ג'וש סמית' חתם ברוקטס!

dark happy shadow

Member
מנהל
לברון בכושר הזה לא השחקן הטוב בעולם כנראה
הוא זורק זריקות מטורפות וחסרות כל היגיון ומתעלם לחלוטין מחברי הקבוצה שלו והמאמן שלו עומד חסר יכולת לחלוטין ולא יכול להוריד אותו מהמגרש וזה יותר דומה לשכונה המשחק של קליבלנד.
ראיתי כניסות של מיאמי ושל יריבות אחרות של קליבלנד לצבע של קליבלנד ונראה ששחקני קליבלנד פשוט עומדים וצופים בהם ובהתקפה מחכים ללברון. זה חוזר על עצמו יותר מדי וזה לא משחק יפה בכלל לצפייה, כשמצאתי את עצמי לא פעם מעודד את הקבוצה ה 2 מרוב חוסר יופי וחוכמה במשחק של קליבלנד.
&nbsp
אם לא נראה את לברון בפלייאוף, יהיה צדק מקצועי וביופי של המשחק שהוא פוגע בו. כל פעם שאני צופה בדאנקן מס"א, אני אומר שהוא הדוגמא הכי טובה לכולם ולא לברון ולא קובי.
&nbsp
השאלה מה המדד שלך לשחקן הטוב בעולם, כשכל אחד שופט אחרת ולכל אחד יש טעם אחר.

Madridista521

New member
כי לשמור על קובי זאת הרבה יותר עבודה

אם אתה אישית על קובי אתה צריך לעבוד מאוד קשה כי הוא יזרוק עלייך 25-30 זריקות במשחק.
כשאתה מול לברון אתה יודע שהוא יכול בכל רגע לעשות עלייך סל ובנוסף העבודה היא הרבה יותר קבוצתית כי הוא פשוט מוצא שחקנים אחרים בלי הכרה ולא כופה את המשחק על עצמו.
בשורה התחתונה לשחקן ספציפי יותר קשה לשמור על קובי, אך אין לו יכולת לשמור על לברון לבד, כי לברון היום הוא שחקן שאי אפשר לנטרל.
זאת הסיבה לאמרה של אנדרו, הגיונית מאוד, אך לא עונה על כלום.
מי יותר יעיל מבין השניים ? לברון פי כמה וכמה
מי יותר טוב ? אפילו אי אפשר לפתוח על זה דיון, פערי הרמות גבוהים מדי
על מי יותר קשה לשמור ? oh well..
&nbsp

BeniTaz

New member
אם מקהייל גבר

הוא מעלה אותו מהספסל. מוטיונאס בסוג של שנת פריצה. הוא משחק נהדר.. זה סתם לבעוט בדלי להחזיר את מוטיונאס לספסל.
&nbsp
ואין מנוס מטרייד על טרנס ג'ונס. שהוא גם אתלט נפלא וצעיר אבל אני הייתי בוחר במוטיונאס וחוץ מזה ג'ונס נוטה לפציעות וזאת בעיה גדולה. יהיה מעניין לראות מה הולך ברוקטס.

BeniTaz

New member
אויי..

לדעתי טעות גדולה של הרוקטס. נראה בעתיד.. חבל, מוטיונאס קיבל כל כך הרבה ביטחון בזכות הקידום לחמישיה. חבל. פתאום התחיל לעשות מהלכים בפוסט, התחיל לשמור בהגנה והפסיק לזרוק שלשות מיותרות.

dark happy shadow

Member
מנהל
אפשר להכניס כזה תנאי בחוזה בכלל?
מה המאמן עושה כאשר יהיה שחקן יותר טוב? יגיד לו תשמע אני מעריך אותך, אבל דוש חתום עם חוזה לפתוח כל משחק?

rapgamer4ever

New member
אני מניח שזה בגדר מילת כבוד

כמובן שצריך לשמור עליה בגבולות הסביר. אם יהיה לו מצ'אפ רע בפלייאוף הוא ירד לספסל (זה עדיף על פני לפתוח איתו בחמישייה ולהחליף אותו אחרי דקה וחצי).

למעלה