אני מצטערת הייתי חייבת להתערב
אתם לא נורמלים, מה זה הויכוח הפוליטי הזה? מה זה יעזור? זה לא משנה את הדעה של אף אחד מכם. זה גם באינטרנט.. אז בכלל... וכל הסימני קריאה האלה. מה זה?! למה לצעוק? כן כן סומבול, אני יודעת שאכפת לך. וטוב שכך. יש לי שני דברים להגיד. תאמת יותר אבל... נו, אתם יודעים... הזמן קצר והמלכה מרובה. =) אף אחד לא מצדיק הרג אזרחים, גם לא האברמן הזה... אני חושבת שאתה מבין אותו לא נכון סומבול. כולנו שונאים את מי שהורג לנו את הילדים. אין אף אחד שאוהב אנשים כאלה. גן או לא גן. (כן כן הבנתי את האנלוגיה) טרנספר הוא לא הפתרון כי המושג מלכתחילה בא מאידיאולוגיה נאצית. וזאת עובדה. ואני חושבת שפשוט לא הבנת את המילה טרנספר. היא לא ראלית. היא בטח שלא מרצון. אחרת זה לא היה טרנספר מן הסתם. זה היה נקרא - ירידה מהארץ. אתה יודע סומבול, ואני יודעת, כולם יודעים. ש"הם" רוצים להשאר פה ושום דבר לא יעזור. אז או שאנחנו חיים עם זה או לא. אם לא , להרוג אותם כמובן שאי אפשר, הבנתי שעם זה אתה מסכים. וגם נקודתית זאת בעיה. אני כמובן בעד, אבל שוב, זאת בעיה. הדבר הוכיח את עצמו ככשלון. שוב, זאת עובדה. אני לא אמרת שצריך להפסיק. ממש לא. אבל זה פשוט לא מצליח, שוב זאת עובדה. ואם כן, אז לתת להם את ה"גן" שלהם, וללכת איש איש לדרכו. במצב כזה, אם או כש, יפעלו נגדנו. זאת פשוט תהיה מלחמה נגד מדינה אחרת. וזה כן דבר לגיטימי. אבל תסכים איתי שכל עוד הם חיים בתוכנו, אנחנו מביאים נזק לעצמנו?