גיטרה באס של פיוי

n a d y1

New member
מידע על היבואנים של PEAVEY

לפי בירור עם PEAVEY מיוזיק סנטר היא החברה שמייצגת אותם בארץ והם מוכרים לשאר החנויות. עד לפני שלוש שנים כלי זמר היו הניצגים של PEAVEY בישראל אז אם יש להם איזה מוצר במלאי הוא כנראה ישן מאד.

גילדורי

New member
אם אתה רוצה להתחיל על בס, אז PV

זאת אפשרות טובה להתחלה. אם לא, באמת עדיף לחסוך כדי לקנות משו טוב. אתה סגור רק על PV?

bralon

New member
נכון, אני רק מתחיל :)

ולאו דווקא על פיוי, (טווח המחירים הוא בין 600-1500 ש"ח).

2kewl4stanga

New member
לך למוסיכל

הם אחלה שם ויותר צריכים כסף מכלי זמר. חבל לי לראות חנויות קטנות שאנשים פותחים ומשקיעים בהם מאמץ ואף אחד לא נכנס. חוץ מזה למוכר יש גודין קלאסית מוגברת יפה והם מבינים שם עניין.

Boogieman

New member
מצטער,

אבל כמה שאני לא אוהב את החברה הנ"ל,יש להם גם דגמים יוקרתיים.

shimi (bass)

New member
מוסיכל זה רשת.

אם לא ידעת אז יש מוסיכל גם בת"א ברחוב אלנבי... יש להם שם מבחר הרבה יותר גדול ...זה בעיקרון המחסן שלהם.

2kewl4stanga

New member
עדיין

זה יכול להיות גם חלק מרשת וגם בבעלות פרטית. זה לא נוגד. לא ידעתי אבל עדיין הם נראים לי צריכים יותר תעסוקה מכלי זמר ויש להם מחירים יותר הגיוניים.

ckv ckv ckv

New member
קנה יד שנייה של איבנז או משהו

למה לקנות מחנות.? או שתזמין באינטרנט , לא יחייבו אותך על מכס במחיר שלך אתה תמצא באינטרנט גיטרות בתקציב שלך ששות בארץ 4000 או יותר תבדוק את www.music123.com אני בטוח שתתפלא לגלות כמה אפשרויות יש לך

גילדורי

New member
הבסים של איבנז הם לא מציאה גדולה.

למרות שראיתי בס שלהם, שהוא טוב למתחילים, לא זוכר מה המחיר שלו. ראיתי שחיפשתי לקנות בס האמר שנורא אהבתי בחלילית, אני חושב שמסגרת התקציב שלך, אבל אני לא בטוח. לPARKSONS יש בסים טובים למתחילים, אני נהנתי שניגנתי על אחד, וזה גם בטוח במסגרת התקציב שלך.

בסים של איבנז?

אני מאוד אוהב את הגיטרות של Ibanez אבל בס? זה לא יהיה משהו מיוחד למרות שזה יכול להיות מאוד מעניין מבחינת צליל (למטאל נו מה?)

למעלה