גילה מנהיגות

N a V e

New member
גילה מנהיגות

היום עמרם מצנע נתן הופעה מצוינת בתוכנית "עובדה" של אילנה דיין. מצנע הגיע לקו האש,והתארח אצל אותם אנשים שהבטיח לפנות אם יבחר לראשות ממשלה. מעבר לכך שהוא הסביר להם את עמדתו בצורה הטובה ביותר,הוא נתן את התשובות בצורה הכנה ביותר.לא עוד מנהיג שזורק סיסמאות אלא נותן את התשובות המתאימות בזמן המתאים. מצנע הקשיב לכל טענות המתנחלים.הוא הסביר להם שאין כזה דבר "טרנספר ליהודים" כמו שרבים מהימנים טוענים.הוא הסביר להם שגם הוא לא מאמין לפלשתינאים,אלא חושב רק מה הגיוני ומה טוב עבורנו.הוא הסביר להם במה טובה הגדר,ובטח שהעלה אצלם תהיות לגבי המצב ולגבי התפיסה שלהם. מאמינים בך מצנע!

sombol

New member
לא טרנספר אז נסיגה חד צדדית ?!

קודם כל אל תשקר !! מצנע לא הקשיב לכל טענות המתנחלים !! הוא הקשיב רק למי שהוא רצה להקשיב ! הוא מתעלם מהטרור וחושב רק עלינו !! איך אפשר להתעלם מהטרור ולסגת באופן חד צדדי כאילו שאין טרור ?!? הטרור קיים איך אפשר לסגת מהטרור ?! לסגת כאילו שאין טרור ?? אבל יש טרור !! ובונים שם בתי ספר שמחנכים להתאבדויות והשמדת עם !! אז להתעלם מזה ?! לסגת מזה כאילו שזה לא קיים ?! וערפאת מזמין ספינות קארין-A מכספי אוסלו !! אז להתעלם מזה ?? לסגת מזה כאילו שזה לא קיים ?! מה גם שזאת הייתה תעמולת בחירות זולה בניגוד לחוק שהשפוט חשין שבעד טיבי ובשארה לא צינזר !!

EverMan

New member
מדהים איך אתם הימנים

מרגישים מקופחים שמשהו פועל נגדכם. פתאום כל המערכת נגדם. "דופקים אותכם". על זה הימין בארץ תמיד היה חי על אנשים ש"נדפקו". הוא לא מתעלם מהטרור , הוא אומר שצריך לעשות החלטות ללא קשר לטרור. וזה נכון. לא צריך לקחת את הטרור כשיקול אם לצאת או לא. צריך להתייחס למה טוב לישראל. ואין שום טרנספר ליהודים. הטרנספר במובן הישראלי אומר לקחת אנשים ולהעיף אותם מהבתים שלהם לכל הרוחות בכוח. אנחנו רוצים להחזיר ישראלים לביתם , לארץ שיש להם בה זכויות שוות ודמוקרטיות והם רואים בה כביתם.

sombol

New member
פינוי היהודים נעשה בזמן הטרור !!

פינוי יהודים בכוח בזמן שטרור מופעל נגדם ! קיים טרור זאת עובדה ואם הטרור מופנה נגד יהודים ובתמורה מחליטים לפנות אותם מה הטרור ירגיש ? למה אף פעם לא התייחסתם לבתי הספר של ערפאת שמחנכים להתאבדויות והשמדת עם ? ולספינות קארין-A שערפאת מזמין בעזרת כספי אוסלו ? בלי קשר לימין ושמאל ופוליטיקה ! לכו לראות את בתי הספר של ערפאת במקום להגן עליו כל הזמן או להתעלם מהמציאות כל הזמן.

EverMan

New member
אף אחד לא יפנה יהודים בכוח.

אם הם לא רוצים - שישארו ! הם לא יהיו בשטחי ישראל והם יהיו מאחורי גדר. וזה שיש נגדם טרור , לא אומר שלא צריך לצאת משם. אתה רוצה להשאיר אותם שם דווקא ?! בשביל הדווקא ?! למה ?! ולא, גם היום בתי הספר של ערפאת לא עוסקים בחינוך לטרור והשמדת עם. יש מורים שמטיפים לכך. יש לו אף שרים שמטיפים לכך. אבל מערכת החינוך לא מעודדת את זה. ולערפאת לא חסר כסף ממדינות ערב ואירופה - ללא קשר לאוסלו. הוא לא קיבל אחרי אוסלו יותר כסף מאשר לפני. ותפסיק כבר עם השטות של להגן על ערפאת. אף אחד לא מגן עליו. שיתפגר מצידי. (רק לא על ידינו כי זה סתם יהפוך אותו לשאהיד)

sombol

New member
לא מפנים בזמן טרור !

איך אפשר לפנות אנשים שטרור מופנה כלפיהם בתקווה שהטרור יפסק ?!? בתי הספר של ערפאת מחנכים להתאבדויות והשמדת עם בוודאות !! ואם אתה חושב שזה לא כך בוא נלך ביחד ונראה בעצמנו !! תחליט איזה בית ספר שאתה רוצה אני מוכן לבוא איתך !! ונראה בעצמנו מי צודק !! מערכת החינוך מעודדת את זה ובלי קשר למערכת החינוך כל הכלכלה שלו מושקעת בטרור !! הוא משלם כסף למשפחות המתאבדים !! וגם את זה אתה יכול לבדוק !! אל תתעלם זה אלה לא שקרים !! לערפאת לא היה כזה כוח והכרה בינלאומית לפני אוסלו !! זאת עוד אמת על הכוח שהסכם אוסלו נתן לערפאת !! הפך אותו למנהיג טרור !! נתן לו הכרה בינלאומית ופרס נובל לשלום כשהוא משקיע את כל כספו וכוחו לשנאה והשמדת עם !! ואם תתעלם מי זה זה כאילו שתגן על ערפאת !! אי אפשר להתעלם מהטרור ! אי אפשר לסגת חד צדדית מהטרור ! כל צעד כזה משדר ניצחון לטרור שהצליח לגרום למעשה ! לכן הטרור משתלם כי בזכות הטרור מפנים אנשים ! הטרור הצליח לנו !! פינו את אלה שהפעלנו נגדם טרור !! עד מתי תאשימו את העם שלכם בטרור שמופנה נגד העם שלכם ?!

EverMan

New member
להפך - דווקא בזמן טרור מפנים !

כי אז יש עוד אפילו יותר סיבות לפנות. אין פה פרס לטרור. יש פה הגיון בסיסי.

sombol

New member
לדעתי בזמן טרור נלחמים ולא מתפנים !

לפי דעתך צריך לפנות בזמן טרור ?! אז מה הטרור יחשוב ?!? למה שהטרור יפסק ?!? במקום לפנות את הטרור אז לפנות את מי שהטרור מופעל כלפיו ?!? זה הגיון בסיסי ?!? לפי מה אתה קובע את ההגיון הזה ?!?

EverMan

New member
זה לא היגיון מה שאתה אומר

אתה לא מבין את הנושא , אני לא מפנה אותם בגלל שיש נגדם טרור. אני מפנה אותם כי דבר ראשון הם לא צריכים להיות שם וזה מזיק לישראל. אח"כ - גם כי מסוכן שם.

sombol

New member
למה אתה חושב שאתה צודק תמיד ?!

איזה מין דבר זה " אתה לא מבין את הנושא " זה התנשאות לחשוב שאין פתרון אחר רק הפתרון שלך בלי הסבר אמיתי !!! כי עובדה שיש פתרון אחר שמוצע ע"י אנשים רבים ומגוונים בדיעה שאם כבר לפנות אז לפנות את הטרור ולא לפנות את מי שהטרור מופנה כלפיו ! אתה יכול לא להסכים לה זכותך ! אם תרצו אין זו אגדה ! אל תגיד כאילו שזה לא הגיוני כי זה לא נימוק נגד הדיעה שלנו ! כל אחד ודעתו ! אם יש לך נימוק למה הדיעה שלנו לא נכונה אנא הסבר אבל אל תגיד זה לא הגיוני וכל מיני משפטים שמנסים לברוח ! הפינוי של אנשים שעליהם פועל טרור הוא סכנה גדולה לבטחון ! ודעתנו הזאת מקובלת על רוב העם ! אמרו להרצל שהקמת המדינה היא לא הגיונית אבל היא הצליחה ! היהודים פונו מארופה והעולם לישראל- והערבים פונו לארצות ערב שונות. אם תרצו אין זו אגדה. זאת הייתה מפלגת העבודה הציונית בימי הקמת המדינה של בן-גוריון ואנשים מתקופתו. אם תחשבו שזה לא הגיוני אל תפריעו לתקיפותנו נגד הטרור . ואל תציעו לפנות בכוח את אלה שהטרור מופנה כלפם ! הם לא האשמים בטרור הם הקורבנות ! הכי קל לתקוף את הקורבנות ולא את הטרור ממש פשוט ! החולשה תגביר את הטרור החוזק יחליש אותו.

EverMan

New member
התפיסה של מפלגת העבודה

מעולם לא השתנתה. לא מתקופת מפא"י ולא מתקופת המערך. תמיד תמכנו בישראל יהודית עם רוב יהודי ולא לכבוש אנשים. עכשיו - אין פתרון אחר. אתה מציע - טרנספר - מה שלא יעלה על הדעת. אנחנו מציעים פתרון אחר כלשהו - שקיים ובר-קיימא. ושלא נדבר על הליכוד - שלא מציע שום פתרון באשר הוא אלא פשוט מעתיק מהעבודה את מתווה אוסלו.

sombol

New member
מפלגת העבודה היא הכובשת הראשונה !

מאיפה המידע שאתה מדבר עליו בבטחון שכזה ?! בזמן בן-גוריון התקיים טרנספר וכל אנשי תקופתו היו בעד טרנספר ! כבר אמרתי שכל ארץ ישראל היא טרנספר אחד גדול ! יהודים פונו מארופה ליפו וחיפה וערביפ פונו לארצות ערב. אף אחד לא דיבר שאנחנו הרעים הכובשים כולם האמינו בצדקת הדרך שלנו ! תפסיק להגיד אין פתרון אחר זה נשמע כל כך פאתטי ומגוחך ! מה זה המשפט הזה אין פתרון אחר ?! יש לך דיעה כל הכבוד אבל לא כולם חושבים כמוך !! תבין את זה !! יש עוד אנשים חכמים בארץ שלנו שחושבים שיש פתרון אחר !! אתה רוצה ללמוד על הפתרון הזה בבקשה - תלמד תשאל תתעניין אבל אל תגיד שזה לא ייתכן וזה לא אפשרי !! גם להרצל אמרו את זה !! אתה מהאנשים שאמרו את זה להרצל. אני מהאנשים שהסכימו עם הרצל אם תרצו אין זו אגדה ! אם אין לך נימוק אמיתי למה לא לפנות את הטרור אז אל תגיד ! אבל להגיד שזה לא יעלה על הדעת וזה לא יתכן זה עצוב לשמוע !

EverMan

New member
תכבוש ? סבבה.

בכיף. אף אחד לא אומר לך לא. זה מקובל וסביר. אבל את האנשים שאתה כובש - תתייחס אליהם כמו שצריך - ופה הקוץ בעליה. ולא , בן גוריון לא קיים טרנספר ולא היה לו מדיניות כזו. ויהודים לא פונו מאירופה בשביל להגיע לארה"ב , הם עזבו מרצונם. והטרנספר שאתה מדבר עליו - הוא טרנספר בכוח , מדיניות , העפת מישהו בעל כורחו או בפיתוי נלוז. טרנספר המילה כמו שהיא - זה לא דבר רע. המונח הישראלי- הוא זוועה - ועליו מדברים. וכן , דיברתי וביררתי - ואחד מידידי הוא יו"ר נוער מולדת. אז אני מאמין שעל טרנספר אני יודע מספיק. אם תרצה אין זו אגדה. זה גם מה שהיטלר חשב... זה שמשהו אפשרי לא אומר שהוא נכון.

sombol

New member
אתה משווה משפט של הרצל להיטלר ?!

על מה אתה מדבר ?!? כמה נמוך אתה יורד ?! אין לך נימוקים אחרים ?! תלמד על בן גוריון ועל דעותיו בבקשה ! בזמנים ההם לא קראו לזה טרנספר ולא חשבו שזה זוועה !! ואל תדבר בשמי על טרנספר בכוח !! אל תכניס מילים שלא אמרתי !! אתם מציעים פינוי יהודים בכוח או בפיתוי נלוז וזה כשהם תחת טרור !!! יש אנשים שמציעים פינוי בהסכמה של מבצעי הטרור !! למה הדיעה שלך של פינוי אנשים תחת טרור היא בסדר וטובה וכפי שאתה אומר היא הפתרון היחיד !! לא למדת לא לדבר בשם כולם !! תדבר בשם עצמך !! דעתך שצריך לפנות את מותקפי הטרור !! אבל יש דעות של אנשים חכמים ומנוסים שמציעים פינוי של מבצעי הטרור !! אל תגיד מה אפשרי ומה לא אפשרי ! תדבר בשם דעתך בלבד ! יש דעות אחרות ! שיכולות לפתור את המצב ! אל תזלזל בדעות אחרים בלי נימוקים אמיתיים נגד ! אם אין לך נימוק נגד חוץ מלהגיד "זה בלתי אפשרי" אז אל תדבר ! אל תרד נמוך להשמצות ואל תשווה את הרצל או אותנו להיטלר ! כי זה ממש בושה ! לרדת נמוך עד להשוואה להיטלר ! אין יותר נמוך מזה !!

EverMan

New member
אין דבר כזה טרנספר מרצון !

אין ! לא נברא ולא היה ! כמה נמוך ? תשווה את זה ליגאל עמיר. תשווה את זה למוסליני. תשווה את זה לבני סלע האנס הסדרתי. זה שדבר אפשרי - לא הופך אותו נכון. וכן , אנחנו מציעים פינוי ישראלים לישראל - הם רואים עצמם ישראלים - הם לא יפגעו בארץ , הם יהיו שווי זכויות במדינה דמוקרטית. זה מקובל וזה בסדר. לקחת 3500000 פלשתינאים להרים אותם על רכבות/אוטובוסים ולפנות אותם בכוח להעיף אותם למדינה דיקטטורית וחשובה בה הם יהיו אזרחים סוג ז´ ויש סיכוי טוב שיירו בהם- זה לא מקובל ! למה הדעה שלי טובה ? כי הדעה שלי היא לא רעה. היא לא אנטי-אנושית. היא לא פסולה. כל כך פשוטט. בקיצור - אתה רוצה - תשווה את זה לכל אחד אחר. זה דבר אפשרי פיזית לא אומר שהוא אפשרי מוסרית.

sombol

New member
אתה תחליט מה יש ומה אין ?!

עוד פעם אתה מתחיל להגיד מה יש ומה אין ? מה אפשר ומה לא אפשר ?! מה מותר ומה אסור ?! עוד פעם אתה מתפרץ ומזכיר אנשים שלא קשורים אליי ?! עוד פעם אתה משווה את רצוני לטרנספר זוועתי בכוח ?! אל תדבר בשמי !! אל תגיד דברים שאני לא אמרתי אף פעם ! תגיד את דעתך ואם יש לך נימוקים רציניים נגד דעתי שהיא פינוי הטרור בהסכמה רחבה אז תנמק ! אבל להגיד זה לא זה בלתי אפשרי ?! איזה מין דיעה זו ?! יש אנשים מנוסים וחכמים שחושבים שזה כן אפשרי ! אתה בעד פינוי האנשים המותקפים מהטרור כי זה קל יותר וכל העולם בעד זה ! יש שבעד פינוי הטרור שזה הרבה יותר קשה ומסובך ! כל אחד ודעתו ! אבל לבוא ולהגיד שזה בלתי אפשרי ?! מה זה ?! מי אתה שתחליט מה אפשרי ומה לא אפשרי ?!? כל אחד יבדוק ויחליט מה כדאי ומה יפתור את הבעיה !! ואל תגיד שאנחנו רעים ולא אנושיים !! אל תתקוף אישית אל תרד נמוך ! יש לך נימוקים תדבר אין לך אל תתקוף אישית !! בבקשה !!! אפשר להשתכנע לפעמים קורה שמתשכנעים !! זה קשה אבל אולי !?

EverMan

New member
אין מה להשכנע - בעיקר לא בעד טרסנפר

בעיקר שהסברתי לך טוב מאוד למה זה לא נכון. ומכיוון שאני מכיר פלשתינאים ומכיר את ההלך רוח - אני אומר לך - טרנספר ברצון לא יתקיים. בדיוק כמו שאם יבוא אליך ערבי ויציע לך 100,000 שקל בשביל שתעזוב - תסרב. אז בבקשה , תפסיק להתלהם , ותפסיק לצעוק. וכן , טרנספר זה רשע ולא אנושי. תבין במה אתה תומך. אתה תומך בלבוא לילד בן 3 , לתת לאמא שלו כסף (במידה ותקבל) ולהעיף אותו מהבית ומהחברים שלו. ואם האמא לא תקבל את הכסף - אז לתפוס אותו ואת אמא בילדיים ולהעלות אותה על משאית. זה מה שאתה תומך בו. בקיצור - תקשיב אתה לשם שינוי. אל תביא טיעונים לא משכנעים על דברים שטותיים - ואז תעשה "אפשר להשתכנע לפעמים קורה שמתשכנעים !! זה קשה אבל אולי" אין צורך לבכות כי מישהו לא משתכנע.

sombol

New member
אתה לא יודע מה זה טרנספר !

עוד פעם אתה מדבר כאילו שאתה יודע הכל ?! "אני מכיר פלשתינאים..." סליחה !! אתה לא מכיר את כולם !!! ואל תתאר את דבריי כמעשה אלים של גרוש רשע ולא אנושי !! אל תמציא דברים שלא אמרתי !! אל תשקר ! אל תהיה פוליטיקאי ! לא לכל הפלשתינאים טוב תחת משטרו של ערפאת ! חלקם רוצים להתקדם בחיים ! לא כולם רוצים להגן על הטרור שנמצא תחת שכונתם ! לא כולם רוצים שילדם יהיו בבתי הספר למתאבדים של ערפאת ! אתה לא יודע הכל ! יש דברים שגם חכם כמוך לא בדק ולא ראה ! ואני אף פעם לא דיברתי על טרנספר בכוח ! אני מדבר על פינוי של הטרור ! בבקשה תפסיק אם הנימוק שהדיעה שלי רשעה בלי נימוק רציני יותר אין לך מה להגיד ! אני לא אומר עליך שהדעה שלך רעה ולא אנושית אני לא תוקף אותך אישית כמו שאתה תוקף אותי ואומר לי שזה לא אנושי ! יש אחד שחושב שצריך לפנות את האנשים שהטרור מופנה כלפם זה דעתך וזה דעתו של כל העולם לכן זה קל יותר לביצוע מהצעתי. יש שחושבים כמוני: לגרש את מבצעי הטרור ! וזה קשה כי רוב העולם נגד ! שתי ההצעות ניתנו לביצוע ! חכמים ומנוסים ממך חושבים ככה ! אולי יש כאלה ?! אל תזלזל בהם ! אל תחשוב שאתה יותר מהם ! הדרך שלך קלה יותר לביצוע מאשר הדרך שלנו ! השאלה מה הפתרון ! שלך = לפנות את מי שהטרור מופנה כלפיו ? שלנו = לפנות את הטרור !

למעלה