גילוי אלצהיימר

תמר 45

New member
עליך ללמוד עוד הרבה בנושא רגישות

וכדי לסבר את אוזניך ילדיך הפסידו שלא למדו אצל מורה כמוני......

את לא עקבית.לפני 9דקות כתבת שתמו תגובותיך

חוץ מזה מעט כבוד לא יזיק. הבנים שלי מבוגרים ממך ואחד מהם מנהל מחקרים בעכברים ועכברוניות

ענתי44

New member
ואולי החרדה שלי או שלך מדברת?

כי המחשבה שיש חולה בגיל שהוא קרוב לגיל שלנו מפחידה? תמר יקירה, גם אם מדובר בנער מפוחד שלא בצדק, לשלוח אותו לפסיכולוג ולפנות אליו בצורה בוטה מוגזמת. יכולת לומר לו דברי הרגעה במילים מפוייסות שיתמו מזור למצוקתו ונשמתו הנסערת ולא שיעליבו וילעדו למצוקה שלו. מה שהוא מתאר זה ילד רגיש שאוהב ודואג להוריו אשר רואה סימנים של אזהרה במצב אימו וחושש. כולי תקווה שמה שיש לאמא שלו הוא משהו קל כמו מחסור בויטמין ביי12 או משהו שניתן בקלות לפתרון. אבל, הפורום פה פתוח לכולם. ואם מישהו צעיר חרד ושואל שאלות אני חושבת שהדבר הנכון לענות לו. אני לא אשת חינוך אבל אני מאמינה שמידע זה כוח. אם מדובר בהיפוכונדר הוא לא זקוק לתשובות שלנו כדי לפחד. יש לו מידע זמין ונגיש לכל.

תמר 45

New member
לא התכוונתי להיות בוטה ועל כך הסליחה

להפך ,המטרה היתה להרגיעו שבהיפוכונדריה וחרדות אפשר לטפל. יתכן וזה נשמע בוטה במקצת ועל כך הסליחה. לא מקובל עלי ההערות העוקצניות , הציניות ו"מתחת לשולחן" של אדון יענקלה.....זו לא פעם ראשונה שמעירים לו על כך.

ענתי44

New member
מודה ועוזב ירוחם

או ינוחם ( אריאלההה תצילי אותי ) בואו נקווה כולנו שאמא של הבחור, שנגע כל כך ללב רבים מאיתנו, תמצא בריאה.

שלום לפורום המעניין הזה

אני קוראת בפורום מזה כחודש ומוצאת אותו כתומך ומאד מכובד. בעוד שבפורומים אחרים יש התכתשויות ואפילו קללות, כאן אני מוצאת את ישראל היפה. את הבעיה שלי אציג בהזדמנות אחרת, כי דוקא משום המכובדות, כאן צורם לי לקרוא דברים שלא ממין העניין. התפלאתי מאד לקרוא את דברי תמר 45 לבחור הצעיר. היא השתמשה באוטוריטה של מורה שמטיפה מוסר לתלמיד שאינה אוהדת. במיוחד נדהמתי כאשר קראתי קישור שלה מלפני יומיים, בו היא מעידה על עצמה כמורה שאינה אוהבת את מקצועה. גם נראה לי שיענקלה מגבעתיים צדק בהערה על אי העיקביות שלה. איך אפשר לשנות דיעה ב5 דקות?. מאד ניקר לי בעיניים שאחרי כל המוזרויות האלו מסתבר שהמורה גם משתמשת בביטויים לא נכונים כמו "מתחת לשולחן" במקום "מתחת לחגורה". לפני חצי שעה כתבתי תגובה נרגזת ואיריה מחק אותה, אולי בצדק. אני מקוה שישאיר את התגובה הזו ואני אכנס בפעם אחרת לפורום המרשים הזה לספר על הבעיה שלי ולקבל עיצות. הפעם אינני מסוגלת כי אינני יכולה לערב מין בשאינו מינו. שלכם ב
חמדה

אירילה

New member
ליפיפיה הנרדמת שלום

פורום אלצהיימר הוא פורום תמיכה ולא נגיחה חלילה וחס. כשהכוונה לתמיכה ,אנחנו מתכוונים ל 100% תמיכה , זה לגיטימי שיש אי הסכמות ,אבל בגלל שפורום זה הוא פורום תמיכה ,המדיניות היא לא לתת לויכוחים שיתפתחו. כל משתתפי הפורום עסוקים בטיפול ביקירהם ,האנרגיות חייבות להיות חיוביות ולא שליליות , רוצים להתווכח מעבר לתמיכה ,יש מערכת מסרים וכך חי לו הפורום על מי מנוחות כבר למעלה מ 5 שנים והיו גם כאלה שלצערנו הרב מצאו עצמם מחוץ לפורום. לכן עם כל הכבוד שאני רוחש לך ואכן אני רוכש לך ,משום שהראת לי כי יש גם דרך אחרת להעלות תגובה ,אני מבקש לא לפתח יותר את הנושא ע"ג הפורום. אנחנו עוסקים בתמיכה ולא מעבר לזה ואם יש חריקות יש מנהל פורום ברוך השם שיודע כיצד להרגיע ועל כך יעידו גולשי הפורום. לכן הניחי בבקשה לנושא, ואם באלצהיימר עסקינן , את מוזמנת תמיד בברכה להשתתף בדיוני הפורום. תודה על תשומת הלב ושבוע טוב מנהל הפורום

אירילה שלום

עוד לפני שקראתי את דבריך שאני מסכימה אתם, כבר הגבתי תגובה ענינית נוספת. אני ממש מבינה אותך אבל היתה לי התרגזות חד פעמית. אני מודה שזה הביא אותי להרשם לפורומים. לולא התרגזתי מי יודע אם ומתי הייתי מעיזה להופיע. אני גם יודעת שלא טוב להתרגז וזה גם נחשבת מידה לא טובה. אבל עכשיו התרוקנתי מהכעס ואני מקוה שאמשיך לא רק לקרוא אלא גם לשאול ולהגיב. לילה טוב חמדה

אירילה

New member
חמדה - ברוכה הבאה למשפחתנו ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אנחנו באמת נחשבים כבר למשפחה , נפגשים ,תומכים , דואגים ,הכל.... שמח שהחלטת להצטרף בנסיבות שיינו מוותרים עליהן ,אבל בכל זאת. גרשון

תודה אבל לא תודה

אולי הגזמתי כשקראתי לעצמי היפוכונדר, אני פשוט דואג, אני יודע שזה לא בריא אבל אני מרגיש שזה הכרחי, יש לי את הסיבות שלי אני לא מבין מה ל 80% התלמידים שלא יודעים מה זה אלצהיימר ולי...

לחולם כל הזמן.הסר דאגה מלבך

אני זוכרת איך השטיון התחיל אצל סבתי היקרה. זה ממש לא דומה לתיאור שלך. אני חושבת שאתה אוהב מאד את אמא שלך ומפחד שיקרה לה משהו. יש לי הרגשה שאתה רואה צל הרים כהרים אבל אתה נוהג נכון בכך שאתה גורם לכך שאמא תבדק. בע"ה תזכה לבשורות טובות. אפילו אם לא אהיה פעילה בפורום, אני ודאי אקרא וממש רוצה לדעת מה יהיה האיבחון. חמדה

אירילה

New member
../images/Emo45.gif או....עכשיו חזרנו לשיגרה...כל הכבוד לך

אגב לא נראה שאת כל כך יפיפיה נרדמת??? בשעה כזו???

אירילה

New member
זה יענקלה../images/Emo152.gifמידי פעם מקבל ממני../images/Emo88.gif בראש

ואח"כ מתיישר

למעלה