גידול צמחים

שאמאן20

New member
גידול צמחים

שלום יש לי שאלה לגבי נושא די שימושי, איך אפשר בצורה מאגית להגביר קצב צמיחתם של צמחים? מדובר על צמחים שלא יכולים להנות מהשמש מכיוון שהם לא בחוץ. רעיון, אולי יש דרך להעניק לו אנרגיה דומה לזאת של השמש אבל בצורה מואצת שיגדל מהר פי כמה.

שאמאן20

New member
סליחה על הקפיצה,

יש לי עוד שאלה, לדעתי מסובכת פי כמה. אני גיטריסט. אני מצליח להגיע למהירות מסוימת נגיד 150 בפמ. האם יש דרך להאיץ את עצמי, מחשבה ואצבעות. רוב הסיכוים שאם הידע שלי במאגיה לא אצליח לעשות כלום, אבל מה עם מישהו שמבין בזה יוכל לתת לי חפץ שכושף או שיקוי, או שהוא יכשף אותי. אני מאד רציני בנושא ומבחינת גיטרה אני מתאמץ מאד, ומשקיע 25 שעות ביממה, אבל נראה שהגעתי לגבול שלי. אם מישהו יכול לעזור אנא מכם. תודה מראש. גורדון.

גם אני גיטריסטית

ואני חושבת שכן, אבל תלוי איך. לא נראה לי ששיקוי זה הפתרון אתה כן יכול לעשות כישוף שיגרום לך להתקדם יותר מהר, אבל להיות יותר מהיר ככה בבום? לא נראה לי. בקיצור, כישוף עוזר לנו כשאנחנו מוכנים לעזור לעצמנו. אגב, איזה גיטרה יש לך?

אהה ועוד משהו

מה עם עוד קצת תרגילי טכניקה? אין כזה דבר "הגעתי לגבול שלי". אולי מיצית את התרגילים המסויימים שאתה עושה כרגע, תמיד יש מה ללמוד. אני מפנה אותך ל www.solidrock.co.il/forums יש שם גיטריסטים מדהימים שיוכלו לעזור לך.

שאמאן20

New member
אממ..

יש לי כמה, פנדר סטרט, גיבסון סטנדרת לס פול, היתה איזה איבנז אבל נפטרתי ממנה. והדובדבן, גרטש שנת 68-69. הקצב שאני מגיע אליו הוא 135 BPM * 4ג€ זה אומר כ 9 תווים בשניה, לאורך זמן. אני לא משתעשע בזה אלא מאד רציני. לשפר את הנגינה צריך ללמוד וללמוד טאוריה אז להתאמן לאלתר ללמוד וכו... אבל טכניכה למרות שהגעתי לרמה די מכובדת זה לא מספיק לי. אני לא מצליח למרות כל מאמצי להשתפר בגלל זה חשבתי על רעיון כזה מגוחך. מה אתך, על מה את מנגנת? ומה?

אני קצת יותר צנועה

יש לי את הראשונה שלי, מגוחכת, איבנז אר ג'י 270 שהייתי נפטרת ממנה, אבל יש לה ערך סנטימנטלי ויש לי את זאת שאני משתמשת בה עכשיו, שהיא איבנז ארטקור מדהימה, חצי נפח, בלוזית משהו

שאמאן20

New member
אל תעלבי אבל

יש לי משהו אישי נגד איבנז. אני טוען שזו גיטרה של טחינה ולא עומק. הצליל בא יותר מהאלקטרוניקה מאשר העץ. אבל זו רק דעתי. לזכותך יאמר שהם די נוחות. אני מעריץ את הסאונד האסרטיבי של פנדר, ברגע שמרימים ת`גיין. מת על העומק של לס פול, קצת מסובך עם האפקטים. ולא שמעת גיטרת ג`אז בלוז עד הגרטש שלי עם מיטרים מצופים ניילון 013. ממליץ מאד ללמוד את פטרוצ`י, משפר את הטכניכה פלאים. כמו כן אם את אוהבת ג`אז פשוט וקלאסי, יצירות מדהימות הן ALL THE THINGS YOU ARE ו A CHILD IS BORN. כיף מאד גם לנגן דייר סטרייטס גנס אנ רוזז וואן היילן. מה איתך?

אני מכירה

הרבה אנשים שלא סובלים איבנז, בכל אופן זו לא הגיטרה, זה הצליל שהנגן מסוגל להוציא ממנה. רוב שונאי האיבנז מאוד התפלאו מסדרת הארטקור כי הם באמת שיחקו אותה אני יותר משתוללת לי ומאלתרת לבד. אנלא אוהבת לנגן יצירות לא שלי.

שאמאן20

New member
כל הכבוד

את צודקת. בקשר ליצירות זרות. אם את מתעניינת במשהו מעבר לבלק מטאל יותר בכוון של בלוז גאז אפילו הרד רוק (העדפה אישית, סורי) כדאי ללמוד דברים אחרים גם כי זה מרחיב את טווח הרעיונות שלך. זה גורם לך לחשוב אחרת ודוחף אותך לשיאים חדשים. אישית המוזיקה האהובה עלי זה רובים ושושנים למורת רוחם של חברי אני חושב שסלאש היה אדיר. פטרוצי וסטיב ווי תמיד גורמים לי ממש להתאמץ. לפעמים גם להתעצבן כשלא הולך לי. אם את אוהבת הרד רוק כדאי לך לשמוע את הבס באליס קופר המוקדם ואת הגיטרה במאוחר. תלמדי את הסולואים של סלאש מבחינת הרמוניה ומקצבים הוא עשה שם דברים מדהימים. וגם כיף לנגן שירים קלאסיים של רדיו. אבל תראי אותי אני עדיין מתעצל להוציא את הסולו של קרייזי, ארוסמיט... (; `~`

אמממ

קודם כל למה הנחת שאני אוהבת בלק מטאל לעזאזל? ותודה על כל העצות (אנלא זוכרת מתי ביקשתי ממך בכלל) אבל אני שומעת גאנז ואליס קופר מאז שאני זוכרת את עצמי. מה לעשות, בית של מוזיקאים. שונאת את וואי. שונאת את סטיב וואי.

שאמאן20

New member
המפ

לא צריך לשלוף צפורנים אני בעדך, לא נגדך. הנחתי שאת בקטע של מטאל כשאמרת שאת אוהבת להתפרע על הגיטרה ו... איבנז... אם את אוהבת את גנז אולי את יכולה לעזור לי במשהו, הם ניגנו שיר בשם EVERY ROSE HAS ITS THORN. אבל לא הם כתבו אותו. אולי את יודעת באיזה שנה הם ניגנו אותו ומי כתב אותו במקור.

P o M i K i

New member
זה שאין מנהל ליום

זה לא אומר שתהיה פה אנרכיה... אתה לא חושב שיש מקומות יותר טובים לשאול את השאלות האלו? (ואני מדבר רק על הקטע של הגיטרות ועל גאנס) גם יש פורום גיטריסטים וגם יש פורום גאנס(נראה לי לפחות, ואם אין אז יש קומונה)

P o M i K i

New member
אל תדאג, אני פצפיסט ../images/Emo9.gif

ואני ממש עייף, רק אמרתי את זה כי השיחה הזאת ממש ממש התדרדה לאט לאט...

שאמאן20

New member
נו טוב

נו טוב פומיקי אמר גורדון מבצע. הייל פומיקי. הייתי כלב טוב, מקווה יזרקו לי איזה עצם... ופומיקי, מנהיג אמיץ, כל הכבוד על שמירת הסדר עכשיו כשוויקי בחופשה. ממש אבל ממש היתי זקוק לזה. @=

ויקי פשוט תכה אותנו

כשהיא תראה את זה..

ToryMaster

New member
ראיתי מהפלאפון

יש לכם מזל ששלחתי כ"כ הרבה טקסטים ביומיים האחרונים שפשוט לא היה לי כוח כבר.

P o M i K i

New member
אתה יכול לנסות לכתוב טקס

לנתינת אנרגיה לצמחים... שווה לנסות...

למעלה