גילה מנהיגות

EverMan

New member
לא משקרת , חלילה

אלא מראה מה שמעניין. את הישראלים הרי לא מעניין החינוך הפלשתינאי , אבל שיש כבשה שחורה - יש מציגים אותה.

Topica

New member
אני מצטערת הייתי חייבת להתערב

אתם לא נורמלים, מה זה הויכוח הפוליטי הזה? מה זה יעזור? זה לא משנה את הדעה של אף אחד מכם. זה גם באינטרנט.. אז בכלל... וכל הסימני קריאה האלה. מה זה?! למה לצעוק? כן כן סומבול, אני יודעת שאכפת לך. וטוב שכך. יש לי שני דברים להגיד. תאמת יותר אבל... נו, אתם יודעים... הזמן קצר והמלכה מרובה. =) אף אחד לא מצדיק הרג אזרחים, גם לא האברמן הזה... אני חושבת שאתה מבין אותו לא נכון סומבול. כולנו שונאים את מי שהורג לנו את הילדים. אין אף אחד שאוהב אנשים כאלה. גן או לא גן. (כן כן הבנתי את האנלוגיה) טרנספר הוא לא הפתרון כי המושג מלכתחילה בא מאידיאולוגיה נאצית. וזאת עובדה. ואני חושבת שפשוט לא הבנת את המילה טרנספר. היא לא ראלית. היא בטח שלא מרצון. אחרת זה לא היה טרנספר מן הסתם. זה היה נקרא - ירידה מהארץ. אתה יודע סומבול, ואני יודעת, כולם יודעים. ש"הם" רוצים להשאר פה ושום דבר לא יעזור. אז או שאנחנו חיים עם זה או לא. אם לא , להרוג אותם כמובן שאי אפשר, הבנתי שעם זה אתה מסכים. וגם נקודתית זאת בעיה. אני כמובן בעד, אבל שוב, זאת בעיה. הדבר הוכיח את עצמו ככשלון. שוב, זאת עובדה. אני לא אמרת שצריך להפסיק. ממש לא. אבל זה פשוט לא מצליח, שוב זאת עובדה. ואם כן, אז לתת להם את ה"גן" שלהם, וללכת איש איש לדרכו. במצב כזה, אם או כש, יפעלו נגדנו. זאת פשוט תהיה מלחמה נגד מדינה אחרת. וזה כן דבר לגיטימי. אבל תסכים איתי שכל עוד הם חיים בתוכנו, אנחנו מביאים נזק לעצמנו?

La Gamba

New member
תעמולת בחירות זולה?

אני לא יודע עד כמה אטומים צריכים להיות כדי להבדיל בין מסיבת עיתונאים שכונסה ע"י ראש הממשלה למען תעמולה, לבין תוכנית פוליטית בטלוויזיה שלמרבה ההפתעה מדברים שם על..... פוליטיקה.

sombol

New member
יש לכם תשובה ??

איך אתם חושבים שנסיגה חד-צדדית מהטרור בעזה תפסיק את הטרור ?!? עד מתי תגנו על ערפאת ?!? אולי תלכו לסיור בעזה של ערפאת ותראו האם הנסיגה מהטרור תפסיק את הטרור ? תראו את בתי הספר שמלמד את דור העתיד התאבדויות והשמדת עם ! תראו את הכספים שערפאת משלם למשפחות המתאבדים ! את ספינות קארין-A שמזמינים ! ואתם מדברים על נסיגה ?!? עד מתי תאשימו את העם שלכם בטרור שמופנה נגד העם שלכם ???

Ouri_s

New member
אוף , אתה כזה מעצבן.

תבין שכבר נמאס לענות על השאלות שלך כי אתה מדבר בדמגוגיה. תתחיל לנהל דו-שיח בצורה נורמלית ואז יענו לך . במקום להאשים את השמאל כל הזמן. בכיין. כן , אנחנו אוהבים את עראפת , אנחנו מאשימים את העם בטרור , אנחנו ממחלקים נשקים לפלשתינאים בכיף , אוקיי? שתוק כבר. תלמד לנהל שיחה מימניים כמו מולדת972 וכד´.

חבל על האנרגיות ../images/Emo91.gif

בשרגון שלי הויכוח שייך לאסכולת שיח חרשים . כל אחד מתחפר בעמדותיו לכן כדאי להניח לאלה המגיעים מהמפלס השני , ממילא הם לא ישכנעו אותנו ומן הסתם אנחנו לא נשכנע אותם . צריך לשמור כוחות לאלה שיש סיכוי לשכנעם , יהונתן

sombol

New member
תרשה לי לתקן את עצמי ouri_s

סליחה שהתעצבנת לא הייתה לי כוונה כזאת יכול להיות שנסחפתי קצת לכן אשנה את שאלותיי מקווה שתענה לי בכנות איך אתם חושבים שנסיגה חד-צדדית מהטרור בעזה תפסיק את הטרור ?!? אולי תלכו לסיור בעזה של ערפאת ותראו האם הנסיגה מהטרור תפסיק את הטרור ? תראו את בתי הספר שמלמד את דור העתיד התאבדויות והשמדת עם ! תראו את הכספים שערפאת משלם למשפחות המתאבדים ! את ספינות קארין-A שמזמינים ! הרבה בעזרת כספי אוסלו... ואתם מדברים על נסיגה ?!?

N a V e

New member
תבין דבר חשוב:

מעזה לא יוצאים מחבלים אל תוך שטחי מדינת ישראל(לא כולל ההתנחלויות). הגדר בעזה ממגנת את יציאתם של אותם מחבלים,וזו עובדה קיימת. הפיגועים הקשורים ברצועה מתבצעים רק בהתנחלויות מכאן שאם לא יהיו התנחלויות לא יהיו בהם פיגועים. תעמולה?! איפה תעמולה בדברי מצנע? היה צפוי שהימין יחפש את המשדר הזה ויחפש את מצנע בכל הברה שתצא מפיו.הוא עשה את זה בצורה הטובה ביותר.

sombol

New member
מהקטיושות אתה מתעלם או רק מהטרור ?!

אתה מדבר על פינוי האנשים שהטרור מופנה כלפם ! במקום לפנות את הטרור !! מה יחשוב הטרור לאחר שנסוגנו ממנו ?!? לדעתי מול טרור צריך להלחם ולא להתפנות או לסגת חד צדדית.

N a V e

New member
אני בעד לפנות את הטרור...אבל..

ישראל לבדה לא יכולה במצב הנוכחי לעשות את זה. אנחנו צריכים לחסל את הטרור בשיתוף מלא עם ארה"ב ואירופה,כי אם אין לנו לגיטימציה לחיסול הטרור,זה יהיה רק בעוכרנו.

N a V e

New member
ותבין עוד משהו-

נסיגה אין פירושה פרס לטרור כמו שהימין מכנה אותה. נסיגה היא מצב שאותו אנו רואים כאידיאלי כרגע עבור מדינת ישראל ולא עבור אף אחד אחר.

sombol

New member
אייי עכשיו קילקלת קצת את מה שאמרת..

לי אין כינויים. אני לא פוליטיקאי אני אומר שנסיגה מהטרור לא תקטין את הטרור ! הטרור יראה שהוא גרם לנו לסגת שהנסיגה היא בזכותו ! בטרור צריך להילחם שהוא יבין שהוא לא ישיג כלום לטובתו.

sombol

New member
הווו עכשיו אתה נשמע קצת קרוב לימין!

קודם כל אל תגיד מה ישראל יכולה ומה ישראל לא יכולה !! זוהי דעתך האישית ! תדבר בשם עצמך ! הדבר החשוב הוא ששנינו מסכימים שצריך לפנות את הטרור !! ולא לפנות את מי שהטרור מופנה כלפיו ! אלו דעות שקובות יותר לימין מאשר לקואליציית שמאל עם מרצ ומצנע לא ??

N a V e

New member
אל תכניס לי מילים לפה

ישראל לא מסוגלת היום לנקות את הטרור ולהישאר באותה עין כלפי העולם החיצוני. עלולים להסתכל על צה"ל כצבא שרוצח אזרחים תמימים,למרות שאנחנו יודעים שלא כך פני הדברים.לכן הכל צריך להעשות בשיתוף פעולה עם העולם המערבי. והמתנחלים?הם מפנים עצמם כלפי הפלשתינאים ולטובתם כדאי להם להתפנות.בשביל החיים שלהם ושל ילדיהם. גם השמאל המתון(העבודה) יעיד כאן שהוא בעד חיסול הטרור.

למעלה