ג'וש סמית' חתם ברוקטס!

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה השם של התוכנית? נחפש מחר לינק ביוטיוב

fatnoam

Active member
אני גם ממליץ, הרבה שחקנים ומוחות כדורסל גדולים, זה מעניין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ראית את זה מגיע?

מהרגע שהפיסטונס שיחררו אותו דיברו בעיקר על הרוקטס כעל הקבוצה שתקלוט את סמית לשורותיה ככה שזה ממש לא מפתיע.
אני לי מושג איך הדברים יעבדו שם עכשיו אבל דבר אחד בטוח, יהיה מאוד מאוד קשה לחדור על הקבוצה הזאת ולהגיע למצבים מתחת לסל.

Reutk

Active member
כרגע הוא רשום כבחוץ, אבל זה יכול להשתנות

somone1411

New member
וויגיניס בהתבטאות מעניינת

I asked Wiggins if LeBron was most challenging matchup for him so far b/c of his strength and he replied that Kobe's been toughest so far
&nbsp
ואני רק תוהה- קובי בן 36 ואחרי אכילס שבור קשה יותר לשמור מאשר על לברון בשיאו?
מעניין מה וויגינס היה אומר אחרי שהיה שומר על קובי בן 30 ובשיאו.

Madridista521

New member
הגיוני לחלוטין

קובי היה הכי קשה, ובגלל זה קובי מול וויגינס עשה 26 נקודות ב35% מהשדה, 28% מ3 ו77% מהעונשין בעוד לברון קלע רק 24 נקודות ב50% מהשדה, 57% מהשלוש ו80% מהעונשין.
מצחיק :)

somone1411

New member
טוב לא ציפיתי למשהו אחר

שחקן אומר משהו והייטר קובי איכשהו יעוות את זה. נו שווין.

אולי מספיק עם ההטרלות כבר?

באמת אני מכבד את קובי בתור שחקן מבחינת ראיה היסטורית למרות שהוא שחצן ואגו מניאק, אבל כל הודעה שלך פה עליו רק מורידה לי ממנו עוד ועוד..

somone1411

New member
איזה הטרלות?

להביא ציטוט של שחקן זה הטרלות?
&nbsp
לא, לעוות את זה במספרים זה הטרלות, כי מספרים זה נתון חשוב רק למי שלא רואה משחקים, והוא כנראה לא רואה.

Reutk

Active member
אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת לא מבין כמה זה מעצבן?

הייתי בטוחה שאתה עושה את זה בכוונה.

somone1411

New member
זה מעצבן

רק מי ששונא את קובי, כמוך, וכמו המגיבים בדיון הזה.
&nbsp
מי שנטרלי זה בחיים לא יפריע לו, כי אין פה שום דבר ממה להתעצבן. ציטוט של שחקן שאומר שאת שחקן X קשה יותר לשמור משחקן Y. מה פה לא בסדר או הטרלי? שוב, מנקודת מבט שלכם אולי זה מרגיז כי שוב קובי קובי קובי, אבל זה קשור לליגה, ויש לי זכות לכתוב דברים פה איך שאני רוצה ומתי שאני רוצה בלי לשאול אף אחד. אם תאהבו את זה זו בעיה שלכם.
&nbsp
באמת, מי שלא אוהב את הנוכחות שלי כאן מוזמן לדלג על ההודעות שלי במקום ליילל. זה בסדר אני אפילו אשמח מזה.

Madridista521

New member
אתה שוב מסיט את זה לכיוון הלא נכון

אני לא הייטר של קובי, אני הייטר של פנאטיות, ושל ההשוואה בין קובי בגיל 36 ללברון בגיל 30, זאת פנאטיות. אם כבר תשווה את קובי בשיאו ללברון בגיל הזה, ואז ההשוואה לגיטימית.
אין לי אישית בעיה עם קובי ואני בטוח שכך גם רוב האנשים כאן.
גילוי קטן על עצמי, קובי הוא השחקן שגרם לי להתחיל לראות NBA, הוא השחקן שגרם לי להתאהב בליגה הטובה בעולם.
את הדרייב והמוטיבציה וה"אגו-מניאק" של קובי אני מאוד אוהב לראות, אני אוהב לראות את זה בכל סוג ספורט, ואלו הספורטאים שאני הכי מעריך, שהגיעו לאן שהם הגיעו רק בזכות מוסר עבודה בלתי רגיל, ואין שווה לקובי מהבחינה הזאת.
&nbsp
אתה מוכרח להתחיל להבין שהסיבה שכולם שונאים את כל התגובות שלך היא שאתה כותב כמו ילד פנאט, זה לא שלכולם פה יש משהו נגד קובי ואני בטוח שהרבה אנשים פה גדלו על קובי, פשוט יש לאנשים נייטרלים בעיה עם פנאטיות - שקיימת אצלך בשפע.
&nbsp

למעלה