גילה מנהיגות

EverMan

New member
אני מכיר את התרבות יותר טוב ממך

וכן , אני יודע מה זה טרנספר. תתפלא. שמעתי מספיק על השטויות האלה. אני לא ממציא מה שאמרת , אני מסביר לך מה אתה אומר. אין דבר כזה טרנספר מרצון. אין. אין. אין. ואת מבצעי הטרור תהרוג מצידי. אבל טרנספר אומר להעיף מפה את כל הפלשתינאים. לפחות תבין מה שאתה מדבר. לא צריך לפנות אותם בגלל הטרור , צריך לפנות אותם כי הם לא צריכים להיום שם. נקודה. מבין ? זה כמו שעומדת לדרוס אותך משאית. נהג המשאית תשמח אם תזוז , אבל אתה : לאאאאאאאא , דווקא ! לא רוצה להתפנות. אז מה אם זה טוב גם בשבילך ? אתה לא זז כי זה טוב לנהג המשאית (הפלשתינאים) , אתה זז כי זה טוב בשבילך , ולא בגלל שהם פוגעים בך - אלא כי אתה פשוט לא אמור להיות באמצע הכביש שם מלחתחילה. תפסיק להתלהם ותתחיל להקשיב.

sombol

New member
עוד פעם אתה חושב שאתה הכי טוב ?!

אתה מכיר יותר טוב ממני ויותר טוב מכולם ?! מאיפה לך התרבות שלי ?! אתה בכלל מכיר אותי ?! מה לך ולתרבות הערבית ?! לידיעתך הוריי נולדו באיראן ואני מדבר פרסית וגם קצת ערבית כך שאני קצת קרוב לתרבות. אבל אתה בלי לדעת מי אני ומה אני מייד אומר לי שאתה יותר טוב ממני ! מייד תוקף אישית שטרנספר זה שטויות ! למה ? ככה כי אתה נגד אז זה שטויות ! אין לך נימוקים אתה תוקף בלי הסבר ? להגיד שזה שטויות ושזה לא אפשרי זה ההסבר הכי גרוע ששמעתי ! זה ההסבר היחידי ששמעתי ! להגיד איו דבר כזה. זוהי דעתך האישית תבין ! יש מנוסים וחכמים שחושבים שהפתרון הוא פינוי לאנשים שמותקים מהטרור זוהי דעתך בין השאר וכל העולם בעדה ! ויש מנוסים וחכמים שחושבים שהפתרון הוא פינוי הטרור ! כל העולם מתנגד לזה ולכן הדיעה שלך קלה יותר לביצוע מהדיעה השנייה !!! לא הבנתי מה הקשר בין המשאית לבין אנשים שמלמדים את ילדיהם להתאבד כדי לקבל כסף מהשלטון...?!

EverMan

New member
מאיפה לי שאני מכיר את התרבות

שלהם יותר טוב ממך ? כי אילו היית מכיר אותם ולו קצת היית מבין שהם לא יתפנו מרצון לעולם. אני ישבתי ולמדתי והקשבתי להרצאות על תרבות ערב להבדל ממך. אני קראתי ספרים על גבי ספרים על האיסלאם ועל תרבות ערב. אני שמעתי פרופסורים למזרחנות מדברים ומסבירים - והיו לי בזמנו לפני האינתיפאדה גם כמה חברים משם. וזה שאתה מדבר פרסית - כל הכבוד לך , זה לא מראה שאתה מכיר את התרבות הערבית - כנ"ל ההורים שלך. וכן , נימקתי לך כל סעיף וסעיף שם. למה אתה בוכה תגיד ? שאני מסביר לך שהם לא יתפנו כי הם בדיוק כמוך - זה טיעון מאוד הגיוני ומאוד סביר. כי כל אותם חוכמולוגים כמו בני איילון - לא יתפנו בעצמם אם יתנו להם 100 אלף שקל לעזוב , אבל הם מצפים שמישהו אחר כן. זו צביעות. ולא אין שום "ויש מנוסים וחכמים שחושבים שהפתרון הוא פינוי הטרור !". אין חכמים שחושבים שטרנספר זה נכון. וחשבת פעם שיש סיבה שכל העולם חושב שזה אכזרי ? חשבת על זה פעם ? אולי כי זה פסול ? ויש קשר מאוד ברור. שאתה רוצה לגרש 3.5 מיליון איש על כלום , זה מאוד קשור לכך שיש בסה"כ 1-2 מתוכם שמחנכים את הילדים שלהם לטרור. ותתפלא -רובם לא עושים זאת בגלל הכסף , אלא בגלל חארות כמוך שרוצים לגרש אותם מפה ויורים בהם ברחובות.

sombol

New member
אין חכמים בעדג טרנספר ?!? השתגעת ?!

מה זה המשפט הזה !!!! "אין חכמים בעד טרנספר.." אתה באמת מאמין ככה ?!? איפה אתה חי ?! איזה ספרים אתה קורא ?! על חוג הפרופסורים לחוסן מדיני וכלכלי שמעת ?! או שכל מי שלא מסכים לדעתך הוא טיפש ?! כל מי שנגדך הוא טיפש לא משנה אם הוא פרופסור או דוקטור ?! מה זה ההתנשאות הזאת ?! רק הדיעה שלך היא של החכמים ?! דיעה שבעד פינוי קורבנות הטרור בכוח היא בסדר היא של החכמים ודיעה שבעד פינוי הטרור היא של הטיפשים ?! אין לך נימוקים אחרים ?!

EverMan

New member
איזה ספרים ?

רוצה שמות ? רוצה דוקטורינות ? על חוג הפרופסורים לחוסן מדיני שמעתי ... הם בדיחה מהלכת. וזה שלאדם יש תואר לא הופך אותו לחכם אלא לאינטלגנט. זה שאדם יודע לחרוש לא הופך אותו לחכם והומאני. וכן ! אדם שרוצה לפגוע ב3 מיליון איש הוא בהחלט טיפש. ואף חמור מכך.

sombol

New member
כל דיעה לא שלך היא בדיחה מהלכת !?

אתה עד עכשיו קיללת אותי "חרא..." תקפת את דעותיי בלי לנמק פעם אחת למה חוץ מלהגיד זה לא אפשרי ! אמרת דברים שלא אמרתי פעם אחת ! אז כל דיעה או פרופסור שלא נמצא בדיעה שלך אתה תוקף אישית בלי סיבה אמיתית למה ?! אף אחד לא רוצה לפגוע ב 3 מליון איש ! תפסיק להגיד דברים שלא אמרתי ! הדיעה שלך לפנות את קורבנות הטרור תפגע בהרבה יותר אנשים מזה ! ואני מדבר על פינוי הטרור ! זה שהדיעה שלך מקובלת על העולם ולדיעה שלי רוב העולם מתנגד לא אומר שאתה הכי חכם והכי צודק !

EverMan

New member
אמרתי מספיק פעמים ונימקתי דיי.

וכן , האיחוד הלאומי , מולדת , חירות וכל שאר מפלגות הימין הללו - רוצות לפגוע ב3.5 מיליון איש. תדע לפחות על מה אתה מדבר. ולמה לעזאזל אתה חושב שזה נכון להעיף חבורת טרוריסטים למדינה אחרת ? הם רק ימשיכו שם בטרור. אז לא פתרת את הטרור - רק המשכת אותו במקום אחר והוא יחזור לפגוע בך. בטרור תילחם עד מחר. לא צריך לגרש אותם כי זה ישאיר אותו בחיים. תפגע בהם עד מחר. שאתה אומר טרנספר - אתה מדבר על להעיף את כל הפלשתינאים מפה. מבין ? זה המונח. זה מה שהוא אומר. נקודה. אין פה פרשנות. זה מה שהוא אומר. ולא , הדעה שלי לפנות את המתנחלים , רק תגרום לך זעם כי הם רוצים את השטח. הם עדיין יחיו באותם תנאים , עם אותם אנשים , באותה חברה. אתה לא תפגע באף זכות שלהם. שאתה מגרש מפה את הפלשתינאים - אתה פוגע בכל דבר ודבר. תבין את המונחים עליהם אתה מדבר. טרנספר = גירוש כל הפלשתינאים מישראל. ובנוגע לגירוש הטרורסטים הסברתי לך כבר. אני לא יודע בן כמה אתה - אבל תבין מונחים.

EverMan

New member
סליחה , אני מתנצל זה היה בחמת

זעם. אתה פשוט לא מקשיב ולא קורה מה שרושמים לך.

sombol

New member
זה בסדר אח שלי אני קורא כל מילה !!!

ואני שוב טוען שיש 2 אפשרויות: אחת קלה יותר ואחת קשה יותר. אחת יד נסיגה חד צדדית ופינוי קורבנות הטרור השנייה פינוי הטרור התאורים שלי מאוד כלליים ולא מפורטים וזה כי אני לא פוליטיקאי ולא איש צבא דגול. אבל בכל מקרה יד קלה יותר ויד קשה יותר בכלליות אתה לא יכול להגיד מה אפשר ומה אי אפשר לעשות כי אתה לא יותר טוב מכולם ! יש דעות בעד הראשונה ויש בעד השנייה ! לדעתי את שתיהם אפשר לבצע ! שתיהם לא קלות ממש ! השיקול צריך להיות מה יפתור את המצב ! ולא בעד מי העולם תומך !! העולם תומך כמובן בהצעה הראשונה של פינוי קורבנות הטרור. השיקול שלי זה מה יפסיק את הטרור ! אני לא רשע ולא אכזר ולא לא יודע מה תגיד עליי !! ויש הרבה בדיעה שלי ! צריך לכבד את 2 הדעות ! בלי התקפות אישיות ! תבין רבים רבים חושבים שהדרך השנייה נכונה !!! ורבים רבים חושבים שהדרך הראשונה נכונה !!! אל תתקוף קבוצה שלמה !! אל תזלזל בקבוצה שלמה !! בסוף רק הרוב יקבע !! ככה זה דמוקרטיה !! בידידות אחי !! צו פיוס אני חייב להתנתק יש לי מבחן בפיסיקה ביום חמישי נמשיך אחר כך !

EverMan

New member
אין מקום לכבד

את כל הדעות. לא דעות כאלה זה בטוח. בדיוק כמו שאתה לא מכבד אדם שתומך בטרור. יש דבר מאוד פשוט. אל תפסיק להילחם בטרור. זה גם שמאל וגם ימין יעשה. השאלה היא לא קשורה בכלל : האם צריך לפנות את ההתנחלויות ללא קשר לטרור ? כן או לא ? אנחנו אומרים כן ! וזה שיש שם טרור זה רק אף עוד סיבה.

sombol

New member
למה רק הדיעה שלך מכובדת ?!

למה אתה מקלל ובז לכל מי שיש דיעה אחרת משלך ?! יש ציבור שלם שבעד הדיעה שלך ויש ציבור שלם בעד הדיעה שלי ! יש דמוקרטיה והרוב יקבע בצורה מכובדת ! בלי התנשאות וזלזול וחוסר כבוד ! נסיגה ופינוי מהטרור או פינוי הטרור הרוב יקבע ! 2 הדרכים לגיטימיות הומניות ואפשריות אל תשמיץ ואל תזלזל בציבור שלם בבקשה ! אתה לא הכי חכם בעולם ! הרוב הוא זה שקובע !

EverMan

New member
הרוב הוא לאו דווקא הכי חכם.

להפך - לרוב הוא לא. והדעה שלי מכובדת יותר משום שהדעה שלי לא תומכת בפגיעה באנשים שלא עשו דבר.

sombol

New member
אז אתה נגד הרוב נגד דמוקרטיה ?!

מה זה !!! רק הדיעה שלך היא הנכונה !! לא נמאס לך להגיד את זה בצורות שונות ומגוונות !! יש עוד דיעה !! יש עוד אנשים !! די לזלזול ! די להתנשאות ! גם הדיעה השניה לא תומכת בפגיעה מספיק לשקר !! הדיעה שלכם בעד פינוי קורבנות הטרור הדיעה השניה בעד פינוי הטרור כל אחד יחליט לפי דעתו ! 2 הדעות טובות חכמות ואנושיות ! הכל למטרת השלום בארץ ןלהפסקת הטרור המטרה של כולנו היא מטרה טובה להביא שלום לעם !

EverMan

New member
לא , לא שני הדעות טובות

ויש הרבה יותר משני דעות. וזה שיש אנשים שמאמינים בטרנספר לא אומר שזה רעיון נכון. בדיוק כמו שיש אנשים אנטישמים וגזענים - זה לא אומר שזה נכון.

sombol

New member
עוד פעם להשמיץ ולהשוות לגזענים ?!

מספיק להשוות אותנו לאנטישמים !!!! אין לך נימוקים אז אתה בורח להשמצות ?!? יש 2 דעות עיקריות !! הרוב כבר בעד הפרדה ! אנחנו כאן הם שם ושלום על ישראל ! פינוי קורבנות הטרור ונסיגה זה של חכמים וטובים ?!?! פינוי הטרור זה של הגזענים ?!? מה זה הנימוקים האלה ?!? ההשמצות האלה !!! לא נמאס לך להשמיץ ולחשוב שאתה הכי צודק כי זה אתה !?

EverMan

New member
לא , אין שני דעות עיקריות.

הטרנספר היא דעה שולית. וכן , זה דומה מאוד לאנטישמיות וגזענות. הם רוצים להעיף 3.5 מיליון איש מביתיהם בגלל מוצאם. אתה לא מדבר על פינוי הטרור , אתה מדבר על פינוי אוכלוסיה שלמה. תפנים - האיחוד הלאומי ומולדת - מדברות על פינוי כל הפלשתינאים משטחי יש"ע. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. תפנים כבר. זהו. תלמד. תבין במה אתה תומך. לפינוי הטרור אף אחד לא מתנגד. אבל האיחוד הלאומי תומך בפינוי כל הפלשתינאים. אוקיי ? עכשיו זה יותר ברור ? כן ? תקרא. תבין. אני מסביר לך מה הם מאמינים. כי אתה לא מבין.

למעלה