גיוס לצה"ל

ruthty

New member
צבא

לאבא של אפי בזמנו שרתתי צבא רגיל כלל טירונות כמובן שעברתי ועדות רפואיות היחס היה מציון עברתי לטיפול תל השומר ואני מודה להם נלחמתי על עמדותי האמת היא שזה תלוי מהמצב הבריאותי של כל אחד בזמנו הייתי מאוזנת דע לך רק דבר אחד הצבא חיזק אותי לפי דעתי כן צריך לעשות צבא ואם אי אפשר אז שרות לאומי זה עושה טוב לנשמה בהצלחה בהמשך דרכם לא להתיאש

לפי דעתי זאת לא הודעה משמחת.

תמיד חולי אפילפסיה פעילה יכלו להתנדב(מי שרצה) עכשיו כבר לא. אני לא חושבת שזה נעשה מטוב לבו של ראש אכ"א..רק מהצרכים לעוד כמה פקידים במשולש הברזל צריפין-קריה-תל השומר. קשה להיות חייל עם אפילפסיה לדעתי..אין רופאים מומחים טובים מספיק כמו באזרחות(והייתי אצל 4 לפחות). המפקדים לא מבינים בדר"כ את מהות המחלה ומתחשבים..לא ישנים מספיק בקורסים.. ועל לגייס חירשים..טוב הם השתגעו לגמרי.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מבקש לא לרדת להתנצחויות אישיות

זה לא מוסיף שום דבר אלא גורע מרצינות הדיון. תודה

שרונמר

New member
../images/Emo4.gifמה קורה לכם???

קראתי עכשיו את כל ההודעות ששלחתם אחד לשני , הטפות מוסר, ניסיון לחנך, פשוט אווירה לא נעימה... גם אני אמא לילד חולה ומאוד דואגת, צמודה ולעיתים אפילו קצת מביכה אותו בעזרה עד שהוא אומר " אוף אמא די, הפסקה", ואני חושבת שכך צריך לנהוג. נלחמתי כדי שהילד יקבל כל מה שמגיע לו, ואני בטוחה שלא אפסיק לעשות את זה גם כשיהיה בן 20, 30... החלטתי בשלב זה להפסיק להשתתף בפורום ורק לקרוא את כל מה שאתם כותבים. כשיהיה נעים יותר אחזור. כל הכבוד לאבא של אפי!!!

חייםלוי

Member
מנהל
חבל שאת נמנעת לכתוב בפורום

בגלל שרשור שכבר הפסיקו להגיב בו וירד לתחתית העמוד.

שרונמר

New member
היי חיים

מרגיז אותי שמותחים ביקורת על הורים שדואגים לילדים שלהם...

חייםלוי

Member
מנהל
למתוח ביקורת אפשר. מה שחשוב

בעיני הוא הצורה שבה הביקורת נמתחת וכאן מתחו קצת את החבל בשני הכיוונים. אבל נרגעו הרוחות וטוב שכך. בכל מקרה אשמח מאוד אם תמשיכי לכתוב ולהגיב.

danielef

New member
מי יודע מדוע ולמה

הרוחות נרגעו כי אני וארוקס לא מגיבים יותר, הגעתי למסקנה שאם אני לא אפסיק להגיב זה לא יפסק וכך עשיתי. הרי מישהו צריך להיות הבוגר. שבוע נהדר שיהיה לנו!

שרונמר

New member
נו, אתם עדיין ממשיכים...

חשבתי שהפסקתם להגיד מי בוגר יותר ולהמשיך הלאה אבל אני רואה שאין לזה סוף... אני חושבת שאת ממש לא בוגרת עם הודעה כזאת ורק כשתזכי להיות אמא אולי תוכלי להבין קצת יותר על החיים. ההודעה היתה מיותרת!!!

ל-שרונמר ו- ruthty

לנו אין בעיות אמיתיות, פשוט אנחנו צעד אחד קדימה. מעליב אותי מאוד, היחס והזילזול של המערכת בשלבים מסוימים. אני בהחלט לא עסוק רק בלקטר, אני דואג לטפל בכל בעיה, באופן, שכל אלה שיבואו אחרי יזכו לטיפול שונה וטוב יותר. כבר יש לי שני דברים שסימו טיפול ואני גאה עליהם. קרוב לוודאי שחלק מאלה שדיברו כאן, זוכים כיום לטיפול טוב יותר בזכותי. אני עובד עכשיו על נושא נוסף, ואני תיקוה שאצליח בשבילכם.

ruthty

New member
אבא של אפי

קודם כל הכבוד אבל דע לך שאם לא תתקל בזה בצבא אז תתקל בזה בחיי יום יום אני מורידה בפניך את הכובע בתור אבא שמנסה לשנות משהוא, לצערי לא הבנת את המסר ישנם שני דברים והם רגשותיך ורגשות בתך כל אדם נתקל בבעיות ביום יום ומנסה לפתור אותן אנו חולי האפילפסיה צריכים להתמודד יותר מכל אחד אחר וזה השוני אני מאמינה שכל הורה שיש לו ילד חולה נותן את נשמתו לילד. אני מאמינה שילד צריך להתמודד לבד, ואם יש צורך ההורה עוזר לו כך הוא יהיה חזק בחברה ובחיי נשואים ובכלל ובפרט לנשים שבזמנים מסוימים יש להם שינויים הורמונלים שזה משפיע על הגוף האמן לי, אין לי כל כוונה להעביר ביקורת חס וחלילה נכנסתי לפורום הזה כדי שאוכל לעזור לחברה הצעירים מתוך ניסיוני כדי שיהיו חזקים וידעו שהם לא לבד הלווי שבצעירותי היה דבר כזה שנקרא תמיכה היה לי ולהוריי יותר קל שיהיה לך וכל עם ישראל בוקר טוב ונשמע רק בשורות טובות.

ruthty

אני ניזהר לא לחזור לדיון הקודם. אבל ביגלל כבודך אני עונה. אני יודע שענין ההתמודדות, הרבה יותר מורכב, ולכן אני חושב שיש בטענותכם הרבה טעויות. כמו שחלקית אני מסכים איתכם. יש הרבה סידורים שלכאורה ניראים פשוטים אבל חייבים להתבצע נכון ונידרש הרבה ניסיון וידע. לאחר כך צריך לעבוד קשה כדי לתקן. אז מה את מציאה, שאני אשאיר את זה למזל ואצטרך להוציא את הנשמה, או, אסדר וחיי יהיו טובים ונוחים, הרי גם כך חיי לא פשוטים. מה את מציעה שאהפוך את עצמי ליועץ, הרי מהר מאוד יתחילו לצחוק עלי שאני רק מיעץ ולא יודע לעשות כלום. מהר מאוד יהיה ניראה לצעיר שהוא כבר מושלם והוא לא יהיה מוכן להקשיב. אז אני עושה הרבה וטוב. מי שרוצה ילמד ממני.

ruthty

New member
אבא של אפי

תודה על התשובה. תגיד לי בבקשה אולי אתה יודע מה הזכויות שלנו בביטוח לאומי אומר לך את האמת אף פעם לא ביקשתי ולא קבלתי אולם היום אני רוצה לדרוש את זכויותי בתודה מראש

הי

לא יודע. היו פה שיחות על הענין. תעשי חיפוש בפורום. מסובך לקבל. צריכה להיות במצב באמת בעיתי. היה לפני חודש בחדשות על תוכנית ויסקונטין במשרד העבודה וראינו אנשים שנפגעים מהתוכנית. היה אחד שהתלונן ששולחים אותו לעבודות,אבל יש לו התקפים והוא נעדר, וכל המעסיקים זורקים אותו, ולמעשה משרד העבודה מיתעלל בו.

ל-שרונמר

תודה. בבקשה, תמשיכי להשתתף, זה היה משהו ריגעי , וזה חולף. כמו שחיים אמר קצת מתחנו את הגבולות, ואני מודה לו שהרשה לנו, ואני מבטיח להשתדל לא להסחף שוב.

למעלה