גילה מנהיגות

EverMan

New member
זה גן שלם , מלא בילדים

ורק אחד מתוך ה10000 ילדים שם , הרביץ לך. ואתה רוצה להעיף את כולם ולפגוע בכולם בגלל ילד אחד (כן , כן , רק ילד אחד - וגם זה לא פורפורציונלי ואפילו מוגזם). ואתה רוצה לדחוף את כולם ולהרוג את כולם. תפנים כבר. הדעות שלך פסולות. מותר גם לך להשתכנע לעיתים - בעיקר שיש לך דעות זוועתיות כאלה.

sombol

New member
מתי אמרתי כולם ? אתה לא קורא טוב ?

המרביץ יגורש זה מה שאמרתי למה אתה ממציא דברים לא נכונים ? בלי שקרים בבקשה !

EverMan

New member
סלח לי , אתה נכנס לגן שלו

והוא סתם ילד טיפש - אתה תגרש אותו ? סלח לי , לא. אתה לא תגרש אותו. אתה פשוט תצא משם - כי זה לא הגן שלך ואתה לא זה שאמור לגרש אותו משם. טרנספר זה לגרש את כל הילדים משם - לפחות תבין את המונחים בהם אתה מדבר.

sombol

New member
לא אמרתי לגרש את כולם אל תמציא !!!

זה לא הגן שלי ?! אז מי אני ?! מה אני ?! איפה הגן שלי ?! על מה הויכוח ?! בהתחלה אמרת שזה הגן שלי עכשיו זה לא הגן שלי ?! התוקף יתקוף את כל שאר הילדים ואני אלך לאן ??

EverMan

New member
יש שכונה ששמה ישראל

ובמה יש גן שתופס בערך 15% מהשטח. אתה נכנס לגן הזה - שלא שייך לך , הילד מרביץ לך. האם תעזוב כי הוא מרביץ לך ? לא. אתה תעזוב כי אתה לא צריך להיות שם. והגן הזה לא היה שייך לך ולא טענתי זאת. זה לא עניינך אם הילד ירביץ לילדים האחרים - תן לגננת (ההנהגה) שלהם לטפל בזה. זה לא עניינך כלל. אני לא רואה אותך פולש לקוריאה הצפונית בשביל לטפל שם בטרור - זה לא עניינך.

EverMan

New member
כן, שניהם מדינות ובשניהם יש בעיות

אתה לא צריך לפתור בעיות של מישהו אחר. הפלשתינאים שיסתדרו לבד. צא משם - זה לא עניינך.

EverMan

New member
למה הם רוצחים אותך ?

כי אתה נמצא שם. כי אתה כובש אותם. כי אתה מתעלל בהם 35 שנה. אלמלא היית כובש אותם - לא היה להם סיבה בכלל לגשת לטרור. אחרי שאתה יוצא משם - ורק פועל מבחוץ - לאנשים הפשוטים אין סיבה להירתם לטרור כלל.

sombol

New member
אתה שאלת אותם או שככה נוח לך לחשוב?

אני לא מתעלל באף אחד תפסיק להמציא שקרים !!! במקום לדמיין שהטרור הוא חוקי ואנחנו הרעים תלך לבדוק במו עצמך ! תראה מה מלמדים את דור העתיד ! תראה לאן הולכים הכספים ! תראה מה חושבים האנשים הפשוטים ! ואז תדבר בשם הטרור ותנסה להסביר את הטרור או להבין את הטרור...!!

EverMan

New member
מישהו אמר שהטרור חוקי ?

מישהו אמר שצריך להמשיך להזרים כספים ? מישהו אמר שצריך לראות מה מלמדים אותם ? אף אחד לא מדבר בשם הטרור. מדברים בשם 3.5 מיליון איש שלא התקרבו לטרור. ואתה תומך במפלגה שתומכת בהעפה שלהם. תבין מה המפלגה שלך מציעה. תבין.

sombol

New member
3.5 מליון לא התקרבו לטרור ?!

מאיפה הבטחון הזה במילים האלה ?! למה אתה ממציא מה שנוח לך לחשוב ולא מה שאמת !! אף אחד לא רוצה להעיף 3.5 מליון איש תמימים שלא עשו דבר !! תפסיק להמציא שקרים בבקשה ! אני מבין טוב מאוד מה כל הצעה רוצה בכללי אחת בעד פינוי נפגעי הטרור ונסיגה חד צדדית השנייה בעד פינוי הטרור

EverMan

New member
תפסיק עם הדמגוגיה.

אחת הייתה בעד פינוי ההתנחלויות גם שלא היה טרור. השניה אומרת להעיף את הערבים מפה. תפנים. ומאיפה הביטחון ? כי גם בסקרים שהימין הכי מתגאה בהם מגיעים ל30% שתומכים בארגוני טרור (וגם אז זה רק בגלל שהארגונים האלה מביאים להם מזון ואין תמיכה בדרכם המדינית - כמו עם ש"ס)

sombol

New member
ש"ס הוא ארגון טרור ?! איזה דמגוגיה?

אף אחד לא אומר להעיף ערבים תמימים שלא עשו כלום ! אל תדבר בשם הערבים אתה לא יודע מי תומך בטרור למי יש שכן שעוסק בטרור מי שולח את הילדים ללמוד על טרור מי מקבל כסף מתומכי טרור יד קשה ופינוי הטרור בלי קשר לדת גזע או מין יד קלה של פינוי ונסיגה חד צדדית מהטרור

EverMan

New member
ש"ס דומה מאוד לחמאס

רק שש"ס לא עושה פיגועים. שניהם פועלים באותם שיטות להשיג פעילים. לתת להם מזון , וכסף וסיוע ולימודים. שניהם ארגוני דת קיצוניים. ובשניהם הפעילים לא תומכים בדרך אלא בארגון עצמו בגלל מה שהוא נותן להם. אוקיי ?

EverMan

New member
אז אין את המאית אחוז

שתומכים בטרור. למה אתה תומך בלהעיף את כולם?

sombol

New member
מאית אחוז ?! עשית סקר ?!

מאית אחוז זה בתי ספר שמלמדים את דור העתיד להתאבד ולהשמיד את עמנו ?! מאית אחוז זה כספים שמושקעים בטרור ?! אז למצוא למאית אחוז הזה בית חם פרנסה טובה וחינוך נורמלי בכל מדינה שתהיה מקובלת בהסכם שלום קשה ארוך ויעיל.

EverMan

New member
התקשורת מראה לך רק את הרע

לא את כלללללללל הבתי ספר שמלמדים את הטוב וחינוך רגיל , אלא רק את האחד שמסית. אתה באמת חושב שהם מראים לך הכל ? תפסיק להיות נאיבי. והטרוריסטים מקבלים השקעות מסוריה ועיראק.

sombol

New member
אולי נלך לראות במו עינינו מה קורה?!

אתה חושב שהתקשורת משקרת ?! בוא נלך ביחד לראות מה קורה בשלטונו של ערפאת ?! אתה תבחר כל מקום שתרצה מתי שתרצה ! אני מוכן לבוא איתך ! לראות מה באמת האמת ! ומי באמת נאיבי ! האם מחנכים להתאבדות והשמדת עמנו ? או לדו קיום שלום ואהבה כלשהי...?! מי משלם על ההשקעות על ספינות קארין-A ? אולי ערפאת ? ומה יקרא עם בעזה יהיה שדה תעופה ? אולי הוא יזמין מטוסי קארין-A ? או שאני שוב פעם נאיבי ?! בוא נלך לראות את האמת פעם אחת ונפסיק להתווכח !

למעלה