גידול צמחים

שאמאן20

New member
אני מניח

שיהיה צורך במשהו שייצג את השמש את המים ואת החיים, בצורת שילוש. ולתת מהאנרגיה של המטיל או במקרה האפל יותר של הקורבן לצמח. יתכן שיהיו תופעות לוואי מפחידות מעט. שוב, אני מציין שאני לא מאג. מה שכתבתי מגיע מהדמיון שלי. כמו כן אין לי ניסיון שיתן לי לנהל טקס מאגי. מה אם הכנת שיקויים אדמה מבורכת קמעות וכדומה שמישהו עם יכולות קצת יותר גבוהות משלי יצור? אף על פי שאין לי מושג מי יסכים לעשות את זה... לפי דעתך זה יעבוד?

P o M i K i

New member
תראה

אם מישהו יעשה שיקוי לצמח שלך רוב הסיכוים שזה לא יצליח בגלל שאין לו ממש רצון שהצמח שלך יגדל והשיקוי יצליח. הכי טוב זה שאתה תעשה בעצמך את הכישוף כי אתה קשור לצמח. וניסיון צוברים, לא מקבלים אותו סתם ככה... אתה יכול לנסות את זה, משהו רע לא נראה לי יכול לקרות מזה...

שאמאן20

New member
מה אתה חושב,

אם אני, ללא ידע מוקדם WHAT SO EVER, אלא רק דמיון מפותח. אחליט לבצע את הטקס שעולד לי בראש. אני חוזר, ללא שום ניסיון קודם. האם יש סיכוי שילך לי? אני מתכוון, אין צורך בתרגולים, קריאת ספרים, ניסויים, איסוף מידע והרבה מאד "כח"?

P o M i K i

New member
אה...

הנחתי שפשוט אין לך נסיון פרקטי, חשבתי שיש לך ידע. אז תפתח ספרים, תתרגל דברים. תשיג את הידע... וזה לא קטע של "כוח", אתה אתה פשוט צריך להיות מוכן נפשית לטקס..

CAT4

New member
טוב אז

ברגע שתהיה מוכן תדע מה לעשות וכוח יש לך את כל הכוחות שבעולם את תרצה אותם לצידך

.m

New member
אפשרי בהחלט

לפני אי-אילו שנים, כשהתנסתי ברייקי, היה לנו פרוייקט של גידול צמחים, ללא חשיפה לאור שמש. הם קיבלו נוזלים, והטענות אנרגטיות מדי זמן קבוע. זה עבד ממש יפה, וגידלנו ביחד (5 אנשים) 3 עציצים יפים ובריאים.
mai

האפור

New member
תחשוב...

על העובדה שהצמח הוא רק צמח, הוא לא מורכב כבני אדם ככה שכל מה שצריך זה תיעול כלשהו של אנרגיה אל הצמח... - תטען את עצמך בהרבה אנרגיה (אם אין שמש אז אנרגיה ממנה ע"י ויזואליזציה. לשלי יש שמש אז נאי טוען אנרגיה מהאדמה). -תיגע בעציץ ותזרים את האנרגיה לכיוון הצמח ואז אתה יכול א) לדמיין אותו צומח בעזרת האנרגיה ב) לחזור במנטרה (כלומר כמה שיותר) על המילה "תצמח" ג) שתייהם ביחד או ד) כל ויזואליזציה או דרך אחרת לתעל את האנרגיה לצמח כדי שהוא יגדל.

למעלה