ג'יני הורוקרוקס

shir490

New member
ג'יני הורוקרוקס

אולי כבר חשבתם על זה...לאידעת..לא שמתי לב... בספר השני וולדי יכול להיות הפך את גיני להורוקרוקס ..הוא אומר בסוף להארי "ג'יני שפכה לתוכי את נבכי הנפש שלה.." ואז הוא אומר "להתחיל לשפוך לתוכה בחזרה חלק מהנפש שלי" וזה שהארי הוא הורוקרוקס זה לא הגיוני כי וולדי מנסה להרוד אותו...

יפה ! למרות ש ..

רולינג תהיה ממש אכזרית אם היא תציב בפני הארי את הבעיה הזאת , אכזרית אליו ואכזרית אלינו|: כאילו .. או שהאופל ישתלט על העולם וכו' וכו' , או להרוג אות אהובתו .. זה טרגי מדי !!! לאלא, אני לא אתן לה |:

ZoHaRoT

New member
אני עם אלו שלא חושבים שבן אדם יכול להיות ...

הורוקרוקס

gurke

New member
אבל למה?

הרי וולדמורט עצמו הורוקרוקס, לא? יש בו חלק מהנפש שלו. יכול להיות חלק מהנפש שלו בכל אחד אחר (קווירל, מזכיר לכם משהו?)

שומו

New member
גם בי יש נשמה שלי. אז מה../images/Emo35.gif אני הורקרוקס../images/Emo35.gif

הכוונה היא נשמה של מישהו אחד בתוך גוף של מישהו אחר.

gurke

New member
מה שהתכוונתי, זה

שחלק מנשמה יכול להתקיים בתוך גוף..כי עובדה שהוא מתקיים. וולדמורט עצמו עכשיו הוא הרי ההורקרורס שממנו נוצר מחדש, לא?

ToryMaster

New member
ברור שנשמה יכולה

אבל כבר יש נשמה בתוך הגוף, זה מן הסתם מאוד מסוכן להוסיף עוד נשמה לא קשורה.

Dana Argamen

New member
^../images/Emo6.gif

אפעם לא חשבתי על זה ככה ..

black robe

New member
...../images/Emo63.gif

וולדמורט הורק' רק בגלל שהוא חילק את הנשמה שלו לחלקים. אם הוא לא היה מחלק את הנשמה, אז הנשמה השלמה שבתוכו לא הייתה נקראת הורק', אלא פשוט נשמה, כמו שיש לכולם. זה לא אומר שאם בוולדמורט עצמו יש הורק' אז הוא הכניס אותו לתוכו, ההורק' שבוולדמורט קיים כבר ממזמן, רק שהוא חולק והושחת ובגלל זה הוא נקרא כעת הורק'.

וולדמורט לא הורק'!!!!

הגדרה להורק' - חפץ שמאחסן חלקיק נשמה של אדם. הנשמה של וולדמורט מאז ומעולם הייתה שם, והוא לא הכניס את חלקיק הנשמה שהוא קרע לתוכו שוב! הנשמה שהוא קורע ממנה את החלקיקי הנשמה האחרות - היא החלק האחרון שהארי צריך להשמיד. והיא לא הורק'!!!

black robe

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון../images/Emo4.gif../images/Emo63.gif

(זה שוב קורה לי) התכוונתי שוולדמורט מוגדר כהורק' על ידי הרבה אנשים וזאת טעות. כמו שאמרת, הנשמה של וולדמורט תמיד הייתה שם, ורק בגלל שהוא חילק אותה והשחית אותה, אנשים קוראים לה הורק'. קאפיש?

gurke

New member
לא הבנתם אותי נכון ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שוולדמורט הוא הורקרוקס... אמרתי שהנשמה שעכשיו בוולדמורט הייתה בעבר הורקרוקס (הרי מכזה הוא נוצר מחדש) ואז היא הוכנסה לתוך גוף אז אפשר להכניס נשמה לתוך גוף אחר באותה מידה, לפי דעתי.

אפשרי, כמובן.

הסיכון ע=צ=ו=ם, ויותר גדול ומסוכן מאשר חיה שאין לך עליה יכולת שמירה. לא היה כתוב בכלל שוולדמורט השתמש בהורק' ע"מ להחזיר את גופו. =\\ כתוב שהוא השתמש בקסם אפל ועתיק!

gurke

New member
קסם אפל ועתיק שנועד להחזיר אותו מההורקרוקס..

זה חייב להיות ככה..כי הוא היה חייב לבוא ממשהו.. כל מה שהוא היה בספרים הראשונים..החצי רוח מוזר כזה, זה חלק מהנשמה שלו, ההורקרוקס. יש דרך אחרת? לפי דעתי הקסם האפל והעתיק הזה זה מה שהוא היה צריך לעשות בשביל להכניס את קרע הנשמה הזה לתוך גוף שהוא בנה.

הנשמה 'הראשית' שלו הייתה קיימת,

מה שהוא הצטרך [והוא השתמש בקסם ע"מ להשיג את זה] - זה גוף. וגוף הוא השיג ע"י דם, בשר ועצם [דברים שהגוף מכיל!] יש לו כבר נשמה ראשית שהוא הכניס לתוך הגוף, אני לא רואה פה שימוש בהורק'.

black robe

New member
זה לא חייב להיות ככה.../images/Emo63.gif

אתה מנסה לומר שוולדמורט החזיר לעצמו את הנשמה שהוא קרע מעצמו באותו לילה בבית הקברות? תחשוב שנייה: איך וולדמורט היה מתקיים לולא היה בתוכו חלקיק של נשמה? הרי אי אפשר שהנשמה תצא מהגוף ואז פשוט להחזיר אותה... וולדמורט התקיים כ"צל" כל התקופה הזאת עד הספר הרביעי. וה"צל" הזה הוא בעצם החלקיק נשמה שנשאר בתוכו, וכמו שאבי אמר, אותו חלקיק היה צריך לקבל גוף, ובגלל זה הוא השתמש ה"דם-בשר-ועצם", כדי לקבל את הגוף הזה.

gurke

New member
ואני טוען

שאותו חלקיק נשמה שאתה ואבי מדברים עליה, היא לא אחרת מאשר הורקרוקס "משומש" כלומר שהיא הייתה הורקרוקס וממנן הוא הפך לצל, ואז "שוקם" הסתבכנו...

למעלה