פיספסתם טיפה את הנקודה שלי..
אולי אני לא העברתי אותה נכון ... עצם הנגינה פותחת אותך כלפי הסגנונות החדשים עד כה מסכימים ?!?.. להתחיל עם קלאסית יותר זול , סימפטי , ובחינת האוזניים קל יותר , מסכימים עד פה ?!... לפני שהולכים לבחור את החשמלית , עדיף לדעת מה הולכים *בעיקר* לנגן , נכון שאפשר להתפס למשהו אחר פתאום , נכון ..אבל בכללי אם הולכים בגישה של "מוכנות" ושל אני ידוע מה אני ורצה , יכולים לחסוך כסף וטרחה בחיפוש גיטרה. ולכן התחלה עם קלאסית נותנת את האפשרות הזאת , להחתיל במשהו שהוא זול יותר ותוך כדי אתה מעצב את הכיוון המוזיקלי שבך.... בכל אופן כנראה שלא הסברתי את העצמי מספיק חד , מצטער. אני מסכים איתכם לגמרי שלא הקלאסית פתחתה אותי אל הבגנונות אלא עצם הנגינה והרצון של לשמוע כל דבר. היום !? אני מכבד סולו של כל כלי נשיפה שהוא כל כלי מתיר שהו , אני מאוד נהנה לראות נגנים מוכשרים ... מאוד אוהב מוזיקה יוונית , קלאסית כל הרוק למיניהם (גדש על להקות כמו סקורפיונס וכדומה..) אני פשוט חשוב שכדאיללכת אל החשמלית הראשונה עם טיפה יותר ניסיון , טיפה יותר מגובשים בדיעות. אם הייתי קונה בהתחלה גיטרה למטאל שלא הייית ידוע מה זה מטאל , והייתי מקלל את הרגע ואז למכור וסיפור ושטויות כאלה..בגדול זה הרעיון המרכזי שניסיתי להעביר. מקווה שעכשיו הובנתי.. ד"א אני לא רחוק מהיסטוריית המוזיקה שלך , גם אציל זה התחיל כה
בדיוק....עד שהתקבעתי פשוט על עמיר בניון (שאני חייב לציין שאני עדיין מעריך ומוכיר אותו ואת הקול האדיר שיש לו ושאני שומע שירים מסויימים אני מסוגל בהחלט להזיל דמעות! ) סוף חפירה , רות סוף!.