ג'יני הורוקרוקס

אבל הפואנטה שלנו היא...

שהטענה הזאת היא לא הגיונית! הייתה לו נשמה - והוא היה צריך גוף. למה שהוא יצטרך 2 נשמות בלי גוף?!?! =\\ וולדי לא השתמש בהורק' בספר הרביעי כדי להחזיר לעצמו גוף..

gurke

New member
לא הבנתי..

איפה אמרתי שהיו שתי נשמות? יש אחת שהיא הייתה הורקרוקס.. אני לא אומר שהוא השתמש בהורקרוקס בספר השביעי כדי להחזיר לעצמו את הגוף, אלא אני אומר שכשוולדי נעלם הוא עבר לאחד ההורוקרוקסים שלו, וממנו התפתח... אנחנו לא סותרים אחד את השני

אבל הדעה שלי אומרת ש...

נותרו 4 הורק'. ולפי הדעה שלך - נותרו 3, כי הוא ניצל אחד.

gurke

New member
לא...

כשהוא הרג את הזקן הזה מהכפר שהוא גדל בו, הוא יצר עוד הורקרוקס, והשלים לשבע.

הבנתי ת'תיאוריה שלך.

לא מצאתי הוכחה שתסתור אותה, אבל לדעתי זה קצת עמוס מדי. כמובן שזו רק דעתי! לבזבז הורק' - ואז לעשות שוב עוד אחד כדי לחזור ל-7...

ToryMaster

New member
זה ממש לא חייב להיות ככה

ההורקרוקסים משמשים כדי להחזיק את הנשמה בעולם הזה, ולא לשום דבר אחר. כשהאבדה קדברה חזרה אל וולדמורט הוא איבד את הגוף שהיה לו, ולכן הנשמה שלו "נקרעה מגופו" ושוטטה בעולם מחוסרת גוף, רק במעט טובה יותר מרוח רפאים, וכן הלאה. להורקרוקסים אין חלק פעיל בעניין הזה. הם משמשים כמו חבלים שקושרים כדור פורח לאדמה, אם הכדור הפורח יתפוצץ, החבלים לא ישמשו כדי לעשות אותו מחדש.

LiRs Lullaby

New member
לא נראה לי שהבנת את הספר נכון...

בלילה שוולדמורט ניסה לרצוח את הארי, הקללת אבדה קדברא חזרה אליו והרגה את הגוף שלו. עכשיו, הנשמה נהייתה מעין כלום כזה שמסתובב לו באלבניה (משום מה) ובספר הראשון הוא השתלט (TO POSSESSׂ) על קווירל. הארי מחרב את קווירל, עד כאן ברור? עכשיו, הנשמה שלו שוב חוזרת לאלבניה ונכנסת לתוך גופות של נחשים... בלה בלה בלה ובספר הרביעי הוא רוצח את האיך קוראים לו - פרנק? - ועושה ממנו הורק' אחרון. זנב-תולע עוזר לו לקבל סוג של גוף תינוקי-חייזרי-מכוער שכזה עם הארס של נגיני. בסוף הספר, הוא צריך את הדם של הארי משתי סיבות: א. כדי שיוכל לגעת בו. ב. הקסם העתיק והאפל מצריך דם של אויבים. זה כנראה האויב הכי גדול שלו, ולכן זה עובד בצורה יותר טובה. הרי כל הספר הרביעי נועד בסופו של דבר להחזיר לנשמה של וולדמורט את הגוף שלה. הנשמה של וולדמורט חיה בתור משהו שוולד' הסביר כ"פחות מרוח רפאים" או משהו כזה...ולא נכנסה להורק' כי כנראה שבשביל לעשות את הקסם צריך גוף. בגלל זה הוא ניסה להשיג גוף בספר הראשון ובספר הרביעי.

ZoHaRoT

New member
אבל ג'יני לא הייתה יכולה לתפקד כמו שצריך

אם היא הייתה הורוקרוקס. נניח שנגיני באמת הורוקרוקס, הי מציתת לוולדמורט וקרובה אליו. אבל ג'יני לא,

Gummy Bears

New member
ג'יני באמת לא תפקדה כמו שצריך בספר השני.

היו קטעים שבהם היא נעלמה לפרקי זמן ארוכים, וכשהתעוררה, מצאה עצמה במקום כלשהו בלי לדעת איך הגיעה אליו ומה עשתה בזמן האחרון. אבל ג'יני היא לא הורק'. היא לא. היא פשוט לא.

Dana Argamen

New member
אבל זה היה בגלל היומן ..

ונכון אין מצב שג'יני תיהיה הורק', פשוט בגלל שלא נראה לי שוולדמורט היה מכניס חלק מהנשמה שלו לגוף של מישהו - כיאלו למה לו ? לא יודעת זה לא נראה לי כמו משהו שרולינג תעשה ..

A Radcliffe

New member
אבל../images/Emo129.gif

למה שוולדמורט יקח את הסיכון שיש בלשים חלק מהנשמה שלו בתוך בן אדם? הרי יכול לקרות לו.

המפ.

אני בהחלט לא מאמינה שג'יני היא הורקרוקס, אבל בכל זאת.. ג'יני תמיד הייתה מאוהבת בהארי, ווודלמורט הוא מליט הכרה מהטובים ביותר בעולם הקוסמים. סביר להניח שהוא ידע את זה, והאמין שיקרה בניהם משהו. אני מאמינה כי הוא הסתכן ולקח את הצא'נס הזה שאם בכלל הארי יגלה על ההורקרוסים, לפני שהוא יהרוג אותו-הוא יצטרך להרוג את אהובת ליבו, ג'יני. דבר שיהיה קשה לו לעדות-אם בכלל, עקב תסביך ה"גיבור" שלו. ואם באמת הוא לקח את הסיכון הזה, כיום, אחרי הספר השישי אננחנו רואים שזו הייתה החלטה חכמה מצידו. אבל שוב, לא נראה לי שג'יני היא הורקרוקס. גם מהסיבה הפשוטה שצריך לבצע רצח בשביל ליצור הורקרוקס [ולא בוצע שום רצח בספר השני], וגם כי אני מאמינה שההורקורסים של וודלומורט נוצרו הרבה לפני שנתו הראשונה של הארי בהוגוורסט. אבל, היי-לכו תדעו.

Mr Sinister

New member
עד כמה שוולדמורט מחושב בתוכניות שלו

הוא לא אדם שיתלה את האל-מוות שלו ברגשות אנושיים, רגשות שהוא מזלזל בהם בכל פעם שהוא פוגש את דמבלדור

ToryMaster

New member
ל ס מ ן ../images/Emo133.gif!

רצח לא צריך להתבצע בסמוך ליצירת ההורקרוקס, רצח פוגם בשלמות הנשמה בכל מקרה, ככה או ככה, יצירת ההורקרוקס היא פשוט לקחת את החלק ה"פגום", להפריד אותו לגמרי - ולשכן בחפץ אחר.

אבל למה לא לרשום בכותרת

תיאוריה ולשים את הסמל של התאוריה ובתוך ההודעה את התאוריה עצמה?? אני מנסה להתרחק מתאוריות וספויילרים כמה שיותר.. זה הורס ככה שלא מתחשבים לפעמים :-\

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif להבא נא לסמן.

כי להבא כוח השלוש יהיה פחות חביב, ופשוט ימחוק.

Im All That

New member
היא לא יכולה להיות הורקרוקס!!!

ע"מ שיהיה הורקרוקס צריך לרצוח מישהו וולדמורט לא רצח אף אחד בספר השני.!

למה לא לסמן תאוריה????????

למה???????? כשאני חושבת על זה זה הדבר הכי הגיוני שיש, ועכשיו קראתי את זה ו-לאאאאאאא!!! כאילו, תסמנו.. כולה עוד כמה אותיות...

למעלה