גלמור

shataltal

New member
ויזואליזציה יפה

מעניין אותי מה בעינייך ההבדל בין לדמיין את השינוי מתבצע ישירות עליך לבין לדמיין אותו על בבועה שלך ואז לחבר את הבבועה עם עצמך.

RainBird

New member
ההבדל הוא המודעות למקור השינוי. גלאמור זה תחום די מסוכן שבו חשוב לזכור שהמיקסם אינו האמת- על מנת להשאיר אותו זמני. בדרך שלי יש גם שלבים- מה שמקל על המיקסם עצמו, וגם ההבנה המלאה שהמיקסם הוא בבואה של הנפש.

RainBird

New member
שניהם בטוחים ולא בטוחים בו זמנית ובהתאם לנסיבות.

neophile

New member
גלאמור

אני חושב שגלאמור זאת אנרגיה שיש בעולם שלנו בשפע בייחוד בעולם המערבי כל הנושא של "חיי הזוהר" של דוגמניות,שחקנים ואנשי תיקשורת ...זה בדיוק זה. למרות שזה גלאמור מלאכותי ,אבל זה עובד מסתבר . זה עובד כלכך חזק שהעולם המערבי כולו שקוע במיקסם השווא שלו שהוא לא שומע את זעקות הסבל והכעס של אמא אדמה.

PurpleFilth

New member
לא, לא ולא.

"עולם הזוהר" מקדש שטחיות, טפשות, בינוניות וחמרניות. גלאמור הוא בדיוק להפך: יצירתי, תמים, וקצת פסיכי.

neophile

New member
לא בשבילך

המונח עצמו לרוב משומש בהקשר של חיי זוהר עולם הדוגמנות וכו' (גם פוליטיקה אלה שמושכים בחוטים , מסיטים את זרמי הגלאמור לפה ולשם, או אולי הם נמשכים בעצמם) אני לא יודע עד כמה המונח שונה בהקשר למאגיה , כלומר לפי מה שאני ראיתי עד עכשיו זה בהחלט מתאים, להראות יפה יותר, מושך יותר, זוהר יותר... ברגע שנפסיק לחפש את האישור אחד של השני ונתרכז בעצמנו יהיה אחרת ואז כל הקטע הזה של להראות יפה יותר, זוהר יותר...יראה מגוכחך.

gwizard

New member
כרגע אתה זה שנראה מגוכך

לפחות תלמד את הנושא מבחינה מאגית ורק אז תדבר, אבל לאאאאא, אתה חייב לפתוח את הפה כאשר אין לך שמץ של מושג מה זה גלאמור. די, מפסיק.

shataltal

New member
אני חושב שיש לך טעות בסיסית בפירוש

לדעתי דוגמניות ואנשים אהובים בכלל "נעשים" יפים בלי קשר לגלמור. אנשים שמקבלים אהבה, הערצה, קבלה ובטחון מכל כיוון מושפעים מזה, לדעתי, גם במישור החומרי ופשוט נעשים יפים יותר. דוגמא טובה לכך היא למשל נינט טייב, שהיתה די ממוצעת לפני שהתפרסמה והיום היא יפהפיה אמיתית. לגבי סבל וכעס האדמה, אתה בטוח שמדובר על האדמה באופן כללי ולא על האיזור? אתה חושב שתשמע אותם גם בהודו למשל?

neophile

New member
חיבה

"אנשים שמקבלים אהבה, הערצה, קבלה ובטחון מכל כיוון מושפעים מזה" אני לא יודע אם הם נעשים יפים יותר, הם כן נעשים "זוהרים" יותר. ל"זוהר" יש השפעה על אנשים , אני לא חושב שאנשים באמת נותנים אהבה ,הערצה קבלה ובטחון כשהם מושפעים מה"זוהר" אני חושב שזה ממש לא בשליטתם ,אלה נוצר כתגובה מפעולת ה"זוהר". אם לאנשים היתה טיפת מודעות עצמית הם היו שואלים את עצמם למה איכפת להם? למה הם נותנים את החיבה שלהם לכל מני כוכבים ? למה לא לתת את החיבה לצאצאינו? חיבה הפכה למוצר , אנחנו המפעל .

PurpleFilth

New member
אין לי ספק שאתה צודק,

אבל זה לא גלאמור. אתה מטיף לדברים שאני מאוד מאמינה בהם, אבל לא מדובר בגלאמור, אלא פשוט ביחסי ציבור.

neophile

New member
מה ההבדל בין איש יחסי ציבור למאג?

לפי דעתי ההבדל בין אדם שעוסק ביחסי ציבור לבין מאג\מכשפה שמנצלים גלאמור הוא לא כלכך גדול ובנקודות מסויימות ההבדלים נמרחים לגמרי. ברור שהיחס לנושא הוא שונה אבל מהבחינה של הכוחות הפועלים לא נראה לי שיש הבדל מהותי.

RainBird

New member
הבדל מהותי מאוד. מכשפה מגדלת פרי יפה וטעים. איש יחסי ציבור לוקח פרי חולה ומאפר אותו, עובד בפוטו שופ ורק אז מציג אותו לציבור. אני רואה הר של הבדלים- המאג עובד מתוך הטבע, האיש יחסי ציבור, לא. ההקשר שלך אבסורדי.

shataltal

New member
זוהר

"הם כן נעשים "זוהרים" יותר" תגדיר זוהרים. "למה הם נותנים את החיבה שלהם לכל מני כוכבים" כל אחד צריך פסגה אליה יוכל לשאוף. "למה לא לתת את החיבה לצאצאינו" כלומר אדם המעריץ את הלהקה האהובה עליו הוא אדם שאינו מסוגל להעריץ את ילדיו? "חיבה הפכה למוצר , אנחנו המפעל" אני חושב שאתה מייחס חשיבות גבוהה מדי למעט מדי ובדרמטיות גדולה מדי. הרי אם תראה בחורה יפה ברחוב תסובב אחריה את המבט. מה ההבדל העקרוני בין זה בקנה מידה קטן להרבה אנשים שמסובבים מבט אחרי בחורה יפה בקנה מידה בינוני לבחורה שרבים רוצים לראות בקנה מידה גדול? (דמיינו הערת פוליטיקלי קורקט על העדפות מיניות כאן).

למעלה