אז שלפחות טיילור יזכה ולא קת'רין.

Fairywitch

New member
אני עוד שאננה, וזה רק כי לא ראיתי

את הפרק... זה מה שהיה לי עם קונסיט בשנה שעברה- הייתי קוּלית עד שראיתי את הפרק

מרי לי

New member
ממש...

אני לא ראיתי אבל ראיתי את הקטע בג'יי לנו ונשבר לי הלב.....

למעלה