גיוס לצה"ל

מסכים עם כל מילה היטבת לעשות../images/Emo140.gif

מספיק כבר באמת עם הכפפות של משי,זה רק מקלקל את הילדים אני גם חש סלידה מהורים שנכנסים לורידים הילדים צריכים להיות עצמאיים מכיר את התופעה מבחינה פסיכולוגית קראתי על זה הרבה הבעיה היא לא של הילדה אלה של ההורים שלה שסובלים באמת קשה מחרדת צער גידול ילדות זה מאוד ידוע בעולם הפסיכולוגיה שאבות מאוד דואגים לילדות שלהם עד כדי מצב של הפרעה טורדנית- פירושו המדאיג שהילדה מתנתקת לבסוף מהאב ואפילו עושה את הדברים הכי גרועים שניתן לבצע בניגוד אפילו לדעתה כדי להתמרד מאביה

danielef

New member
אווו, תודה!

אולי עכשיו יהיה מובן שאני לא באה אישית ואני רק מנסה להבהיר נקודה מסויימת שנראית פה אצל ההורים בפורום הזה.

"סלידה מהורים

שנכנסים לורידים של הילדים שלהם",האומנם אייטולה? יכולנו בפשטות לכתוב, סלידה מאבא של אפי,זה הרבה יותר פשוט וקצר. הלוואי שההורים שלי היו דואגים לי כמו שאבא של אפי דואג לבת שלו,אני רק יכולה לפנטז על המקומות הרחוקים שהייתי מגיעה אליהם בחיים ועל המצב הבריאותי הטוב שיכולה הייתי להיות בו, אולי זה מה שמפריע באבא של אפי? לא לכולנו היו הורים נאורים שהלכו ונלחמו בשבילנו מול הרופאים, מול המורים, מול הצבא, מול האוניברסיטאות אולי זו התחנה הבאה...? אחלה אבא! לאורך כל הדיון ואף לא פעם אחת בפורום לא הועלה באיזשהו שרשור נושא של "בעיה בעקבות פסיכולוגיה בעייתית של סבל בעקבות צער גידול ילדות בגין אבות טורדניים "כדבריך,שום דבר לא נעשה כנגד רצונה של הבחורה אייטולה ,אתה סתם מתעמר באבא של אפי, חדול נא מהרגל מגונה זה, ותודה מראש. אל דאגה שניכם, מדובר בבחורה בעלת יכולת וורבלית מאוד גבוהה ובמשפחה מאוד מלוכדת, אני בתחושה שאתם פשוט מתנגחים באבא של אפי וסוטים מהדיון, אם הדיון אותו אתם רוצים לפתוח הוא הורים שדואגים יתר על המידה לילדיהם בשל האפילפסיה ו/או לצורך הדיון בשל מחלה כרונית, אז בבקשה, עשו זאת בשרשור חדש, לטעמי, זהו לא העניין במקרה של אבא של אפי, גם בשל העובדה שנפגשתי עם הבחורה כמו עוד חברים מהפורום,היא עצמאית לחלוטין,שלווה ובוטחת שהרי יש לה הורים אוהבים ודואגים. את האישיות של אבא של אפי לא ננתח,לא לשם כך נתכנסנו. בוודאי שלא נתעמר בו. שבת שלום

aerox

New member
אהבתי :)

דינה , והבנתי שהפורום מחולק פה לקבוצות :) אבל זה לגטימי . ואני חושב שאייטולה צודק . לא צודק שהוא מצדיק אותי ואת אפרת הוא פשוט צודק . ומשלומי אפשר רק ללמוד ולקבל עצות . והלוואי וכולם היו מקבלים את החינוך שאני קבלתי :) הייתם מבינים מה זה לחיות את החיים ולא לתת נשיפה בעורפם של ילדכם . לא מזיק לתת חופש קצת זה נותן בטחון .

כשאתה תחליט להתדיין

אני אשמח. כל עוד אתה מחפש אקשן אני לא משתפת איתך פעולה. זה לא דיון זה סתם בזבוז זמן ואני לא אתן לזה יד. שרשור חדש,דיון שאין בו התנגחות יתקבל בברכה. אני את שלי אמרתי! קבוצות אתה תמצא בממשלה,התבלבלת לגמרי.

aerox

New member
ממש לא מחפש אקשן

פשוט מנסה להראות את האמת ואולי לפעמים היא כואבת אני מבין ופה גם אני סיימתי חבריי

danielef

New member
הגיע הזמן

להבהיר משהו! לי אין שום דבר נגד אבא של אפי, לפחות לא אישית. ואני בטוחה שגם לאייטולה ולארוקס אין משהו אישי נגדו. זה לא סוד שאנחנו לא מסכימים איתי על מספר דברים אבל כמו שאייטולה אמר "סלידה מההורים", ברבים. הover protecting שיש אצל אבא של אפי נראית גם אצל שאר ההורים, פשוט אבא של אפי הוא היחיד שענה לנו אז איתו התפתח הויכוח, כן, זה ויכוח. אני בטוחה שהבת שלו היא בחורה מוכשרת עם חיים נפלאים אבל היא גם ילדה עם אבא מאוד מגונן, כמו הרבה ילדים של הורים מהפורום הנ"ל. ועם כל הכבוד, זה ממש לא אבא נאור אם הוא קובע לבת שלו דעה מראש על הצבא, והוא גם לא צריך להתנצח בשבילה, שתתנצח בעצה, היא ילדה בוגרת ועצמאית, הרי אמרת זאת בעצמך. ההורים שלי נאורים ביותר ותומכים בי מאוד אבל את ה"מלחמות" שלי אני עושה בעצמי, כמו שצריך. ואני אומר שוב מה שכבר אמרתי, זה ממש לא נגד אבא של אפי, זה אל כל ההורים בפורום הזה, שישתחררו וישחררו...

זה הזמן שלך.

אין כאן הרבה הורים בגילאים לילדים המדוברים מלבדי.אז הויכוח הוא רק איתי. ולא סתם התקבצתם שלושתכם. אני אנסה לעזור לך. יש לך בעיה רגשית קשה שצריכה להגיעה לפיתרון. את איבדת את האיזון בין הרצון לעצמאות ורצון לאהבת הורים. את לא מסוגלת להרגיש את הקשיים שעברו על ההורים שלך בהתמודדות עם החיים והבעיות שלך. הכינוי שלי "אבא של אפי" מטריף לך את השכל, כי הוא מראה על שיכות, שכל כך את מתמרדת נגדה. ההופעה של המילה " אבא" מכעיסה אותך. את מחכה להזדמנות לחנך הורים ולהסית נגדם. העובדה שמחזקת אצלי את ההבנה למצבך, היא הדרישה שלך מהרופאה ליחס, שזה משהו מקביל ליחס מהורה, ואת כותבת שאת לא יכולה בלי זה. את מתעלמת מהמיקצועיות הברורה של הרופא, ביגלל "שעובדה שהיא לא עוזרת לך". וטוענת שבגלל, שזה מצבך, שלא ניתן לשיפור תעזבי אותה.אני מיתקשה להבין את ההגיון, זה ההפך מעצמאות. אדם בוגר, שיודע שמטפלת בו אחת מהרופאות הטובות שיש, היה מוחל לה על חוסר הפניה האישית שבה, וממשיך לקבל ממנה עזרה. את חסרת אחריות, כי כאן בפורום את תוקפת את הרופאה שלבטח יש רבים הזקוקים לשרותיה. ויש לה יכולות. את חסרת אחריות ורגש, בזה שאת מציגה את הצבא כמקום של התמודדות בכיף. כאשר למעשה זו לפעמים מטחנה ולא תמיד הכיף בצידה, ולא לכולם זה מתאים. רבים נהנים כאשר יש מישהו ש"מגונן" עליהם, וגם אני. כי מלחמות מאוד קשה לעשות לבד, ולרוב צריך עזרה. אז אל תלמדי אותנו על שיחרור, ותרשי לעצמך להיות מגוננת, זה כיף.

אין פלא שהצטרפת

בקשר להטרדה, אני לא רוצה להתחרות בך. יש כאן שיודעים. למדתי שיש לך הרבה ידע , אבל בעשיה שלך יש בעיתיות רבה, לאורך השנים ראיתי אותך לא מצליח לגבי עצמך, ורב עם אחרים.לא ניראה לי שלמישהו יש מה ללמוד ממך. נפלתי לאחרונה לפה שלך. ואני עדין עדין איתך.

דיון נאות!

לאייטולה יש ידע רב וניתן ללמוד ממנו הרבה מאוד בתחומים רבים. גם אתה אבא של אפי, וגם אייטולה נוטים להתנגח ,במקום לנהל דיון אשר ממנו יכולים להפיק גם הכותבים וגם הקוראים הסמויים את המירב,במקרה זה,אנו דנים בהתנהלות הורית אם אינני טועה. עשיה של אדם נמדדת לא רק בהצלחה, וההצלחה של אדם נמדדת בשאלה מה היו המכשולים שעמדו מולו,והאם היתה לו רשת תמיכה,זה לא המקום שלנו לבוא ולומר למישהו שהוא לא הצליח בחיים,גם אם אנו חושבים כך,החיים כפי שכולנו יודעים יכולים להיות מאוד אכזריים... ישנם כותבים רבים בפורום שכל יום שלהם הוא הצלחה גדולה,היה לנו בזמנו שרשור של תחומי עניין,יש לנו אנשים מאוד כשרוניים בפורום שבקושי ציינו את תחומי העניין שלהם. אני מבקשת מאוד לבדוק היטב הודעה לפני ששולחים אותה,המטרה היא לחזק ולתמוך,אם אין ביכולתנו לעשות זאת, עדיף שניקח חופשה מהכתיבה ולא שתחל כאן מחיקת הודעות.

יש מי שמפחד מהאמת

אינני רוצה להגיע לרמה המילולית שלך וולהתעמת איתך אתה באמת בבעיה ואינך מכיר אותי את מעשי והשגיי אני יודע מה אני שווה ובטח לא אתה הדמות הראויה לקבוע לאנשים או לי אם הם כאלה או אחרים,זה לא יהיה מכבודי כדאי לך לקרא שוב את התגובות של אנשים על דעותך אולי אתה קצת טועה! אני לא היחיד זאת לא הבעיה שלי------------- זה פורום חופשי להגיב גם לדברים שקשה לשמוע אותם אחרי הכל זאת לא צנזורה פה ואני מעדיף שיהיה חופש ככל האפשר במידות הראויות ואם יש לך בעיה אני יכול להבין אותה ציינתי תופעה של אבות חרדים לבנותיהם עד כדי מצב טורדני אני חוזר בי שאולי אישית נפגעת-אמרתי זה כדי להצביע על תופעה שצריך להזהר מימנה כי אני מכיר אותה אישית וראיתי לנכון מספיק אחראי להעביר אותה כאן גם אם היא פוגעת בך כפי שהושבה להודעה

יפעת 2 2

New member
טוב חברים...

קראתי את כל הדיון הזה לא יאומן שהכל התחיל מדיון על הצבא באמת אנחנו אנשים בוגרים לא צריך להיכנס לרמות כאלה ולא כל אחד חייב להגיד את המילה האחרונה...אפשר גם להסכים שלא מסכימים וכל אחד יכול להביע את הדעה שלו על הצבא או על כל דבר אחר אבל ההתנצחויות האלו לא נעימות... ואם תשאלו אותי, אני חושבת שצריך ללכת לצבא... והתמודדויות עם מערכת שלעיתים יכולה להיות קשה יכולה להיות לנו לא רק בצבא אלא בעוד מקומות. ערב טוב חברים, אני חוזרת ללמוד למבחן... יפעת

danielef

New member
לא מלכלכת

אני עדיין חושבת שהיא טובה בתחום האפילפסיה פשוט יש לה בעיה ביחסי אנוש, בלי קשר ליכולות שלה כמומחית באפילפסיה. מתוך הגיון שיהיה אכפת לה מהחולים שלה במידה של לשאול "מה שלומך?", לא יותר מידי... אבל גם את זה היא לא עושה אז עם כל הכבוד, אני מעדיפה להחליף רופאה (שגם ככה לא עוזרת לי) למישהו שיהיה נחמד אליי, זה גם כישורים שצריך לפתח בשביל להיות רופא טוב...

אני מתקשה להבין

דבר ראשון אני מאוד מעריך את הדבקות במטרה , הלוחמנות , וציונות שלך. לא כולם כאלה, ואני בגיל 20 לא ניראה לי שהיתי מוכן למלחמה כזו. הייתי מאוד נעלב מיחס הצבא, כמו היום. אבל מה מוזר לי, נויפלד שלא שואלת לשלומך, מספיק לך להפגע ממנה ולשלול אותה ולא לראות את היכולת המיקצועית שלה, וגם להמליץ לא ללכת אליה. זו סוג של לוחמנות?. וכן שאת קוראת את דברי, את יוצאת למלחמה בהם? כן , אני מתקשה להבין.

גם לצעירים מאיתנו

מותר להיות לוחמנים,דבקים במטרה,ציונים. גם בני עשרים יכולים לצאת למלחמות שאנו לא משערים בדמיוננו שיש ביכולתם את היכולות או הכוחות להן,ואף צעירים מבני עשרים. רופא שאינו שואל לשלומו של המטופל שלו עלול לפגוע בו,וכן,המטופל שלו עלול לשלול אותו כרופא ולהתחיל לבדוק את "השוק" לפני שהוא שב אליו בשנית. אין זה משנה אם מדובר ברופא בעל ההמלצות הכי טובות,היכולת המקצועית שלו מתגמדת מהרגע שלא התעניין בשלום המטופל שכן התיחס אליו כאל מכונה לצורך העניין. בדיוק כפי שכל אחד מאיתנו כאן המליץ או שלל רופא בעבר, כך גם אפרת יכולה לשלול את פרופסור נויפלד על סמך מה שהיא חשה, כבר היו לי שיחות עם אנשים שלא מהפורום שטענו שפרופסור נויפלד היא אדם "לא נעים במיוחד" כך שאינני מופתעת כלל. לא ראיתי כאן שום מלחמה,לצאת נגד הדברים שכתבת אבא של אפי זו אינה מלחמה, זו הבעת דיעה ודווקא אפרת מתנסחת באופן מאוד מכובד, הלוואי שכולנו היינו למדים ממנה להתנסח כך בדיונים שלנו, ערב נעים לכולנו.

בזה את צודקת קצת

אני הייתי אצלה והיא התייחסה אלי יפה מאוד אבל כשבאתי אליה לאיכילוב לאיזה בדיקה מסוימת היחס היה מזעזע אבל בסדר מספיק לי שהיא מקצועית זהו דרך אגב הרופא משפחה שלי הוא גם לא הכי נחמד אז מה

danielef

New member
יחי ההבדל הקטן

יש הבדל קטנטן בין שפעת לאפילפסיה... היופי הוא שהרופא משפחה לא יכול להחליט על איזה תרופות ואיזה מינונים אני אקח שאני אהיה מאוזנת והיא כן. ובשבילי יחס זה דבר חשוב, לא כי אני צומתית, ממש לא... אלא כי היא הבנאדם שאמור לעזור לי לא ליפול ולפתוח את הראש ולצאת מבית חולים עם 4 תפרים, והיא לא עושה את זה. אז מה אתה שואל? אז להחליף נוירולוג אני עונה.

למעלה