גילה מנהיגות

sombol

New member
זה לא נכון ! אל תזלזל בי !

אל תגיד מה הם בעד ! אף אחד לא רוצה לפנות אוכלוסיב שלמה בגלל מוצאם !! זה שקר !! מדובר על פינוי של תומכי הטרור בלבד בלי קשר לדת גזע או מין ! אל תשקר ואל תזלזל ואל תשמיץ ! אני יודע לקרוא ולהבין מה כל מפלגה רוצה לעשות חד קשה נגד הטרור ! או פינוי ונסיגה חד צדדית של קורבנות הטרור ! הפנמתי כל מילה כל מילה כל מילה כל מילה

EverMan

New member
אז תקרא את המצע שלהם ושל מולדת

שוב. הם תומכים בפינוי כל האזרחים. נקודה. ואם אתה בתפיסה הזו - תעזור לעבודה שתומכת בסיקול ממוקד - ואז כל מי שתומך טרור יקבל כדור לראש או טיל לכתף.

sombol

New member
אני מצטט מהמצע במיוחד בשבילך:

"האיחוד הלאומי חותרת לשלום אמת המבוסס על הסכמה בין הצדדים. במסגרת ההסכם יש לפתור את בעיית הפליטים הפלסטינים הנמקים 55 שנה במחנות פליטים. הפתרון המוצע הוא טרנספר בהסכמה (חילופי אוכלוסין) ויישובם של הפליטים במדינות ערב, במקום היהודים שעלו ארצה ממדינות אלה." "האיחוד הלאומי דוגלת בכך שכל הכספים שהועברו לרשות הפלסטינית ייועדו מעתה ואילך לפיצוי על הנזקים שנגרמו במדינת ישראל בתקופת הטרור." עכשיו אולי תפסיק לדבר בשמה של המפלגה ?!? ותפסיק להשמיץ סתם דיעות שאתה ממציא !

EverMan

New member
ומה נאמר פה ?

אומרים - כל הפלשתינאים , ואלו החיים במחנות הפליטים - להעיף לרחבי העולם. מה שלא יקרה כי הם לא יסכימו. אז זה או בכוח , או כלום.

sombol

New member
מי אמר פלשתינאים ?!

אתה כל כך בטוח שאי אפשר ?! אפילו בלי לנסות !! יש כאלה שבטוחים שזה אפשרי !! הכי חשוב שזה הכרחי !! יש כאלה שבטוחים שאי אפשר לפנות את נפגעי הטרור ! אתה בטוח שאי אפשר לפנות את הטרור ! אל תגיד מה אי אפשר לעשות ! תגיד מה הפתרון לטרור !!! אנשים רבים ותיקים ומנוסים מכל גווני העם בטוחים שזה אפשרי ושזה הפתרון היחידי !! אל תזלזל בהם ואל תשמיץ אותם!! לך הזכות להאמין בפינוי קורבנות הטרור! ולהם הזכות להאמין בפינוי הטרור! בסוף רק הרוב יקבע אם אתה בעד דמוקרטיה ?!

EverMan

New member
כן , אני כל כך בטוח

שאני לא מוכן לפגוע בחופש החירות , הקניין , החיים של בן אדם. בדיוק כמו שלך יש זכות לחיות בשטח שלך - גם להם יש אותה זכות בדיוק. ולא - הם לא ילכו אם יציעו להם כסף/תנאים בדיוק כמו שאתה לא תעזוב. אף אחד לא אומר לפנות את קורבנות הטרור. תפסיק להמציא מונחים דמגוגים. אתה רוצה להילחם בטרור ? תילחם בטרור! למה להעיף את כל הפלשתינאים מיש"ע ? למה ? למה ? אתה שוב - לא מבין את העיקרון. אתה רוצה להעיף 3.5 מיליון איש בגלל הטרור. לא רק את הטרוריסטים. מבין ? אתה מבין ?

sombol

New member
אף אחד לא רוצה להעיף בלי דמגוגיה !

עוד פעם הפינוי שלך הוא טוב צודק וחכם ! הפינוי השני הוא בלתי אפשרי ומרושע ! אף פעם לא דובר על להעיף בכוח אף אחד !! הפינוי שלך הוא פינוי האנשים שהטרור מופנה כלפם !! הפינוי שלי הוא פינוי של האנשים שהטרור יצא מתוכם !! הפינוי שלך הרבה יותר קל כי כל העולם בעד ! אבל זה לא אומר שהפינוי שלי הוא בלתי אפשרי ! את העיקרון הזה אתה מבין ?! או שאתה לא מקשיב לאף דיעה שהיא לא הדיעה שלך ?!

sombol

New member
פינוי לנפגעי הטרור או למקור הטרור?!

פינוי קשה ארוך שיוביל לשלום אמת ! זה לא רע ולא בלתי אפשרי ! אם אין לך סיבות אחרות נגד אז אל תשמיץ בבקשה השלטון של ערפאת משקיע את כל כולו לטרור: בתי ספר שמלמדים את דור העתיד להתאבד ולהשמיד את עמנו ?! כספים שמושקעים בטרור ?! אז למצוא למאית אחוז הזה בית חם פרנסה טובה וחינוך נורמלי בכל מדינה שתהיה מקובלת בהסכם שלום קשה ארוך ויעיל. במקום לפנות את אלה שהטרור מופנה כלפם ! לפנות את אלה שהטרור יוצא מתוכם !

גולני 12

New member
תתעורר ומהר יש טעות בדברייך...

אני מפנה אותך אל אריה קינג רכז סניף מולדת והאיחוד הלאומי בירושלים בכדי שתקבל ממנו מספר עובדות אמיתיות . נכון להיום מתבצע טרנספר מרצון של ערבים בירושלים תמורת כסף. הטרנספר הוא הצעד האמיתי להפרדות בין העמים הוא חוקי , לגיטימי ומוסרי ואין דבר יותר נכון ממנו. טרנספר יכול להתבצע במספר אופנים ואפרטם לפנייך בכדי שתבין. 1. טרנספר מרצון - נכון להיום מתקיים באופן חשאי במזרח ירושלים 2. טרנספר בהסכמה בין מדינות - בחסות בינלאומית בין שני מדינות ובסיוע העולם.(בוצע בעבר בשנת 1922 בין יון לתורקיה. 3.טרנספר בכח- בזמן מלחמה -(בוצע בעבר ע"י ממשלת ישראל בראשות לוי אשכול הסברים תוכל לקבל במידה ותדרוש. בקיצור ידידי טרנספר = שלום +בטחון ורק הטרנספר יביא שלום אנחנו כאן הם שם = טרנספר

hasaroot

New member
אההה!!! תפסיקו לחזור על אותן טענות

אותו הגיון בסיסי הוא הגיון שחיינו *לא* (יש דרך להדגיש, נכון?) יוכתבו ע"י הטרור. הרי זהו הניצחון האמיתי של הטרור, החלשתנו ע"י בניית עוד ועוד התנחלויות, זרימת כספים אליהם, עוד כיבוש ועוד שינאה ועוד הרוג ועוד כותרות ועוד ועוד ועוד. מישהו בעל הגיון באמת מאמין שלא תקום מדינה פלשתינאית? מישהו בעל הגיון באמת מאמין שלא נגיע להסדר, חם או קר כשהיה, בסופו של דבר? מישהו באמת מאמין שלהישאר בשטחים הכבושים, חיילים מסכנים, וזריעת עוד שנאה בעם הפלשתינאי שגורם לעוד ועוד שאהידים, זה מה שיפתור את המצב? הרי המצב הנוכחי הוא המצב האפוטימלי למנהיגי אגוני הטרור, כזאת מוטיבציה וכזה רצון, איכר שמגן על אדמתו חזק יותר מצבא כובש שלם. כמובן שאני לא מנסה להציג כאן את הפלשתינאי המחבל בתור איכר תמים, אבל זוהי חלק משטיפת המוח שארגוני הטרור מחדירים לאותו אדם. לכן כך הוא מאמין ולכן כך הוא נלחם. לא לתת לטרור יד = לא לתת לו את מה שהוא באמת רוצה לא לתת לו את מה שהוא באמת רוצה = להפסיק לזרוע שנאה להגן על עצמנו = גדר הפרדה והגנה מגבולות המדינה ולא מגבולות שהתנחלויות מכתיבות. זוכרים את הסטיקר "קול שלום ברמה נשמע?" זה כרגע רחוק מדי, נשאף ל"קול שפיות"

haemek5

New member
מרביצים לך? תברח.

זה בערך מה שאתה אומר. האם אתה עצמך משוכנע בזה? זה מה שאתה באמת רוצה? כלומר כל פעם שירו בנו מהרמה אל העמק ממול, היינו מפנים את הקיבוצים. זה ההגיון הבסיסי שלך. לפי הגיון זה, ישראל כלל לא היתה מוקמת. אתה ממש מסביר טוב. תמשיך כך. ככה שרון בטוח שיבחר.

EverMan

New member
ילד בן 3 מרביץ לך ...

תרביץ לו חזרה ? לא. אתה תדחוף אותו לאחור ותלך משם.

sombol

New member
בדיוק תדחוף אותו לאחור !

ככה שהוא לא ירצה לחזור ולהרביץ לך שוב !

EverMan

New member
אל תשכח שזה לא ילד אחד

זה גן ילדים שלם. ובגלל שילד אחד מרביץ לך , אתה הורג את כולם. מה שאני אומר זה - אל תהרוג אותו - דחוף אותו - צא מהגן. זהו. הוא לא ירדוף אחריך - הוא יחיה בשלום וזהו. כי הגננת תטפל בו. הוא לא מעניינך ואתה לא מעניינו.

sombol

New member
לצאת מהגן? אבל אין לי גן אחר! רק ים

חס וחלילה לא דיברתי על להרוג אל תכניס לי מילים שקריות שלא אמרתי ! אולי במקום שאני אצא מהגן שהוא ילך לגן אחר ?!

EverMan

New member
אתם לא נלחמים על אותו הגן.

אלא על גן אחד מתוך אלפי גנים. וכן , טרנספר זה מילה אחרת לרצח. תפנים. אולי בשבילו אין גן אחר ? אולי הוא לא רוצה לעבור לגן אחר. ואתה לא תעיף אותו בכוח - כי זה לא מוסרי ולא נכון.

sombol

New member
סליחה הוא תקף אותי ואני אצא מהגן ?!

לאן לצאת ?! הוא לא יעקוב אחריי ?! תבדוק מה הסיבה שהוא תוקף !! לפני שאתה מדבר על שטויות של גן ילדים !!

EverMan

New member
כן , הוא ילד ...

אתה תצא מהגן. הוא לא יעקב אחריך , למה לו ? הסיבה שהוא תוקף ? לא אכפת לך למה הוא תוקף ! אתה רוצה לגרש אותו , בגלל ילד אחר בגן שלו.

למעלה