ג'וש סמית' חתם ברוקטס!

somone1411

New member
ואתה מכניס לי מילים לפה

לא השוויתי בכלל, כולה הבאתי ציטוט של שחקן ותהיתי איך זה קורה שעל קובי בגילו ובמצבו הבריאותי יותר קשה לשמור מאשר על לברון בשיאו. אתה רואה פה השוואה? אם אתה לא יודע להבדיל בין תמיהה להשוואה, יש ויקיפדיה בשביל זה.
&nbsp
מזה בעצם פנאטיות? אני מביא מפעם לפעם ציטוטים של שחקנים שמחמיאים לשחקן שאני אוהב. מה פה פנאטיות בדיוק? פנאטי לא מבקר כמוני, אני מבקר את קובי וכתבתי פה שהוא פוגע בקבוצה עם כמות הזריקות. אין שום דבר פנאטי במה שאני כותב, זה הכל בראש שלך. תן הוכחה לזה, משהו שכתבתי ספציפית, נו נראה.
&nbsp
אתה גדלת על קובי, אבל אתה לא תשלם כרטיס טיסה למשחק NBA פלוס כרטיס ב-400 דולר כמוני כדי לצפות בו, אתה סתם אחד שאוהב לראות אותו משחק. אוהד כורסא כזה, שמרעיש כשהוא פורח ובשיא, ומטנף כשהוא לא רלוונטי. בגלל זה אתה מגן את לברון.

Madridista521

New member
עשית לי עבודה קלה

רצית דוגמה לפנאטיות ? תקרא את התגובה האחרונה שלך שוב.
תוקפני ופנאטי בצורה מחרידה.
מפסיק להגיב לטמטום הרב הזה.

BeniTaz

New member

Reutk

Active member
אוקי, חשבתי שאתה עושה את זה בכוונה.

אבל אתה כנראה באמת לא מבין, טעות שלי.
וטוב שאתה מחליט בשבילי, ובשביל אנשים אחרים פה בפורום, איזה שחקנים אנחנו שונאים.

billc

New member
אני חושב שזה יותר קשה לשמור על שחקנים שזורקים הכי הרבה

אני מניח שלשמור על הארדן , ווסטברוק, וקובי צריך להתאמץ יותר לאורך זמן, כי אתה יודע שכמעט כל התקפה הם הולכים לזרוק לסל

botend

New member
קשה לשמור על קובי באחד על אחד.

הוא אחד הקשים בהיסטוריה בקטע הזה.
&nbsp
איזה באסה שכדורסל משחקים חמש על חמש...

rapgamer4ever

New member
יש קושי סובייקטיבי ויש עובדות אובייקטיביות

העובדות האובייקטיביות שלברון וקובי בכלל לא ברי השוואה כיום.
עובדה נוספת היא שקובי קלע מול מינסוטה ב-35% מהשדה.

somone1411

New member
אז למה וויגינס אמר את מה שאמר?

אתה בכוח מנסה לעוות את המציאות אבל העובדה היא ששחקן אמר שעל קובי יותר קשה לשמור, וזה אומר הכל.
&nbsp
אגב גם לברון לא גדול היום, לטעמי לילארד וקארי השחקנים הכי טובים בליגה.
מי שזוכר את ההימור שלי, כתבתי שפורטלנד אלופה ולילארד ייקח MVP. אז זה אולי היה הזוי, היום לא כל כך.

rapgamer4ever

New member
אני אוהב את האמירות הכלליות שלך

"עובדה ששחקן אמר שעל קובי יותר קשה לשמור, וזה אומר הכל".
מה זה "הכל"? תפרט לי בבקשה את כל הדברים שמשתמעים מכך שהכנסת תחת הכותרת של "הכל".
(רמז- זה לא אומר כלום)
&nbsp
האמירה שלילארד הכי טוב בליגה מנותקת מהמציאות, לא מפתיע שאם קובי אמר שהוא אוהב את לילארד אתה פתאום תדקלם את הדברים ללא מחשבה עצמאית.
&nbsp
ההימור שלך נשמע לי רע מאוד גם היום אבל זו רק דעתי.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
לברון ג'יימס

לפחות עד שיוכח אחרת.
אפשר לבנות קייס לעוד כמה שחקנים בודדים, לילארד ממש לא אחד מהם.
&nbsp
אם הדעה שלך לא מושפעת מקובי ואתה חושב שלילארד אחד משני שחקני הכדורסל הטובים בעולם כנראה שאתה ממש לא מבין בכדורסל.

somone1411

New member

ואני לא מבין כדורסל.. נו טוב.
&nbsp
לא רק שאתה כזה צפוי, אתה גם קובע לי מי הכי טוב בשבילי ועוד טוען שאני לא מבין. לילארד בכושר הכי טוב היום בליגה, אבל לברון שמוביל קבוצה למקום החמישי במזרח העלוב, יותר טוב. אתה צודק, אין ספק.

rapgamer4ever

New member
אני צפוי כי אני מחובר למציאות

ואתה מפתיע כי אתה מנותק ממנה.
&nbsp
לא הכל מסובך בחיים.

somone1411

New member
המציאות היא

שקליבלנד מקום חמישי במזרח, ולברון ירד דרסטית במספרים שלו. המציאות היא אולי שלך, מטעמים סובייקטיבים, לא המציאות בשטח.
&nbsp
לבריאות שיהיה.

rapgamer4ever

New member
מדהים איך עברו 4-5 שנים מהפעם האחרונה שהדיון הזה היה רלוונטי

ועדיין הטרולים בשני הצדדים לא נגמלו מהרפלקס של להוריד מלברון/קובי מתי שאפשר. אתם כבר יודעים שזה לא משכנע אף אחד ועדיין לא מסוגלים להפסיק. רפלקס.

somone1411

New member
עברת

להעלבה אישית כי אין לך יותר מה לומר? זה מתאים לך. פתטי.
&nbsp
גמרתי לדון איתך.

botend

New member
אם אתה כל כך אוהב מספרים....

אז נספר לך שכרגע המספרים הם כאלה -
לברון - 25.4 נקודות, 7.6 אסיסטים ו-5.1 ריבאונדים ב-49.6% מהשדה ועם PER של 25.40.
לילארד - 21.9 נקודות, 6.3 אסיסטים ו-5.0 ריבאונדים ב-46.2% מהשדה ועם PER של 23.84.

ואם ממש תרצה, אספר לך שללברון היו אחרי 27 משחקים במיאמי 23.9 נקודות, 7.1 אסיסטים ו-6.3 ריבאונדים ב-46.3% מהשדה. באותה העונה הוא אמנם לא לקח את ה-MVP, אבל בשנתיים שלפני זה ובשנתיים שאחרי זה הוא כן לקח.

לילארד שחקן ענק. ביצים מפלדת אל-חלד, וביטחון עצמי של דוב גריזלי אוטיסט, אבל הוא רחוק מלהיות השחקן הטוב בליגה. הוא בכושר מעולה, אפילו מדהים, ויש לו יכולות קלאץ' לא נורמליות - אבל מכאן ועד לטעון שהוא השחקן הטוב בליגה? שהוא ה-MVP? זה רק בגלל שווסטברוק פספס משחקים, דוראנט פצוע ולברון הוא לא המפלצת ששלטה בליגה בעשור האחרון כמו שהתרגלנו. לטעמי אנתוני דייוויס כרגע לפניו במירוץ לתואר, הארדן לפניו, סטף קארי לפניו בהרבה...
אני מת על לילארד, אבל הוא לא טופ-10 בכלל.

BeniTaz

New member
המציאות היא..

שאם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, כדאי שתילך לישון.
במקרה הזה הרבה יותר משלושה.
אתה אוהד של קובי לא?
אני גדלתי על קובי, לדעתי בשיאו (כרגע הוא גרוע) הוא השחקן הגדול ביותר שראיתי יחד עם לברון. (כי אני בן 25 יצאתי לי לראות את ג'ורדן בעונה האחרונה בשיקגו ועוד 2 עונות בוושינגטון אחרי השיא).
&nbsp
אתה גורם לי לשנוא את קובי! אתה ממאיס אותו על חברי הפורום על ההילה המיותרת הזאת. אתה הרי אוהד שלו? אתה מסב לו נזק. לא בטוח שהוא היה רוצה שכך אוהדיו ינהגו. תעשה לו שירות טוב ותפסיק להלל עליו בלי סיבה. זאת עצתי.
&nbsp

fatnoam

Active member

גם לי הוא הרס את קובי בראיינט. הוא ו-FAAFT, שאני עדיין טוען שהם אותו אדם.

Puskas

New member
בלי להיכנס לויכוח

אני חושב שהיחידים עם קייס לשחקן הטוב בעולם עם לברון כמובן, דוראנט מן הסתם וכיום קארי.
אפילו כריס פול לדעתי כבר לא בדיון כאשר יש שניים שאוטוטו יכולים להיכנס לדיון הזה והם בוגי ודייויס.
כל השאר לא באזור בכלל לטעמי.

למעלה