גלמור

I r e n a1

New member
גלמור

יש כאן מישהו שמבין בגלמור ויכול לתת מענה לכמה שאלות? אני מעוניינת להרחיב את הידיעות שלי בנושא... מה אפשר לעשות בעזרת גלמור (מלבד שינוי צבע עיניים וכד'...)? איך? מה זה כולל ומה ההשלכות של זה? יש למישהו אולי ספר טוב להציע בנושא או אפילו אתר עם מידע עיוני יותר מאשר פרקטי?

PurpleFilth

New member
לא מישהו, מישהי =]

כן! גלאמור. לפני שנתחיל, אנחנו צריכות שפה משותפת. למה *את* קוראת גלאמור?

I r e n a1

New member
עד כמה שידוע לי...

זה כל מה שקשור לכשפי אשליות, תקני אותי אם אני טועה

PurpleFilth

New member
זה לא עניין של נכון או לא,

שאלתי איך את מגדירה את זה. בעיני זה החומר (או האנרגיה) שממנו עשויים הכשפים האלה. אז ככה... עם אשליות אפשר לעשות הכל. זה כל היופי שבכשפים מהסוג הזה. אם אשליה של מגן היא מספיק חזקה ומספיק אמינה, היא יכולה ממש להגן עלייך באמת. בשביל לשאול על שאלות כמו "איך?" אני חייבת לשאול חזרה שאלות כמו "מה בדיוק?" ו"מה עשית עד עכשיו?" ההשלכות של זה, כלומר, תופעות הלוואי, הן לא רציניות. אחרי הכל, זאת רק אשליה. מצד שני, את הופכת לפחות מעוגנת במציאות, מה שאולי יהווה קצת בעיה בשבילך. בהצלחה.

I r e n a1

New member
עכשיו הסתבכתי לגמרי

אני לא כל כך מנוסה בזה עשיתי רק דברים פשוטים כמו שינוי צבע עיניים אבל זה בקושי החזיק מעמד 5 דקות (וגם אולי פשוט שיכנעתי את עצמי שזה באמת מה שאני רואה...). מה זאת אומרת פחות מעוגנת במציאות? מה שאני בעצם רוצה זה פשוט ללמוד את השימוש באנרגיה המסויימת הזאת ולדעת בדיוק מה אפשר לעשות בעזרתה...

PurpleFilth

New member
מצטערת שסיבכתי אותך,

את תתרגלי לזה עם הזמן. גלאמור לא משנה את המציאות, הוא רק משנה את איך שאנשים רואים אותה. אמרת שאולי בעצם שיכנעת את עצמך שזה מה שאת רואה. כל העבודה בגלמור, היא האומנות שבלשכנע אנשים שזה מה שהם רואים. אבל בנינו... אין הבדל גדול בין איך שאנשים רואים את המציאות לבין מה שהיא הופכת. גלאמור לא מסתדר טוב עם שינויים קונקרטיים, חד משמעיים. שינוי צבע עיניים הוא סוג של כזה שינוי. כלומר, זה נורא ברור אם העיניים שלך כחולות או שחורות, ולכן זה יותר קשה. יהיה לך יותר קל לבחור, נגיד, אם הן מקרינות שלווה או נחישות, יופי שמיימי או אמינות עממית. זה לא מראה פיסי חד משמעי, כל אדם שיסתכל עלייך יראה אותך אחרת, אבל אם תצליחי, כולם יבינו למה את מתכוונת. אם את רוצה לעבוד עם זה, תתחילי בלחוש את האנרגיה הזאת. הביטי על ילדים משחקים. תראי איך ילד עם ענף וכובע מנייר הופך לאביר עם חרב אימתנית ושריון מצוחצח. נסי לשאוב את אנרגיה הזאת, לבלוע אותה, להרגיש אותה. למדי לזהות אותה. אחר כך תוכלי להתחיל לעבוד איתה. אגב, כששינית את צבע עינייך, באיזה טכניקה השתמשת? כלומר, מה בדיוק עשית? עגינה במציאות: תראי, כל אנרגיה שאת עובדת איתה משפיעה עלייך. כמו שאנרגיית אדמה תהפוך אותך לפוריה ורגועה ועם זאת איטית ומקובעת, עבודה עם אשליות, במידה מסויימת, תהפוך אותך לאשליה בעצמך. בשלב מסויים תראי שכבר אין הבדל בין חלום למציאות. דברים משונים יקרו סביבך. תתחילי לראות דברים שלא תהיי בטוחה שקיימים באמת. יש אנשים שרואים את זה כיתרון יותר מחיסרון, ויש אנשים שרואים את זה כסכיזופרניה קלה. בהצלחה ושנה טובה, -זוהמה

I r e n a1

New member
אם את מתכוונת למה בדיוק עשיתי

אז פשוט הדלקתי כמה נרות וקטורת, עשיתי מדיטציה לפני כן כדי שתעזור לי לנקות את הראש לגמרי ממחשבות. אחרי כן עצמתי את העיניים וראתי ודמיינתי לעצמי איך לעיניים שלי לאט לאט משנות את צבען לצבע המבוקש. אבל האמת היא שאני לא כל כך בטוחה באשר לתוצאה ולפי מה שקראתי בנושא אז נגיד וכן עשיתי כישוף וזה עובד, יש אנשים שעדיין יראו את האמיתי ולא את האשליה (אנשים שמכירים אותי טוב למשל) אין דרך לעקוף את זה? עם הזמן והשיפור של הטכניקה האשליה צריכה להיות חזקה יותר? אני לא בטוחה איך זה עובד...

PurpleFilth

New member
כל דבר משתפר אם מתאמנים עליו מספיק,

אבל באיזה שהוא שלב שינוי צבע עיניים כבר לא יעניין אותך. אם באמת הצלחת בפעם הראשונה, סביר גם שיש לי קצת כישרון, שזה גם לא מזיק אף פעם. נתתי לך בתגובה הקודמת רקע תיאורתי ותרגילים ראשוניים בשביל לעבוד עם גלאמור ברצינות, אם את רוצה באמת להתחיל עם זה.

PurpleFilth

New member
"בעייתית" זאת הגדרה די רחבה.

הבעיה עם הטכניקה הזאת היא, שאין בה את הנשמה. זה כאילו גלאמור בלי גלאמור. גם המטרה עצמה היא לא לעניין - כמו דוגמא שמישהו אחר הציע פה, לגבי כישוף לגירושו של אחמדיניג'אד לעומת כישוף להבאת שלום במזה"ת. כלומר, אם המטרה היא להיות יפה (סתם ניחוש), למה לא לגשת ישר לנקודה? גם ככה זה יותר קל. אבל היי, אני לא הולכת להתערב לה בהחלטות המקצועיות. הצעתי את שלי, מעבר לזה זה בחירה שלה.

RainBird

New member
אני לא מדבר על המטרה הפגומה, אלא יותר על הטכניקה. היא מתקיפה את היקום עם הרצון שלה. היא הולכת לאימא אדמה, רוקעת עם הרגליים ואומרת: "אני רוצה עין ירוקה ולא חומה!" אני לא בטוח שהוויזואליזציה מתאימה בכלל.

PurpleFilth

New member
בין אם הוויזואליזציה מתאימה או לא -

היא עובדת. היא לא לגמרי מתאימה למהות של הגלאמור, אבל זה בסדר גמור להתחיל איתה. לגבי ההתקפה: אין מה לעשות, אתה צודק. זאת טכניקה גסה. לא שיש לי בעיה להתקיף את היקום עם הרצון שלי, זה פשוט הרבה יותר קל לעשות את זה בצורה מעודנת ומחוכמת מספיק כך שהוא לא ישים לב. כשאתה עובד עם גלאמור ברצינות, בשלב הראשון אתה לומד לבקש עין ש*תראה* ירוקה, לא עין ש*תהיה* ירוקה. רק אחר כך, כשאתה מסוגל ליצור אשליה חזקה מספיק, אתה יכול, מתוכה, להשפיע על היקום ממש. ומבחינת הפידבק של המציאות, גם זה נופל תמיד בין הכיסאות, כי אף פעם אי אפשר להגיד בוודאות שממש נעשה כאן משהו. דווקא גלאמור אמיתי וטהור נחשב בין צורות הכישוף היותר הארמוניות ופחות "חודרניות".

לפעמים

אמא אדמה צריכה קצת מכות בטוסיק כדי שתעשה את מה שרוצים
עכשיו יותר ברצינות. יש אמרה שאני אישית מתחבר אליה שאומרת: "מיסטיקן הוא זה שיכול להגיד: מחר תהיה סופה. מג (או מכשף) הוא זה שיכול להביא סופה"

shataltal

New member
מצד שני

יכול להיות שאין דבר כזה מטרה פגומה, טכניקה תוקפנית, צורה בה היקום יכול להיות מותקף או אפילו אמא אדמה.

RainBird

New member
השתמשתי באנאלוגיה. אני פשוט חושב שללכת ולדרוש מהיקום משהו, לא עובד בצורה יעילה כמו שיטות אחרות.

RainBird

New member
אני מצאתי שיטות אחרות יותר יעילות. אבל כנראה זה אישי ומשתנה מאדם לאדם.

RainBird

New member
זה מתקדם. אני עושה וויזואליזציה של מראה- ובמראה אני רואה את עצמי כפי שאני עכשיו, ואז משנה את הוויזואליזציה למה שאני רוצה להראות. ואז אני "מעצים" את המראה עם האנרגיה שלי- שובר אותה בדמיוני לרסיסים, ואז מדמה את הרסיסים מסתובבים סביבי ומתאחדים עם העור, העצמות והמהות שלי. תנסה את זה פעם.

למעלה