גיטרה באס של פיוי

bralon

New member
גיטרה באס של פיוי

טוב ברצוני לדעת אם הבאס פיוי בתמונה הבאה היא: 1. האם היא יש אותה בכלי-זמר? 2. מה המחיר שלה?

mocko

New member
אז תתקשר לסניף בתל-אביב ../images/Emo13.gif

אל תתעצל חביבי ....

The Exorcist

New member
משה יברר בשבילך!

תלך לסניף ותגיד לו שאתה רוצה דגם כזה וכזה אבל אתה רוצה לנסות אותו קודם. הוא בטח יזמין אחת לחנות בשבילך.

2kewl4stanga

New member
כנתניתי לנתניתי

יש עוד מקום חוץ מכלי זמר , דוד. יש את מוסיקל (שער הגיא , לא יודע את המספר , ליד הבונז´ור) או שתשאל בסיסט מוזר בשם שימי , הוא קורא לעצמו shimi)bass) או משהו כזה. אולי במוסיכל יש באס של פיווי אבל אני לא מבטיח.

bralon

New member
לא ידעתי שיש עוד חנות חוץ מכלי זמר

בנתניה, תודה.

bralon

New member
לא ידעתי שיש עוד חנות חוץ מכלי זמר

בנתניה, תודה.

או שתשאלו אותי...

אז ככה: כלי זמר עובדים בעיקר עם Ibanez, fender, gibson, Yamaha, ועוד כמה. peavey אין שם. מרום מחזיקים רק חיקויים לפנדר ולמרות ש-Peavey עונה על השאלה, אין שם דבר כזה. הם עובדים עם Silverhead ועוד כמה שמות שאינני זוכר כעת. מה שכן- במיוזיק-סנטר ניתן להשיג את הגיטרה הזאת (החנות היחידה בארץ שעובדת עם peavey עד כמה שידוע לי). לי יש גיטרה של Peavey ואני מאוד לא מרוצה. אני מציע לך לגרד עוד כמה שקלים ולקנות לעצמך משהו אחר! ודבר אחרון- לחברה קוראים Peavey ולא PV כמו שציינתם!

Boogieman

New member
אתה מאוד לא מדייק

לכלי זבל יש מגברים של פיווי אבל,עד כמה שאני יודע,לא גיטרות. מרום מחזיקים כמה חברות טובות כמו מיוזיקמן ופרננדז בנוסף לחיקויים שכולם מחזיקים. מיוזיק סנטר היא החנות בשביל גיטרות של פיווי אבל את הדגמים הפשוטים שלהם אפשר למצוא במיוזיכל. אם אתה לא מרוצה מהפיווי שלך סימן שהיא מהדגמים הזולים ואתה לא מרוצה בצדק,אבל יש להם גם דגמים מקצועיים יקרים מאוד והם נחשבים מצויינים. {אני אישית לא ראיתי אותם מקרוב אז אני לא יודע}.

2kewl4stanga

New member
האמת היא ש

זה שאתם אומרים לו "זה לא טוב כמו זה" בכלל לא עוזר . כנראה שהבן אדם רוצה בס של פיווי. זה כאילו בן אדם שואל איפה הוא יכול לקנות שווארמה ואתם אומרים עדיף לך לחסוך עוד כמה שקלים להמבורגר וצ´יפס. יכול להיות שזה כן עניין אותו אבל דיברתי באופן כללי כי אני רואה שרוב האנשים עושים את זה.

בוגי-מן היקר.

חברת peavey מחולקת לשני חלקים- גיטרות ובסים, מגברים. אפילו הלוגו שונה. לכן יש אפשרות שבכלי-זמר יש מגברי peavey (בהחלט מהשמות הגדולים) ואין גיטרות ובסים. במרום יש פרננדז (שהן גם חיקוי למרות שיש כמה מודלים מקוריים שלא יורדים ברמה משום גיטרה אחרת) וגם מיזיק-מן, אמרתי שאני לא זוכר את כל החברות לא? peavey לא מייצרת "דגמים יוקרתיים" כיוון שההתמחות הכללית היא במגברים וכי ענף הגיטרה שלהם לא גרף שוק מעולם.

ckv ckv ckv

New member
אל תזיין תשכל בדבר שאתה לא מבין בו!

לפיווי יש גיטרות מצוינות , כמו כל חברה יש לה גיטרות זולות ויקרות התקציבים של גיטריסטים בארץ לא מאפשרים לגיטריסטים לקנות את היקרות לכן נראה לך שכל הגיטרות של פיווי מסריחות יש לה את הולפגנג עם פיקאפים של ואן הלן ועוד כמה דגמים מסדרת הולפגנג ועוד איזה סידרה שאני לא זוכר תשם שלה , והם ברמה של כל גיבסון וג´קסון אני מכיר בחור שבחר בפיווי בין קלי קוסטום והפיווי תעשו טובה אל תמהרו לשפוט חברות שאתם לא מכירים!

bralon

New member
ל-Next black thing

בדקתי באתר של מיוזיק סנטר ולא מצאתי את הדגם שאני מעוניין בו.

ckv ckv ckv

New member
אני חושב שיש לך סיכוי יותר טוב

במיוסיק סנטר תכנס לאתר שלהם תבדוק אם יש אותה ומה המחיר על הגיטרה שאתה מחפש www.music-center.co.il אם הלינק לא עובד תחפש את האתר באינדקס של נענע

למעלה