גירסאות מיוחדות

MajorWinters

New member
"הוצאה מיוחדת"../images/Emo19.gif

לא קשור לנושא הפורום אבל יש לי שני דיסקים נדירים, רק' שאין לי עליהם פרטים ולכן אפנה למומחי הפורום בשאלה... יש לי דיסק בשם "ויטראז'" בהוצאת הד ארצי (תינוק בעטיפה) ועוד דיסק עם פיל מצויר בקטן על העטיפה, עם שם לא ברור, אבל כנראה שקוראים לו "Holy-Sky" למישהו יש פרטים על זה?

meindelbium

New member
אלבום פרוויו של רוק ישראלי

אלמוני קלות אמנם, אבל לאיזבו יש כבר בהחלט קהל נאמן. מתנת הדוד מדרגה שניה אשר ביטנסקי.

giba70

New member
גרייטפול דד נחשב? ../images/Emo6.gif

טוב, נעזוב את זה... יש לי שני אלבומים של פינק פלויד, שנחשבים לבוטלגים רשמיים, כלומר הם מוזכרים בספר שלהם. לא שאני הייתי שם והקלטתי. אחד הוא ממסע ההופעות שהקדים את Dark Side of the Moon, אלבום שיצא בשנת 1972 ונקרא Screaming Abdabs. הם פשוט מבצעים שם את הצד האלבום מההתחלה עד הסוף, לפי הסדר. זה נשמע מאוד מהוקצע, הצליל של האלבום כבר מגובש ושומעים שזה הולך להיות שוס רציני בקריירה של פינק פלויד. זה מעניין לשמוע ויש פה ושם דברים קצת שונים. למען האמת אני שומע בזמן האחרון יותר את הגרסה הזאת מאשר את הגרסה המוכרת. האלבום השני הוא מהופעה ב-1974, לפני Wish You Were Here, נקרא British Winter Tour 1974 ובו הם מבצעים כמה קטעים שיוקלטו באלבומים הבאים. מה שיפה הוא שיש חיבור בין שני החלקים של Shine on You Crazy Diamond. הקטע Dogs מתוך Animals מופיע בשם Gotta Be Crazy ונשמע מאוד לא מובן וניכר שיש מה לשפר, ואכן הם שיפרו אותו ב-3 השנים שעברו עד שיצא באלבום. גם הקטע Sheep מופיע בשם Raving and Drooling ואף הוא נשמע מאוד בוסרי. סך הכל האלבום הזה פחות טוב, למעט העניין בקטעים שונים. אלבום אחר של פינק פלויד הוא California Stockyard מהופעה ב-1977, והוא נשמע טוב מאוד לדעתי, בתור אלבום הופעה. כמו כן יש לי אלבום גרסאות נדירות מהופעות של ניקייב הענק, אבל זה כבר לא לכאן (שנות ה-80 - יוק!)

epitaph

New member
אמממ...

אני מתהדר במעט דברים שנחשבים נדירים או מיוחדים... מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה: בוטלג של קינג קרימזון, עוד איזה שני דיסקים של המועדון אספנים שלהם וקלטת מקורית של הופעה שלהם בטוקיו ב28 באפריל 1984. Lord Flimnap שדי קשה להשיג אותו. ואולי גם כל הדיסקוגרפיה של Kyrie Elesion.

למעלה