גל שני....

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה תמיד מי שאני אוהבת מודח
אולי זה בגללי
בכל אופן- אני כבר אראה כשזה יגיע לערוץ 33.

SHTRUDIDI

New member
עוד מעט זה כבר יגיע לשם

האמת שזה היה פרק כבד למדיי,לא הייתי ממליצה לרגישים. אבל זה יהיה בערוץ 33 עוד שבוע,איזה מהירות. ממש התחילו לשדר כמו ערוץ נורמלי או משהו...

Fairywitch

New member
ערוץ נורמלי או משו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חייבת לזכור לראות. בטוח שאבכה
כמעט בכיתי כשמנדיסה עפה- אז עכשיו?

מרי לי

New member
אני בכיתי

ברוקסטאר INXS הכי הרבה אחרי שדיאנה עפה וטיי הרגיש כ"כ רע כי היא עפה עם השיר שהוא כתב לה.... ממש ממש בכיתי ואני לא בוכה.... יותר לא בכיתי....

In Circles

New member
יחסית להדחה הארורה של קונס,

זה לא היה כלכך גרוע. (ואהבתי את כריס יותר) כמובן שבכיתי, אבל זה היה יותר משילוב ה"שוק-הלם-תדהמה מוחלטת-קוצר נשימה-תחושת בחילה-"אוי,ריאן אתה אידיוט,ויודע מה? אני מקווה שתתחשמל בבוקר מהמייבש שיער שלך,חמור
" ופחות מהפרק עצמו. מלבד לחצי שנייה שהוא שר בסוף (כי הרי חייבים לתת לטיילור לרקוד כמו אינדיאני בעת גשם ולקצץ לכריס בזמן, הא??
) שבאמת ריגשה אותי וסיפקה לי אינספור צביטות צורמות בבטן.

In Circles

New member
סטף הייתה מעאפנה בעונה הקודמת.

עומתה, דני ניצחה את כל הסיכוים והפתיעה הרבה אנשים. (מה שאני מקווה יקרה לטרי מאוהב| בעונה הנוכחית) ספוילר רציני
ונחמד ביותר לגביו בתחתית ההודעה... כרגע באמריקה מסתבר שהוא בפיינל4 (עם אראס
,סירי
,ודניאל
) ונדמה לי שהוא אפילו לא השתמש באליל חסינות החבוי שלו, הוא פשוט זכה בכל אתגר חסינות שהשתתף בו...

הממ... טרי - ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

כל הסמיילים המגעילים שבעולם לא יתארו מה אני מרגיש כלפי הדמות השנייה שאני הכי שונא אי פעם בהישרדות (הראשון הוא ביג טום מעונה 3). וזה שטרי זכה בחסינויות ורק בגללם הוא נשאר, רק מראה עד כמה הוא 0. באסטרטגיה הוא 0, ביחסי אנוש הוא 0 (ואם תראי את הפרק של הפיינל 5 תביני עד כמה...). רק חסינויות מחזיקים אותו במשחק. אבל מסכים איתך שסירי מלכה
ואגב, אתמול ראיתי את הפרק האחרון של עונה 12 ואם מישהו רוצה לדעת פרטים שירד למטה
לפרק האחרון, לזוכה ולהכול אז תזהרו!
סירי הפסידה
, אראס זכה. ואת טועה לגבי טרי, הוא לא זכה בחסינות של של הפיינל 4 ו-3. ואני כ"כ שמח שטרי לא זכה! והנה התגובה המלאה שלי מפורום סדרות מציאות על הפרק האחרון: אוף. סירי הפסידה. הייתי בטוח ע"פ הפרומו שהאש של סירי תנצח והיא תעלה לפיינל 3. אחרי שהיא עפה, רציתי לעשות דבר אחד - לסגור את הריל פלייר ולהכנס לאתר כדי לבדוק מי זכה. כבר לא היה לי חשק לראות ולא אכפת לי היה מי ינצח. אבל אח"כ בכל זאת החלטתי להמשיך לראות כשהפייבוריט שלי הוא אראס. בפרק האחרון, השנאה שלי לטרי התגברה לשיאים חדשים. כ"כ רציתי שהוא כבר יעוף. והוא באמת עף בסוף ושמחתי כ"כ בגלל זה. מגיע הפיינל הטרייבל ואני מוצא את עצמי מעודד את דניאל! וזה כיוון שהיא נתנה נאום ותשובות מעולות לדעתי, לעומת אראס שהביא פשוט נאום ותשובות לקקניות ודוחות (אינטגרטי שמינטגרטי, בעעע ). אני שונא כשמישהו בטרייבל אומר שהוא היה כן ואף פעם לא שיקר ושהאינטגרטי היה הכי חשוב בשבילו ואראס דאג להציג את הכנות שלו בכל דרך - פשוט גועל נפש. בשאלות של הטרייבל, דניאל לדעתי פשוט הפציצה בתשובות ועל זה הגיע לה לזכות. ועכשיו כשאני חושב על זה... דניאל הייתה הרבה יותר אקטיבית מאראס במשחק. אוף, חבל שסירי המלכה לא לקחה את העונה הזאת. עודדתי אותה כבר מהפרק השני ומפרק לפרק האהבה שלי אליה פשוט גברה. זה יכל להיות סיום מושלם לעונה הזאת (שנכנסת בדירוג העונות שלי לאיפשהו באמצע - 3 הפרקים הראשונים וכמה מהפרקים האחרונים היו מעולים, הפרקים באמצע היו פחות טובים.) אבל היי, בסופו של דבר, הזכייה של אראס בסדר לדעתי, היו זכיות יותר גרועות לדעתי וחוץ מזה - העיקר שטרי לא ניצח! לגבי הריוניון: אני שמח שסירי זכתה ליחס של המלכה כמו שמגיע לה. ומזל"ט על האוטו החדש שלה ומוזר שהיא זכתה בו, כי ע"פ האתר, הפופולריות שלה זה 27% לעומת טרי שהפופולריות שלו זה 51%. אבל לא נתלונן ונגיד תודה. כל פעם שטרי דיבר בריוניון רציתי לסגור את המחשב... חבל שבקושי התייחסו למיסטי בריוניון, אבל אני מבין את הסיבה... אני רוצה אולסטארס 2, ואם יהיה, אני חושב שבטוח יציעו לסירי ושיין עוד הזדמנות. מעניין איך תהיה העונה הבאה של הישרדות. עדיין לא נמאס לי, ואני חושב שהסדרה לא מיצתה את עצמה. תראו את עונות 11 ו-12 המצויינות.

In Circles

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

כן,ראיתי היום שאראס ניצח...
אני ממש לא מרוצה מכך, הוא טיפוס מעצבן. ודניאל מאוד מציקה לי בעין, יש בה משהו שמתסיס נפשות רגועות, היא פשוט תקועה! ביג טום הוא באמת אידיוט - פשוט חתיכת נעל בית לא מצחיקה. עילגותו התבטאה בצורה הכי משעשעת בעונת האולסטרס... לקראת סוף ההודעה הבעת חיבה כלשהי כלפי שיין, מה שאני באמת כבר לא מסוגלת להבין
כי הוא בין המשתתפים היותר מעצבנים-שחצנים-בעלי ביטחון עצמי שמבוסס על מאומה... אידיוט מוחלט. אני אודה שהוא באמת עשה את העונה הזו, מבחינת רגעים הזוים והורסים מצחוק, אבל הוא איש לא חכם במיוחד, וגם לא מתוחכם כלכך במשחק עצמו... (החל מהעובדה שהוא כרת ברית עם קורטני|שקית הקאה, מישהו??|-אראס-ודניאל לפני שהחליף איתם יותר מארבע מילים, כמובן שאתה יכול להסתכל על המעשה מנקודת מבט חיובית ולטעון שהוא היה גאון כשיזם את הרעיון להתחבר אליהם אבל לדעתי זה היה מהלך שלא הועיל לו כלכך, הרי את האמון המינימאלי ביותר לא היה לו בהם. נמשיך בכך שהוא התחנן בפני הבנות שיאשרו לו לקחת בחזרה את השבועה בבנו אבל אבל ניצל במזל-מה שהרגיז בצדק את מלכתנו, ועוד המון דוגמאות...) טרי לא כזה גרוע ביחסי אנוש, האחרים פשוט הסתמכו על הברית הלא יציבה שהם כרתו ולא רצו לקבל בראש בפיינל טרייבל קואנסל על בגידה, מה הוא כבר יכל לעשות? אגב, רגע גדול- דניאל בתגובה לאחר שטרי חשף בפניה את אליל החסינות החבוי: "לא יודעת,אולי הוא סתם משקר, אולי הוא פשוט מצא משהו מפרווה ביער (?!?!?!?!?!?!?!?!
)"
סירי אכן גדולה מהחיים
אחת הדמויות,אם לא ה-דמות האהובה עליי בכל הזמנים. (היא במאבק צמוד עם גארי מהעונה הקודמת על המיקום במשבצת המפוארת של "הסורבייבורי/ת האהוב/ה עליי"
מרתק, הא?) היא פשוט צוחקת על כל המטומטמים האלה ומשטה בהם במשך חודשיים. מלכה!!
לא טענתי שטרי זכה בחסינות של הפיינל4-3, אלא שעד הפיינל4 הוא זכה בכולם, לא?? אני ואתה כנראה שלא נסכים על יותר מידי נושאים.
בטוח שנחלוק על כך שלדעתי השיר שלנו תכנית גרועה, טרי הוא הגדול מכולם, ועל העובדה שכריס היה המתמודד המוכשר ביותר בכל היסטורית AI
(בדומה לסורבייבר, ראיתי את כל העונות של התכנית, מהראשונה עד לנוכחית...) גם אני בעד עונות נוספות, התכנית ממש לא נמאסה. היא לא בדיוק משתדרגת משנה לשנה מבחינת המשתתפים, אבל השינוים העונה היו מוצלחים והקונספט מבריק. אני מצפה בכיליון עיניים לסורבייבר-הכנרת/עמק החולה...

../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

אני מתעב את שיין ברמות, הוא השני שאני הכי שונא בעונה. עד הפיינל 6, העדפתי ניצחון של טרי מאשר של שיין
, הוא פשוט בדיוק מה שאמרת: מעצבן-שחצן-בעל ביטחון עצמי שמבוסס על מאומה. אני שמח שאנחנו מסכימים על כך שסירי שליטה
אגב, את מוזמנת לפורום סדרות מציאות כדי לקרוא תגובות על הפרק האחרון, קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=77883668 מה לדעתך העונה הכי טובה בהישרדות? לדעתי עונה 6, אין על העונה הזאת
ואגב, המתמודדת הכי אהובה עלי מכל העונות של הסדרה (והרבה לא מסכימים איתי על זה) היא המלכה האחת והיחידה - ג'נה מורסקה מעונה 6

אה ואגב..

לדעתי "הישרדות: ים המלח" יכול להיות מגניב. גם עבור הצופים האמרקאים שלא רגילים לראות בן אדם שוכב על מים בלי לטבוע. אולי אפשר לשלוח להם מייל או משהו?
אבל זה לא אי, אז זה קצת בעיה...

In Circles

New member
../images/Emo6.gif

אני שמחה שאתה מסכים איתי, כי שיין מפגר וצריך להתאחד נגדו ואולי להוציא לפועל התנקשות בחייו באחד מן הימים
בחישוב כללי- העונה השישית והשמינית (אולסטרס) היו הטובות ביותר, ממש נהנתי לצפות בשתיהן כי למרות שמאוד אהבתי את העונה השביעית, אני עדיין לא מבינה מאיפה בדיוק הגיע הניצחון הגורף של סנדרה, כמובן שהייתי מעדיפה אותה על פני לילי, אבל זו עדיין הייתה עונה נחמדה עם סוף מאכזב מבחינתי כי ממש לא חשבתי שמגיע לה מיליון דולר, היא לא הייתה שחקנית כה נפלאה כפי שהתיימרה להיות... (התשיעית הייתה הגרועה מכולן! לא ראיתי כמעט כלום כי בכל פעם שהתחיל פרק מצאתי את עצמי מפהקת קלות
)

מרי לי

New member
ניתן לאליוט גם מהסיבות שאמרת וגם

כי ברביעייה הוא סבל את התאום בריטנם ושרד....

SHTRUDIDI

New member
"גל שלישי"?

זהו,קיבלתי את זה. לא מזמן ראיתי את ההופעה שלו היום בריג'ס וקלי, הוא שר את WANTED DEAD OR ALIVE תוך נגינה על גיטרה, היה נפלא. פתאום קלטתי שהוא בא בתור כריס דוטרי. לא כריס מאמריקן איידול. הוא באמת לא יחזור לשם,זה באמת נגמר, המסע שלו שם הסתיים. כן,אני יודעת שזה הסתיים כבר בשבוע שעבר אבל לקח לי כמה ימים לעכל שהוא עף ורק היום הבנתי שזה אמיתי. זה באמת קרה, אין דרך לשנות את זה. אני כל כך מחכה לראות אותו מצליח בגדול,הוא מדהים. יהיה בסדר. כנראה הגעתי עכשיו לשלב הקבלה הסופי.כי עכשיו כשאני חושבת על זה לא נהיה לי מאוד עצוב, אני רק מאוד מצפה לראות מה יהיה הצעד הבא שלו אחרי הסיבוב הופעות,איפה הוא יחתום ואיך יהיה האלבום שלו.

למעלה