ג'ורדן vs בלייק, מאפיינים...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
ג'ורדן vs בלייק, מאפיינים...

בכל קטגורייה תגידו מי לדעתכם עדיף. מבחינה קולית: מבחינת סגנון ומגוון: מבחינת אישיות: מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): מבחינת כריזמה: מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): מבחינת אומץ (בבחירת שירים): מבחינת לבוש:

frhx

New member
שלי...

מבחינה קולית: ג'ורדן (אומנם לא טוב כמו של מלינדה) מבחינת סגנון ומגוון: בלייק, הרבה יותר רחב ומסתדר גם בשירים שהם לא התחום שלו. מבחינת אישיות: בלייק ובגדול (אחד האנשים הנחמדים שראיתי, מול אחת האנשים שהכי מעצבנות אותי) מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק שם את כל המתחרים העונה בכיס הקטן. מבחינת כריזמה: בלייק מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק, הערב האחרון היה הוכחה מוחצת (חוץ מזה שהוא לא רק לומד את השירים אלה משנה אותם, מוסיף דברים ומתכנן את כל ההופעה). מבחינת אומץ (בבחירת שירים): בלייק, ג'ורדן בוחרת לא בלאדה רק שהיא חייבת. מבחינת לבוש: אני אגיד תיקו, כי בלייק אומנם ממחזר אבל לג'ורדן לא פעם היו תלבושות מאוד לא יפות.

maymayush

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל

חוץ מלבוש בעצם, כי לא מפריע לי שבלייק ממחזר, הבגדים עדיין מגניבים

maymayush

New member
קראתי את השאר, כולם ענו אותו דבר../images/Emo6.gif

אז מסכימה עם כולם

TamirKC

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

מבחינה קולית
ג'ורדן, אין ווכיוח. מבחינת סגנון ומגוון
בלייק, האופן שהוא מבצע ובוחר את השירים- מלך
מבחינת אישיות
בלייק, הוא תמיד אמיתי. גורדן יותר מדי מתלהבת ודביקה. מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה)
בלייק, תמיד מפתיע אותי מה שהוא בוחר, כמובן לטובה. מבחינת כריזמה
בלייק. יש להופעות שלו נוכחות. מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר)
אני חושב שבלייק, כי יש לו מגוון גדול יותר של בחירות. אבל גם אני חושב שגורדן מתאימה לפה. מבחינת אומץ (בבחירת שירים)
נמנמ בלייק. מבחינת לבוש
בלייק, לא אכפת לי שהוא 'ממחזר'. מכנסיים משובצות
כובע אפור רולזזז
אני ממש את הדרך שבה הוא מתלבש.

../images/Emo85.gifכנ"ל../images/Emo13.gif

ועשית הכל כל כך יפה עם האייקונים, אז אני אתפוס עליך טרמפ

שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif כנסו../images/Emo26.gif

מבחינה קולית:ג'ורדן היא דיווה בקול.. יש לה קול גדול ועוצמתי אבל שום דבר מיוחד שלא שמענו קודם... בלייק אין לו קול עוצמתי וגבוה אבל יש לו משהו מרגיע בקול.. משהו מיוחד.. אז זה תיקו מבחינת סגנון ומגוון: בלייק
ניד איי סאיי מור
יותר גיוון מזה מעולם לא היה באמריקן איידול.... מבחינת אישיות:בלייק
איך שהוא ירד על ברך אחת למלינדה ונישק את ג'ורדן ואיך שהוא דיבר על כריס כשכריס הלך הביתה ואיך שהוא גאה בהורים שלו והצורה שהוא מתנהג איתם... מהשבוע של הבי ג'יז שג'ורדן התנהגה כמו דיווה ובאיידול גיבז באק שגם התנהגה כמו דיווה זה קצת הוריד לי ממנה.... מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק
חחחחחח כבר שגרה.. אבל הביטבוקס והתזוזה והלבוש והשירים והכל... מלך
מבחינת כריזמה: אמממממ שוב... בלייק.. חחח ג'ורדן מתוקה כזאת אבל היא לא נראית מלאתץ כריזמה היא נראית ילדה מתוקה שרוצה שכולם יאהבו אותה.... בלייק משעשע ומצחיק ומלא חן ופשוט.. טוב
מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר):זה כבר רגיל.. בלייק חחחחח
הוא נותן מכולו ולפעמים זה טוב ולפעמים לא אבל הוא מגוון ומראה את כל הצדדים שלו... מבחינת אומץ (בבחירת שירים): ופעם אחרונה.. בלייק
ג'ורדן יודעת מה יושב עליה טוב והיא לא מסתכנת.. בלייק כל שבוע בוחר משהו אחר שמפתיע, מרגש, משעשע.. הכל בלייק הוא הדבר הכי מגוון שהיה באיידול
מבחינת לבוש:

Daniella 21

New member
תוריי../images/Emo171.gif

מבחינה קולית:ג'ורדן מבחינת סגנון ומגוון:בלייק הוא פרופורמר מבחינת אישיות: בלייק כי איך שג'ורדן מדברת מעין פאקצה כזה.. והוא אמיתי כאוס מסודר מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק- הוא רוקד, הוא מביא ביטבוקס הוא מעניין. מבחינת כריזמה: בלייק- האופן בו הוא מתנהג פשוט רוצים להיות לידו, הוא מצחיק, הוא שובב, הוא מושך. מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק - ג'ורדן לא ביצעה התאבדויות היא שרה יפה כל הדרך. מבחינת אומץ (בבחירת שירים):בלייק יש מה להוכיח אז הוא נותן הכ-ל אפילו סיימון שיבח אותו מבחינת לבוש: לפעמים ג'ורדן - כשהיא לא לובשת שמלות ומתחת מכנסיים . בלייק בבון ג'ובי חשבתי שהוא חתיך!

mordillogirl

New member
לדעתי..

מבחינה קולית: קשה לי להגיד, אבל ברור לכולם שג'ורדן.. מבחינת סגנון ומגוון: בהחלט בלייק! יש לו סגנון משלו לשירים והוא לא נתקע על סוג מוזיקה אחד כמו ג'ורדן.. (בלדות מן הסתם..) מבחינת אישיות: בלייק! הוא כך-כך חמוד ויש לזה הרבה הוכחות בפורום. הוא גם נתן את הזר שלו למלינדה. מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק, בלייק ושוב בלייק! הוא מופיע נהדר ומופיע שנים, אם אפשר להגיד שלא. מבחינת כריזמה: שוב בלייק.. שוב, הוא מופיע שנים.. מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק נותן את כל מה שיש לו. וזה הרבה! אני תמיד מופתעת מהדברים שהוא עושה בהופעות.. מבחינת אומץ (בבחירת שירים): בלייק. מה, ציפיתם שאני אגיד ג'ורדן? אין סיכוי! לבחור בלדה כל שבוע (חוץ מהשיר שהמפיקים בחרו לה, וזה לא נחשב..) זה הכי לא מקורי ומשעמם שיש! בלייק לוקח שירים קצת נידחים והופך אותם למגניבים וממכרים. מבחינת לבוש: בלייק. מכנסיים משובצים שליטה! גם לג'ורדן יש חוש אופנתי מדי פעם אבל בעיקרון-לבלייק יותר.. מסקנה: בלייק חייב לנצח!

frhx

New member
מקווה שהמטרה הובנה...

אמריקן איידול היא לא רק תחרות שירה, כל הדברים שרשמתי למעלה ועוד גם משפיעים. אתם בעצמכם בעצם הודתם שפרט לקול בלייק לוקח את ג'ורדן בהכל ולכן מגיע לו מקום בגמר.

frhx

New member
מבחינה קולית כן, בשאר המאפיינים לא את בלייק

האישיות שלה בהתחלה די עצבנה אותי, אבל עם הזמן היא נעשתה ההפך מג'ורדן, יותר רגועה ואמיתית. העובדה שהיא באה לתוכנית רק בשביל לצחוק על האנשים באודישנים קצת מורידה ממנה. בכל מקרה, אם היה צריך לדרג אז מבחינה קולית: מלינדה, ג'ורדן, בלייק. בשאר הבחינות: בלייק מלינדה ג'ורדן.

עדנה מו

New member
מלינדה הייתה לוקחת [אם הייתה עולה]

גם את קטגוריית ההופעה והכריזמה. ואישיות זה עניין של טעם, וגם אפעם אי אפשר באמת לדעת...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מסכים לגמרי

היא חיית במה והיא כריזמתית בטירוף היא אוכלת את כולם בלי מלח והיא באמת באמת מתאבדת ה-אחת ה-אמיתית

Koki Girl1

New member
שלי

מבחינה קולית:ג'ורדן מבחינת סגנון ומגוון:בלייק מבחינת אישיות:בהחלט בלייק מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק מבחינת כריזמה:בלייק מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק מבחינת אומץ (בבחירת שירים):בלייק מבחינת לבוש: בלייק

Koki Girl1

New member
ולא רשמתי הסברים כי כולם רשמו בערך אותו הדבר

ואני מסכימה איתם
. אני באמת באמת חושבת שמגיע לבלייק לזכות
הזוכה לא חייב להיות עם קול גבוה וגדול . יש את ג'ורדן שהיא משעמם מרגיזה אבל יש לה קול יפה . ויש את בלייק שהוא גם שר יפה גם ההפועות שלו מדהימות והוא מקסים ! מה יותר טוב מזה? וכמובן הייתה מלינדה שהייתה מושלמת מבחינת הכל

blaahh

New member
שלי../images/Emo13.gif:

מבחינה קולית: לג'ורדן יש קול יותר חזק וRANGE יותר רחב, אבל אני ממש לא אוהבת את סגנון הדיוות הצעקני הזה. אבל עדיין- יש לה קול יותר "חזק" אז בתחום הווקאלי היא גוברת על בלייק(לא שזה אומרת שאני יותר אוהבת את הקול שלה). למרות שאני לא חושבת שהקול שלה כזה טוב, פשוט יותר משל בלייק. אני לא יודעת אם ככה הקול שלה באופן טבעי או שזה פשוט נובע מעצבנות אבל לי זה נשמע כאילו הוא ממש רועד כל הזמן. מבחינת סגנון ומגוון: בלייק. שוב, אני לא אוהבת את סגנון הדיוות והבלדות. ומגוון? ג'ורדן ומגוון זה שתי מילים שפשוט לא הולכות ביחד..כמו...פיצה ואננס!(ואל תגידו לי שפיצה ואננס הולכים ביחד
חחח) מבחינת אישיות: אני לא חושבת שיהיה כאן מישהו אחד שיענה "ג'ורדן"(או לפחות מקווה שלא..חח). ברצינות, גברת אני כ"כ חמודה- תראו איזה לב חמוד אני עושה עם האצבעות! איזה יופי! לב! לב! לבבבבבבב!!!!! כל שנייה! לבבבבב!!!!
חח אוקי נרגעתי...
בכל מקרה, היא כל-כך מזוייפת וOVER-"מתוקה"(מה שעובד מצויין באיידול, אבל ידפוק אותה בגדול בעולם האמיתי). ואני מבינה שהיא בטלויזיה אז ברור שהיא תנסה קצת לייפות את האישיות שלה ולא פשוט להגיד כל מה שעולה לה בראש ולהתעצבן כל הזמן, אבל זה כבר מגעיל וכל-כך ברור שזה מזוייף. "כן, אני אף פעם לא הצבעתי לעצמי. אמא שלי הכריחה אותי אז הצבעתי אבל מה שהיא לא ידעה- זה שהצבעתי לכל השאר חוץ מלעצמי
" נכון..כי זה נורא אמין...לילדות בנות 6! אה וכשהשופטים אומרים לך משהו- תסתמי! אל תתחצפי, אל תסכימי איתם ותגידי כמה נוראית היית כדי להשיג סימפטיה, אל תאשימי את השופט בבחירת השיר כשאת זו שהרסת את הסידור, פשוט- ת ס ת מ י!!! ארגגג אני אפסיק לדבר עליה לפני שאני אחטוף שבץ
. נעבור לנושא מתוק יותר- בלייק
. בלייק נראה מאוד צנוע ואמיתי. הבנאדם היה ג'נטלמן מושלם לאורך כל התחרות הזאת ונתן לנו כ"כ הרבה רגעי AWWWWW: עזר ללקישה לרדת במדרגות, פתח לבנות את הדלת, כרע על ברך אחת ונתן למלינדה את הפרחים, נתן לג'ורדן לבחור מתי היא רוצה לשיר בפיינאל(החלטה מטומטמת...סורי) ויש עוד הרבה... ובניגוד לג'ורדן(*צמרמורת של גועל*) הוא הגיב בכבוד ולא התחיל להתחכם או להתערב כשהשופטים ביקרו את ההופעות שלו. בנוסף, הוא פשוט חמוד ומצחיק. ואין לי חשק למלוק את ראשו כל פעם שהוא פותח את הפה. בניגוד לחברתו הגודזילה לגמר
. מבחינת הופעה: בלייק
. כשג'ורדן מופיעה זה נראה כל-כך מזוייף ומוגזם, כאילו היא משחקת. בלייק מופיע כמו מקצוען והוא גם מקורי. לזכות ג'ורדן, הייתה לה הופעה אחת שלדעתי הייתה מעולה(מבחינת ההופעה עצמה ולא רק הווקאל)- I WHO HAVE NOTHING, היא ממש העבירה את הרגש באופן מצויין, לדעתי. מבחינת כריזמה: B L A K E
יש בו משהו שממש מושך את תשומת הלב שלי וגורם לי לחבב אותו. כפי שסיימון הדגול היה אומר- THE X FACTOR *רעש תופים* מבחינת מהתאבדות: בלייק, הוא יודע שאין לו קול חזק או גדול והוא נותן ממש את כל מה שיש לו בהופעות שלו, אחרת הוא לא היה מגיע לפיינל 2 עם כזה קול(לא שיש לו קול גרוע, יש לו קול מקסים לדעתי, פשוט לא קול מדהים, ואני מעריצה שלו). מבחינת אומץ: ג'ורדן... NOT!
חחח. גם כאן אני לא חושבת שיש מישהו שיענה "ג'ורדן". בכל זמנו באמריקן איידול, אני חושבת שבלייק בחר מקסימום שיר אחד שאנשים באמת היו מאמינים שיהיה באמריקן איידול. כל שיר אחר שהוא בחר היה הפתעה וסיכון ענקי, לפעמים זה הצליח לו ולפעמים לא, אבל הוא היה הRISK TAKER הגדול של העונה, ואולי גם של כל העונות. ג'ורדן, לעומת זאת, לא יצאה לרגע מהCOMFORT ZONE שלה ונשארה רק עם בלדות ושירי דיוות. מבחינת לבוש: העניין עם ג'ורדן, הוא שלפעמים אני פשוט מריירת על הבגדים שלה(כמו שתיים מהתלבושות שלה בתכנית האחרונה) אבל פעמים אחרות פשוט בא לי לנענע אותה ולצרוח "מה לעזאזל חשבת לעצמך?!"(ראה ערך- שבוע בון ג'ובי). אני מתה על הסגנון של בלייק, יש כאלה שאומרים שהוא ממחזר אבל זה כל הרעיון של סטייל משלך- שיש לך סגנון של בגדים שאתה לובש כל הזמן. זה לא אומר ללבוש את אותם הבגדים, אבל בגדים שהם מאותו הסגנון. בקיצור- אני יותר אוהבת את הסטייל של בלייק.

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gifמסכימה

ואהבתי את כל ההופעות של בלייק חוץ מבטופ 6 כשהוא שר אימג'ן. ובקשר לבגדים אז הוא לבש כמה פעמים את המכנס המהמם והמשובץ שלו אז מה?
הוא מתלבש ממש אבל ממש יפה ,תמיד

למעלה