ג'ורדן vs בלייק, מאפיינים...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifwoot

מבחינה קולית: ג'ורדין מבחינת סגנון ומגוון: ג'ורדין מבחינת אישיות: ג'ורדין מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק מבחינת כריזמה: בלייק מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): אממ ג'ו נראה לי מבחינת אומץ (בבחירת שירים): ג'ורדין.. אחרי היי בייבי.. אני מסירה את הכובעון בפניה מבחינת לבוש:
אלינה

always be me mc

New member
עונה:

מבחינה קולית: ג'ורדין
מבחינת סגנון ומגוון: כנראה שבלייק(אבל עדיין..) מבחינת אישיות: ג'ורדין(ותנו לי לחיות עם ההחלטה הזאת בשקט וכי לפחות האישיות שלה לא משעממת אותי ברמות מטורפות כמו אתם יודעים מי לדעתי
) מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): ג'ורדין(כן כן למרות שהיא פחות זזה מבלייק. אני מעדיפה לראות אותה זזה מתי שזה קורה או לחילופין מלינדה
זה כמו ג'ניפר לופז מול מאריה קארי. למרות שג'ניפר לופז רוקדת פצצה ברור שאני אעדיף גם בהופעה נטולת תזוזות לראות את מאריה כי הקול מכפר ובגדול לטעמי
) מבחינת כריזמה: אף אחד(בא לי מלינדה פה
) מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): ג'ורדין(*נזכרת ב I Who Have Nothing*) מבחינת אומץ (בבחירת שירים): שניהם(לה יש קול גדול אז אם תפשל זה יהדהד בכל רחבי האולם
ובלייק מסתכן עם הביטבוקסינג-בשירים הישנים בעיקר.. כשזה במודרניים אז אין בעיה) מבחינת לבוש: ג'ורדין.. נסיכה אמיתית

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כמה השוואות יאווראדיקה

מבחינה קולית:שאלה רטורית מבחינת סגנון ומגוון:עוד שאלה רטורית מבחינת אישיות:עוד שאלה רטורית מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה):שניהם בסדר מבחינת כריזמה:בלייק מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר):בלייק מבחינת אומץ (בבחירת שירים):בלייק מבחינת לבוש:בלייק היה יכול להיות פה בכיף,But no one.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שקט.מגפי זהב ../images/Emo5.gif

בואי בואי לשכונת התקווה תראי מה זה פה |עבריין| יו,באמת צריך לעשות איזה סמיילי תפוז עבריין.איך לא חשבו על זה קודם?!$#$@#

LeAnnDylan

Well-known member
חח רווית ותמיר הצביעו למגפי זהב לא אני ../images/Emo6.gif

אבל כן.. שליטעהעהעהעהעעהעה ותשלם לי ואני לא אגיע לחור הזה שאתה מתגורר בו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני גר בצפון דרום ת"א,אני מבקש ../images/Emo11.gif

זה מרחק שנות אור משכונת התקווה

למעלה