ג'יני הורוקרוקס

yulishit

New member
כבר עברנו על זה נראה לי......

אישית אני לא חושבת שג'יני היא הורקרוס אבל אם כן זו תיהיה תפנית מדהימה וחדה בעלילה.....!

black robe

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo63.gif

ג'יני לא הורקרוקס מהסיבה הפשוטה הזאת: וולדמורט לא היה בספר השני. טום רידל מהזיכרון לא יכל לעשות הורק' בשביל וולדמורט, הוא עצמו בעתיד. עוד סיבה: בספר השני לא היה שום רצח, כך שהוא לא יכל לעשות מאף אחד הורק'. דבר שלישי: וולדמורט לא היה עושה הורק' מבן אדם עם מוח משל עצמו ומחשבות משל עצמו שיכול לקרות לו משהו או שיכול באיזושהי צורה להבין שהוא הורק' ולנסות להשמיד אותו. וולדמורט עשה הורק' מדברים יקרי ערך, וג'יני (בוא נומר את זה כך) לא יקרת ערך (לפחות לא בשביל וולדמורט) אז מה שאומר שהיא לא הורק'.

sashkashurik

New member
../images/Emo45.gif מכיל ../images/Emo58.gif

הסעיף הראשון שלך הוא בין ההיגיוניים ששמעתי! יפה. ורק
קטן: רולינג אמרה שבספר השני יש המון רמזים למה שהולך לקרות בספר השביעי, אז הכל יכול להיות...

אפשר קישור לזה?

אני בכלל שמעתי שהיא אמרה שהספר השישי דומה מאד לספר השני. וזה באמת נכון, היה על זה שרשור ענק בפורום.

sashkashurik

New member
אין לי קישור. ../images/Emo10.gif

הלכתי ועשיתי ALERT בGOOGLE NEWS להארי פוטר. אז אני מקבלת 1000 גירסאות של הטריילר לסרט לאי מייל שלי. ובאחת ההודעות היה את מה שרשמתי, אבל כבר מחקתי את זה...

../images/Emo58.gif

תיקון קטן, רולינג אמרה שבכל אחד מהספרים יש רמזים לספר השביעי. אפילו בראשון אגב, גלימת העלמות של הארי זה רמז אחד. למי שלא זוכר: כששאלו את רולינג, איזה שאלה לא שאלו אותך עדיין שיש לה חשיבות בהמשך? רולינג ענתה: איך גלימת העלמות הגיעה לדמבלדור מלכתחילה, היא הופתעה מאד שאיש לא שאל אותה על כך, וגם רמזה שיש לכך חשיבות רבה בספר השביעי. (הציטוטים שהבאתי לא מדוייקים, הם יותר מהזכרון שלי, ומכיוון שאני משתמש בהגיגית אז הוא די טוב
)

LiRs Lullaby

New member
נכון, הציטוט המדוייק יהיה:

Why did Dumbledore have James' invisibility cloak at the time of James' death, given that Dumbledore could make himself invisible without a cloak? האמת, אני שאלתי את עצמי: א. למה לעזאזל היה לו גלימה בזמן מותו של ג'יימס? (שזו בעצם השאלה שנשאלת...) ב. האם הוא היה במקום, כשג'יימס נרצח, ואם כן - למה לא עזר לו? ואם לא - למה זה בכלל היה ברשותו? למה שנשאל דבר כזה, הרי מבחינתנו הוא יכול היה פשוט לקחת את זה אחרי המוות. ג. ממתי דמבלדור יודע לעשות את עצמו בלתי נראה? ד. מתי נשאלו כל השאלות האלה כדי שנדע לשאול את השאלה הנ"ל? וסתם ככה, בקטנה: האם העובדה שכן היה לג'יימס את הגלימה היה מונע מוולד' לראות אותו? האם וולדי יכול לראות מבעד לגלימה הזו? ומה באשר לחתולים?...

LiRs Lullaby

New member
אוי,התשובות *סנילית* |ספויילר| ?

א. ג'יימס השאיר לו את הגלימה לפני שהוא מת......... האם ידע שימות? ב. אני מניחה שזה לא רלוונטי... ג. דמבלדור יודע לעשות את עצמו בלתי נראה
וואי אני אף פעם לא זכרתי את זה! קיצר, למה באמת ג'יימס השאיר לו את הגלימה? טוב, תודות לאתר הזה: http://www.beyondhogwarts.com/harry-potter/articles/why-did-dumbledore-have-james-cloak.html יש שם כמה תיאוריות מעניינות על למה הגלימה הזו כל כך חשובה... למרות שאני סולדת מהראיון של ההורק' של ג'יימס כי זה אומר שהוא רצח מישהו וזה בכלל בלעע

Mr Sinister

New member
לא הגיוני שדמבלדור היה במכתש גודריק

בזמן שג'יימס ולילי מתו[או בכלל], כי בשביל להיות שם פיטר היה צריך לספר לו איפה ג'יימס ולילי נמצאים, ואם זה היה קורה, דמבלדור היה יודע כל הזמן הזה שסיריוס חף מפשע ולא היה נותן לו להרקב באזקבאן.

Gummy Bears

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif../images/Emo169.gif.

א. שאלה טובה. ב. אני לא חושבת שהוא היה שם. הארי שמע את זמן הרצח, ולא מוזכר על דמבי כלום בקטעים האלה. יתרה מכך, דמבי בהחלט היה יכול למנוע את הרצח אם הוא היה שם, אז כנראה שהוא לא. ג. מאז ומתמיד. כלומר, מאז שהוא לימד את עצמו, אני מניחה. הוא לא צריך גלימה. ד. בראיון כלשהו, אני מניחה.
וסתם תשובה ל"סתם ככה שאלה": אני מניחה שאפשר לפתח יכולות של ראיה דרך גלימה גם כשאין לך עין כמו של מודי, אבל וולדי גם ככה היה הורג אותם במוקדם או במאוחר, הם לא יכולים לחיות חודשים שלמים מתחת לגלימה בלי להקים שום רעש.

זה נכון

באמת יש קשר בין השני לשביעי, גם אני קראתי. וחוץ מזה, זה די ברור כי בין השישי לשביעי יש קשר הדוק מן הסתם, אז גם בין השני לשביעי.

ShirLola

New member
נשמע הגיוני,

ואני מקווה מאוד שג'יני לא הורוקרוקס כי אז זה עלול להיות יותר מידי טרגדי. (בשבילי בכל אופן.)

כן, זה סתם יהיה קיטשי מדי. =\\../images/Emo133.gif

"תהרוג אותי לטובת עולם הקוסמים, הארי!!!"

../images/Emo3.gif הכי קטעים אם זה מה שיקרה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

Mr Sinister

New member
אני נורא מקווה שלא ><

רולינג יכולה לכתוב משהו פחות קיטשי מזה.

למעלה